FK Crvena zvezda [2013/14]

Ko je najbolji igrač Zvezde?

Boban Bajković
1
4%
Boban Bajković
1
4%
Boban Bajković
1
4%
Darko Lazović
3
12%
Dragan Mrđa
6
23%
Miloš Ninković
2
8%
Nejc Pečnik
10
38%
Nikola Mijailović
0
Нема гласова
Nenad Milijaš
0
Нема гласова
Neko drugi
2
8%

Укупно гласова: 26

kiba
World Class Manager
Поруке: 3915
Придружен: 29 Мар 2012, 18:00
Место: Pirot
Status: Није на вези

Порука од kiba »

el.Laki пише:Onda da verujem :D

Martinovic mi izgleda dobar, Omega sta znam... Ako se ne pokaze kao stoper, stavimo ga u spic.. Od Daude je sigurno bolji :xD:
?

a jbg bilo je samo pitanje kad ce Omega potpisati, ipak je tu vec mesec dana... trenira sa nama... sigurno ce se bolje uklopiti od nekog drugog igraca

a i morali su brzo da reaguju jer Cernomorets nije sa Islanda

ocekujem da Omega odigra dobro u Zvezdi, da bije, a ne kao bivsi stoperi samo gledaju kako igrac prolazi
Корисников грб
el.Laki
Youth Team Coach
Поруке: 84
Придружен: 21 Јул 2013, 20:51
Место: Beograd

Порука од el.Laki »

Svakako mu zelim sve najbolje, sad je nas igrac i sad je kasno za bilo kakve ocene i kritike :D

Nego, gledam ovog Kostica i njegov procenat na klupi do sada:

11,54 % Wins
34,62 % Draw
53,85 % Losses

:slap:

Bice veselo..
"Kad dripci banku obiju, Zika zaglavi robiju"
kiba
World Class Manager

Порука од kiba »

A vodio je sloveniju do 17 godina :D kvalifikovao se za evropsko i pao u grupu sa englezima,ukraincima i jos nekim .. . :D uzeo samo bod

inace sad gledam ko ce menjati Milivojevica i setim se Jokica iz Partizana :D tako da ne treba da zalimo za Lukom nek ide po pare :D i nama su dobro dosli ovih 2.160.000 eura :D

Jokic ce da ga zameni i to lepo!

Cekamo sad i Radonjica :zelenko: jos kad bi taj Zivkovic sto trazi neverovatan ugovor u partizanu dosao kod nas uff :xD:
Корисников грб
el.Laki
Youth Team Coach

Порука од el.Laki »

Ma kakvi.. ja sam iskreno protiv tih prelazaka iz Partizan u Zvezdu.. Jbg, meni to kvari cari derbija i rivalstva.

Sto se tice Luke, na trenutke je zaista igrao fenomenalno, na trenutke kriminalno, sve u svemu pozitivan utisak, lepe pare i zelim mu sve najbolje u nastavku, jer verujem da ima potencijala i znanja da uspe u karijeri. Nije potrcao za parama, imao je i ranije ponude ali je cekao i izabrao, po meni, najbolju opciju...
Корисников грб
mmladja
World Class Manager
Поруке: 6483
Придружен: 26 Окт 2010, 00:36
Место: Ваљево
Has thanked: 1 time
Been thanked: 11 times

Порука од mmladja »

И ја сам против тих прелазака, али ово су деца која нису играла за први тим и онда није страшно. Страшно је што је неко имао идеју да доведе Бабуна.
Sloba
Global Moderator
Поруке: 11325
Придружен: 26 Окт 2010, 02:43
Место: Београд
Has thanked: 215 times
Been thanked: 58 times

Порука од Sloba »

Za Radonjića nije isključeno da će preći, on navija za zvezdu. Dobar igrač, ali retard u glavi i Partizanu ne treba. Čak i Mihajlović kaže da nije čuo dobro o njemu što se tiče ponašanja. Za Jokića nemam pojima i samo sa FM ga znam, ali isto tako znam da veliki broj omladinaca navija za Partizan i suprotno u taboru večitih i to nije tajna.

Meni se recimo sviđa što je Krneta prešao kod vas. :D

Sa A. Živkovićem se pozdravite. On je zaista veliki Grobar i neće preći u zvezdu 100%. :)

p.s. zvezda dobila dobrog igrača, štaviše odličnog za 82k € godišnje. Mislim na Arauha..
Корисников грб
Vul3
World Class Manager
Поруке: 3033
Придружен: 13 Апр 2011, 12:09
Место: Trst

Порука од Vul3 »

Omega je kanta igrac, drvo najobicnije dok je Arauho solidan trenutno ali ima dosta prostora da napreduje i mislim da ako nasa uprava ne zgresi kao sto ima obicaj da ce se dobro prodati.
Sloba
Global Moderator
Поруке: 11325
Придружен: 26 Окт 2010, 02:43
Место: Београд
Has thanked: 215 times
Been thanked: 58 times

Порука од Sloba »

Vul3 пише:Omega je kanta igrac, drvo najobicnije dok je Arauho solidan trenutno ali ima dosta prostora da napreduje i mislim da ako nasa uprava ne zgresi kao sto ima obicaj da ce se dobro prodati.
Ako je stvarno takav talenat kako se priča nema šanse da pogrešite i još su mi primanja jako mala.. 82k € godišnje je ništa za dobro igrača.

Šteta što je i Omega potpisao za vas. :D Dobar je igrač bar za JSL..
Корисников грб
RASMC
Assistant Manager
Поруке: 698
Придружен: 09 Апр 2012, 14:57
Место: Niš
Been thanked: 1 time

Порука од RASMC »

Звезда је успела и да спусти откупну цену за трансфер Мигела Арауха из перуанског Спорт Хуанкаја.

- За њега су тражили 500.000 евра, успели смо и ту да спустимо цену и 200.000 ће припасти клубу, а 60.000 је на име менаџерске провизије. Потписаће на четири године, у првој сезони ће зарађивати 7.000 евра, у другој, 8.000, затим 9.000 и на крају 10.000 евра - додао је Човић.
Корисников грб
TOMARA
Assistant Manager
Поруке: 667
Придружен: 26 Нов 2010, 00:26
Место: Stara Pazova

Порука од TOMARA »

Mislim da ce Araujo biti pun pogodak... Nadam se... A za Omegu bas i nisam siguran, no videcemo...
:zvezda: FOOTBALL MANAGER MANIAC :zvezda:
Слика
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame
Поруке: 14189
Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
Место: Лазарево

Порука од zele »

A da nismo malo preterali sa štoperima. Martinovic, Aruho, Bates, Omega, Krneta, Lazic, negde sam čitao da pregovaramo sa nekim crnem iz Gimareša.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."

Bajka o Barnetu
kiba
World Class Manager

Порука од kiba »

Bates nije potpisao jos je na probi, posle ovih stopera nece ni potpisati. A taj crnac iz Malija nam je nudjen ali ga necemo uzeti jer moramo da platimo, zato sto ima ugovor do 2015
Корисников грб
Alexandar_81
World Class Manager
Поруке: 5167
Придружен: 24 Окт 2010, 15:53
Место: Leskovac
Klub koji vodite: FK Partizan
Formacija: 4-2-3-1 Wide
Has thanked: 25 times
Been thanked: 7 times
Контакт:

Порука од Alexandar_81 »

Martinovic je odlicno pojacanje, mogu samo da zalim sto nije kod nas! U Steaui je bio startni stoper, Arauha nisam gledao pa cu sacekati da odigra nesto! Bates i Omega su ne znam (meni se ne svidjaju) sto ne mora da znaci da nisu dobri, ali su bar iskusniji od Krnete i Lazica! Po meni najbolje bi bilo da Milijasa najurite a dovedete Dekija e tad bi sve ove promene imale smila, ovako lopta i dalje ide spooooooooooroooooooo... kao i kod nas igramo DESTRUKTIVAN FUDBAL i to je!
▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒

Nikad ne prestaj, podigni glavu kao nekad, kreni hrabro sad za crno-belu slavu!
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame
Поруке: 14189
Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
Место: Лазарево

Порука од zele »

na fm-u lik stvoren za limited defender- stopper! Taman da bude tutor Krneti.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."

Bajka o Barnetu
Корисников грб
paske
World Class Manager
Поруке: 4230
Придружен: 21 Феб 2011, 23:13
Место: S.Mitrovica/Novi Sad

Порука од paske »

Код: Изаберите све

http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.html:446045-Zvezda-samo-sa-Daudom-napada-Cernomorec
Zvezda sa 10 igraca napada Cernomorec (racunam i Bajka). :waller: Ako ubaci ovog Djordjevica onda cemo biti kompletni.
Корисников грб
C.RONALDO7
Manager
Поруке: 2135
Придружен: 31 Јан 2011, 23:43
Место: SRB (SD) - ITA

Порука од C.RONALDO7 »

Ja bih Krnetu i Milijaša najurio iz kluba pošto ne verujem da bi ih neko kupio, znači mutual termination i ćao, nije mi jasno što su ih uopšte i dovodili.
Корисников грб
el.Laki
Youth Team Coach

Порука од el.Laki »

zele пише:A da nismo malo preterali sa štoperima. Martinovic, Aruho, Bates, Omega, Krneta, Lazic, negde sam čitao da pregovaramo sa nekim crnem iz Gimareša.
Bates nije, niti ce potpisati. To je neko iz uprave pokusao da progura svog druga menadzera pa da omasti brke, ali nije proslo, jer je covek stvarno 0 od fudbalera. I u svojih 26-7, kamoli u 30 i kusur.

Lazic ce sada vise pokrivati beka sa Vesovicem, ulaziti sa klupe i u manje znacajnim mecevima, i tako se kaliti i sticati znanje i iskustvo. Ako bude neophodno, on ce igrati stopera, i samo u ekstremnim situacijama (kao i Mikic nekada).

Tako da nam ostaju Martinovic, Arauho, Omega i Krneta. Omega je za JSL odlican, jer tu nema driblera i tehnicara pa nam samo treba jedan tako krupan da ih obara i gradi. Kontam da ce Martinovic i Krneta biti startna postava, dok se Arauho ne uhoda, ili eventualno Lazic, ako Martinovic nije momentalno spreman. I to je to
Корисников грб
Ivan 96
Assistant Manager
Поруке: 757
Придружен: 27 Окт 2010, 08:44
Место: Begaljica

Порука од Ivan 96 »

ЗАШТО ЦИГАНИ?

Први дерби је одигран 1946. године, на минус седамнаест степени, али дрвене трибине стадиона предратне ''Југославије'' биле су пуне.

На једној страни седели су навијaчи Партизана, официри са револверима, партијци, црни ''кожни капутићи'', ошишани комсоломци, сви са партијским задатком да навијају за тим ЈНА, Партизан.

На супротној страни скупила се београдска мангупарија. Сви они који су се кешали на трамвај стајали на ћошку и пљували у даљ, или држали цигарету шмекерски, палцем и кажипрстом. И уопште сви они који су у тим стриктним врменима имали духа и смелости да терају контру и праве циркус.

И замислите какву је атмосферу направила београдска мангупарија, када је постигла да изнервирани официри, партијци и ''црни капутићи'' негде пред крај првог полувремена скоче и почну бесно да скандирају

- ''Цигани! Цигани!''. Чак је један од великих навијача црно-белих, сам Ј.Б. Tито, видно испровоциран од стране Звездиних навијача, напустио трибину и заклео се да никада више неће крочити на фудбалску утакмицу.

Тај дерби завршен је победом, само на папиру, слабије Црвене звезде са резултатом 4:3. А мангупарија је одговорила тако што су следећи пут изнели километарски транспарент са натписом ''Цигани поздрављају своје шампионе''.
Корисников грб
Karna
SFM Hall Of Fame
Поруке: 1156
Придружен: 13 Окт 2011, 22:13
Has thanked: 1 time
Been thanked: 37 times

Порука од Karna »

Tik'al пише:Taj Mladenovic prosle godine noc uci meca protiv Naftana, narucuje 2 pice 50 cm i 8 piva :)
Izgleda neuhranjeno ko da su ga iz sirotista doveli na Marakanu.
Корисников грб
Velja93
Manager
Поруке: 2692
Придружен: 08 Нов 2010, 14:30
Been thanked: 2 times

Порука од Velja93 »

Код: Изаберите све

http://www.mozzartsport.com/vesti/sport-zvezda-pocela-pregovore-sa-fofanom-dauda-na-izlaznim-vratima-marakane-video
Um caruje, snaga dobro dodje.
Закључано

Повратак на “Arhiva sporta”