FK Crvena zvezda [2013/14]
Kakva mu je ovo formacija 4-1-4-1
Koliko znam on igra 4-2-3-1 formaciju..
Код: Изаберите све
http://www.rezultati.com/utakmica/hCUTDf53/#postave;1- Keyser Söze
- World Class Manager
- Поруке: 3053
- Придружен: 29 Апр 2011, 18:46
- Место: Bogatic
- Status: Није на вези
- Orthodox
- Ćale s' Bagdale
- Поруке: 18983
- Придружен: 24 Окт 2010, 00:36
- Место: Kruševac
- Klub koji vodite: Napredak
- Formacija: 5-4-1 WB
- Steam: OrthodoxSFM
- Has thanked: 250 times
- Been thanked: 263 times
- Контакт:
Čemer i jad. Definitivno smo se posvadjali sa loptom i evo jos jednog tuznog leta. Ovaj Dauda nek ide bre, veze nema covek. Ovaj mali, sta li se napalio jbte, dobi crveni ni za sta. Pecnik nije ni dosao na Island,a Ninkovic katastrofa takodje. Ono sto bi trebalo da je najaci deo ekipe, sredina, ne postoji. Ja ne znam sta i kako ali ovo nista ne valja. 
- el.Laki
- Youth Team Coach
- Поруке: 84
- Придружен: 21 Јул 2013, 20:51
- Место: Beograd
Jadan li je srpski fudbal, jadan li je...
Partizan, Zvezda... ljudi moji.. ja ne trazim razlog za to sto nisu pobedili, ja trazim bre opravdanje za crveni karton protiv PASTIRA, za NE davanje po 5 KOMADA na obe utakmice, za 5 KARTONA protiv PASTIRA u 10 minuta... Alo bre! Jermenija, Irska, Island, Azerbejdzan, Kipar, Belorusija.. Dokle bre vise da se lazemo?! Da je srece, da smo ikakvi klubovi, sa ovim amaterima se ne bismo ni sastaali.. Ne treba da se sramimo niti bilolo sta, odavno smo dno svetskog fudbala, treba ih samo poslati u stecaj i bankrot i cao zdravo.. OVO SU MI NACIONALNA DOBRA! Jadni smo, da jadniji ne mozemo biti...
Partizan, Zvezda... ljudi moji.. ja ne trazim razlog za to sto nisu pobedili, ja trazim bre opravdanje za crveni karton protiv PASTIRA, za NE davanje po 5 KOMADA na obe utakmice, za 5 KARTONA protiv PASTIRA u 10 minuta... Alo bre! Jermenija, Irska, Island, Azerbejdzan, Kipar, Belorusija.. Dokle bre vise da se lazemo?! Da je srece, da smo ikakvi klubovi, sa ovim amaterima se ne bismo ni sastaali.. Ne treba da se sramimo niti bilolo sta, odavno smo dno svetskog fudbala, treba ih samo poslati u stecaj i bankrot i cao zdravo.. OVO SU MI NACIONALNA DOBRA! Jadni smo, da jadniji ne mozemo biti...
"Kad dripci banku obiju, Zika zaglavi robiju"
Ovo nije 0.. vec nam je igra u minusu ko temperatura u januaru ..
Ovaj Karadžić nam je unistio fudbal totalno,da li ljudi moze ko da ga smeni ili je poput onih predsednika iz Libije,Egipta,Sirije,Tunisa...
Ako ga ubrzo ne smene za koju godinu onda cemo proci ko ovi navedeni kad su terali predsednike..
Ja nzm kako ce proci sledece kolo i Zvezda i Partizan.. Vojvodina da je dobila te Jermeni i Islandjane samleli bi ih.. Vojvodina igra dobro,cak i Jagodina se danas bolje ponela nego sto bi i Partizan i Zvezda protiv Rubina..
Sve pohvale za ambijent oko stadina
Ovaj Karadžić nam je unistio fudbal totalno,da li ljudi moze ko da ga smeni ili je poput onih predsednika iz Libije,Egipta,Sirije,Tunisa...
Ako ga ubrzo ne smene za koju godinu onda cemo proci ko ovi navedeni kad su terali predsednike..
Ja nzm kako ce proci sledece kolo i Zvezda i Partizan.. Vojvodina da je dobila te Jermeni i Islandjane samleli bi ih.. Vojvodina igra dobro,cak i Jagodina se danas bolje ponela nego sto bi i Partizan i Zvezda protiv Rubina..
Sve pohvale za ambijent oko stadina
- Orthodox
- Ćale s' Bagdale
- Поруке: 18983
- Придружен: 24 Окт 2010, 00:36
- Место: Kruševac
- Klub koji vodite: Napredak
- Formacija: 5-4-1 WB
- Steam: OrthodoxSFM
- Has thanked: 250 times
- Been thanked: 263 times
- Контакт:
Ma salim se ja malo, razume se sta si hteo da kazesŽeki пише:Da..izvinjavam se..nisam video
Uglavnom, Mrdja podhitno, Lane podhitno, Arauho podhitno i Maldini iz najboljih dana podhitno (ovog zadnjeg ako hocemo da igrao grupnu fazu LE).
Ako nista drugo onaj Robi nije uradio, bar im nije davao da duvaju lopte napred ko debili, sto smo opet radili i danas i to bez ikakvog razloga.
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Поруке: 5167
- Придружен: 24 Окт 2010, 15:53
- Место: Leskovac
- Klub koji vodite: FK Partizan
- Formacija: 4-2-3-1 Wide
- Has thanked: 25 times
- Been thanked: 7 times
- Контакт:
Orthodox, Lane valjda povredio metarzalnu kost, a ja sam danas cuo (izvor nije pouzdan) da je skrenuo u Humsku! Tako da od Laneta nema nista! Verovatno!
Posle Partizana i Zvezda opravdala ulogu razocarenja veceri! Doduse oni dobise prvu, a druga im je bila i nebitna, samo da se sacuva 0-0! Odesa nije bauk, moze da se prodje ali mora mnogo mnogo bolje!
Posle Partizana i Zvezda opravdala ulogu razocarenja veceri! Doduse oni dobise prvu, a druga im je bila i nebitna, samo da se sacuva 0-0! Odesa nije bauk, moze da se prodje ali mora mnogo mnogo bolje!
▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Nikad ne prestaj, podigni glavu kao nekad, kreni hrabro sad za crno-belu slavu!
Nikad ne prestaj, podigni glavu kao nekad, kreni hrabro sad za crno-belu slavu!