FK Partizan [2013/14]

Da li ste zadovoljni pojacanjima do sad ?

Da
18
69%
Ne
8
31%

Укупно гласова: 26

Корисников грб
TOMARA
Assistant Manager
Поруке: 667
Придружен: 26 Нов 2010, 00:26
Место: Stara Pazova
Status: Није на вези

Порука од TOMARA »

Sta reci? Tuga od igre i zalaganja... Cist penal ne sviran za Sirak...
:zvezda: FOOTBALL MANAGER MANIAC :zvezda:
Слика
Sloba
Global Moderator
Поруке: 11325
Придружен: 26 Окт 2010, 02:43
Место: Београд
Has thanked: 215 times
Been thanked: 58 times

Порука од Sloba »

Imam pravo na svoje mišljenje i baš me briga. Đurić će otići onda kada dođe vreme, ne onda kada to grupa ljudi koja sebe naziva Grobarima to kaže. Umesto skandiranja zaboravljenih protiv uprave bolje da su podržali Partizan jer se nisu čuli celu utakmicu, samo ovi sa juga. :poz:

Nema smisla da pevam ili budem protiv Đurića. Titule su tu i to je to. Ako se na tom planu nešto promeni sigurno da ću i ja biti protiv njih. To što prodaje mlade igrač u takvoj smo situaciji.. nema se para, besparica je, a ima tu i nekih potraživanja, pa održavanje svega u klubu, plate.. treba to sve regulisati. Ne bih voleo da sam im u koži zbog toga i još tamo neki nezahvalnici dođu i pljuju ih. Đurić je najtrofejniji predsednik u istoriji FK Partizan ako se ne varam. Ne znam da li je i jedan drugi uzeo više titula, duplih kruna, igrao toliko u grupama LŠ i LE..

Šta da vam kažem. Imate krive razloge. Rezultati su na Đurinoj strani. :poz:
Корисников грб
Alexandar_81
World Class Manager
Поруке: 5167
Придружен: 24 Окт 2010, 15:53
Место: Leskovac
Klub koji vodite: FK Partizan
Formacija: 4-2-3-1 Wide
Has thanked: 25 times
Been thanked: 7 times
Контакт:

Порука од Alexandar_81 »

SlobaGrobar, znas ti se drzis one narodne bolje prvi u selu, nego poslednji u gradu. Dosta nam je vise titula u JSL ocu da pobedimo nekog i u Ligi Sampiona, Ligi Evrope! Ne mora svake godine da gazi Zvezdu koja je u bankrotu, to mogu i ja kao predsednik kluba! Sta je on drugo uradio za Partizan sem sto je prodao gomilu mladih igraca i doveo poluispusene mustikle? NISTA! Sve sto je vredelo i malo on je prodao da bi strpao sebi proviziju u dzep! Evo sad i Mitrovica i to u Anderlecht koga je Stanoje napujdao iz LS pre 3 godina! E moj ti, kakvi rezultati? Koji rezultati ? Da nije Zvezda u krizi ne bi uzeo on ni kup beograda sa njegovim bahanalijama! Nikada necu biti zabranjeni jer me nervira njihov pristup celu tekmu pevamo Ivanu Perovicu PUSTITE DECKA DA POCIVA U MIRU VISE! Alkatraz je prica za sebe, zatvorili su krug ljudi i sad niko ne moze unutra, ja hocu bre da odem na JUG i stanem gde ja hocu, a ne da me pitaju odakle sam i nabiju do ograde sa istokom! Kakvi su to navijaci koji dele Beograd od ostatka Srbije! Sramota ne mogu 20000 ljudi ti BEOGRADJANI da skupe na JNA! Da Partizan igra u mom Leskovcu bilo bi vise ljudi nego u Beogradu, Zvezdu mozda treba ostaviti u Beograd ali Partizan je zreo za selidbu negde BILO GDE samo da vise ne bude tamo! NISU GA ZASLUZILI! I jos nesto zbog tog Djurica iz Partizana su pobegle sve legende kluba, ljudi koji su ginuli za dres svetinje a ti mi dokazi da on vise voli partizan od Batice Mirkovica, Gordana Petrica, Ivana Tomica, Djordja Tomica, Mateje Kezmana, Mladena Krstajica, Predraga Mijatovica, Save Milosevica pa cak i Aleksandra Stanojevica koji je dokazao kako se vodi klub kao Partizan! Jedva je MUTAVI cekao kiks da ga najuri i da dovede onu nakazu Granta... a znas zasto samo da mu damo Lazara Markovica i sad je dobar i Grant i Zahavi a Partizanu TRULE SUSKE!
Dok na celo kluba ne dodju kao u KK-u ljudi iz sportskog sektora ja na JNA ne idem! DA IM DAJEM PARE A ONI FINANSIRAJU SPS! NI MRTAV! :banned:
▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒

Nikad ne prestaj, podigni glavu kao nekad, kreni hrabro sad za crno-belu slavu!
Trle
Manager
Поруке: 2729
Придружен: 19 Феб 2011, 23:54
Место: Bojnik

Порука од Trle »

Tako je ja se slazem sa komsijom Aleksandrom! Ja volim Partizan i muka mi je da gledam kako ga kradu neki nepismeni ljudi koji su u njemu zbog interesa! O kom usmehu pricas, pa Vojvodinu namestimo kup izadjose ljudi, namesti derbi iz 2-1, Donji Srem ti otkine 2 boda, Novi Pazar, Sloboda pa zajebi ti to bre vise! Necu da gledam bre kako se mucimo sa jednim Sirakom, Ludgorecom, Pjunikom! Ej bre ekipa koja je odigrala prvu utakmicu u istoriji Kupa Sampiona! Igrali finale sa Realom, pa 2003 smo se kidali sa Njukastlom, Realom, Portom i Marsejom jedva nas dobise ljudi ej a sad neke bosonoge prolazimo na gol u gostima, pa SRAMOTA BRE! MARS IZ SVETINJE LOPOVI SEME VAM SE ZATRLO!
FTD
Manager
Поруке: 2182
Придружен: 28 Апр 2011, 15:48
Место: Srbija

Порука од FTD »

Код: Изаберите све

http://www.mozzartsport.com/vesti/emba-emba-ode-u-kamerun-ne-igra-protiv-ludogoreca
Sloba
Global Moderator

Порука од Sloba »

bolje prvi u selu, nego poslednji u gradu.
Upravo to. :poz:
Корисников грб
Ličke
Assistant Manager
Поруке: 583
Придружен: 05 Нов 2011, 01:20
Место: Kula
Steam: licke2

Порука од Ličke »

E ovako....
Ovo je velika sramota ne samo za Partizan i Grobare vec za citav Srpski Fudbal,da nas jedan klub iz Jermenije..alo iz JERMENIJE ovako muze sta onda mozemo da ocekujem u sledecem dvomecu sa Bugarima 5 komada minimum...
Sto se tice Mutavog trebalo bi ga najuriti al mi o tome pricamo vec 2 godine i sem te price niko prstom nije mrdnuo da se Zalizani otera prodaja nekih igraca za astronomske cifre(za Srbiju),a posle takvih transfera dovode se zamene za njih koje se plate 150.000 evra protpm odigraju par utakmica i nepokazu apsolutno nista
Alcz vs Zabranjeni je tema o kojoj nemam snage puno da pricam jer me to sve vec strasno iritira,trebao sam da krenem od ove sezone na utakmice ali sam na kraju odlucio da neidem sve dok se sukob vec jednom neokonca...da rascistimo ja nepodrzavam nikoga neutralan sam u ovom skuobu...ali zbog njih normalni ljudi nemogu ici na utakmice.
Последње учитавање од Ličke дана 25 Јул 2013, 01:37, учитано 1 пут укупно.
:partizan:ZNAJ DA NA OVOME SVETU NE POSTOJI NIKO KO CE DA SPRECI DA SA JUGA SE ORI PARTIZANE VOLIM TE JA :partizan:
Слика
Корисников грб
Keyser Söze
World Class Manager
Поруке: 3053
Придружен: 29 Апр 2011, 18:46
Место: Bogatic

Порука од Keyser Söze »

Слика

Kada Erik pojede bananu pretvara see uuuuu Djembu Djembu!!! (na slici Djemba Djemba desno i neki fudbaler levo)
Корисников грб
Tokelara
World Class Manager
Поруке: 7828
Придружен: 19 Мар 2012, 18:29
Место: SU/NS

Порука од Tokelara »

http://www.mozzartsport.com/vesti/mitrovic-hocu-u-anderleht-jestrovic-je-vec-bio-u-briselu
Ode i Mitar, sisajte k***c svi.
Dok pošten narod nema za hranu i komunalije, zvezda u dugovima ima za bahanalije.

Слика
Корисников грб
Sinke
World Class Manager
Поруке: 4357
Придружен: 26 Феб 2011, 20:47
Место: Zemun

Порука од Sinke »

Pametan je mutavi,uvideo je gde se Zeka zajebao,Zeku je oterala 'kriticna masa',poznatija kao GROBARI,e a te mase danas NEMA,pametno je rasturio jug,na stadionu su ostali samo dileri droge i kriminalci,a mi pravi navijaci mozemo samo bledo da gledamo :yesko:
Корисников грб
SGrobar
Youth Team Coach
Поруке: 181
Придружен: 22 Јан 2011, 18:03
Место: Morovic

Порука од SGrobar »

http://www.youtube.com/watch?v=R5IMe0uvFdQ
Pa ovi ce da nas rastave od zivota...

Pogotovo sto DjDj, Volkov i Mitar ne igraju prvu, tesko da ce Dzigi, Grbic i Obradovic bez ove trojice uspeti nesto da promene posto je vecina ovih sto su veceras igrali fudbalski polupismena. Sta su radili na pripremama da mi je znati?! Kondicija i agresivnost ne postoji, Vuk lose spremio i vodio ekipu u oba meca. Stojicu svaka cast za posao sa Lukom i Kojicem, oni veze nemaju. Scepovic je decko smesan i jadan. Trebali su ga sa bratom u paketu dati. Ostojic i Aksentijevic omasili profesiju. Markovic zadnji vezni?! Malbasic, Jojic mogu da prodju nekako. Dobri su bili Lukac i Volkov dok nije dobio crveni. Svaka cast Ivanovu i Saletu.

UPRAVA NAPOLJE!!!
:partizan: Срце, руке, глас! :partizan:
Корисников грб
Orthodox
Ćale s' Bagdale
Поруке: 18983
Придружен: 24 Окт 2010, 00:36
Место: Kruševac
Klub koji vodite: Napredak
Formacija: 5-4-1 WB
Steam: OrthodoxSFM
Has thanked: 250 times
Been thanked: 263 times
Контакт:

Порука од Orthodox »

SGrobar пише:Stojicu svaka cast za posao sa Lukom i Kojicem, oni veze nemaju.
:yesko:

Slažem se definitivno sa gore napisanim ...sramota za naš fudbal. Kako se radi, sve ce biti gore i gore. Ni vi ni mi na zalost veze nemamo.
Корисников грб
hostile_bg
Manager
Поруке: 2335
Придружен: 20 Окт 2011, 21:46
Место: Beograd

Порука од hostile_bg »

Kojic je obican panj, nit brzine, nit tehnike, nit osecaja za gol, jedino sto je visok a opet nije opasan po gol u skok igri...a sta tek rci za Luku, velika prevara od igraca, igra neko krilo a jedino sto zna je da juri ko muva bez glave, nista korisno od njega da vidim od kako ga nam je Stojic uvalio, jedino nesto malo na pocetku...Sve u svemu, neka nam je bog u pomoci sledece nedelje, a i cele sezone generalno... :yesko:
Корисников грб
Eldin96
Assistant Manager
Поруке: 775
Придружен: 19 Феб 2012, 15:06

Порука од Eldin96 »

Mitrovic na fb-u demantovao transfer,ali nesto mi smrdi tu ...
Слика
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame
Поруке: 14189
Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
Место: Лазарево

Порука од zele »

E ovako, nisam hteo ništa komentarišem sinoć dok se malo ne smirim. Rekoh jutro je pametnije od večeri. E, pa nema ništa od toga. Ono sinoć predstavlja samo dno na koje je srpski fudbal pao. Ustvari, dotakli smo dno kada je partian ispao od Šamroka, a sad smo samo naučili da se dno pomera.
Neko reče bitan je prolaz, samo to se piše. Neće biti tako, piše se rezultat, odnosno koeficijent, za nerešeno ide 0,25 bodova, a za pobedu 0,5, što znači da ste vi očajnom igrom izgubili pola boda, od maksimalnih 1 vi ste uzeli 0,5, a doći će dani kada će tih 0,5 biti važno.

Čitam sad Rašovićevu izjavu da će biti bolje kada dodje Mitrović i priključe se ostala pojačanja. Mitrović nema pravo igranja do revanša sa Ludogorecom,a Djemba neće igrati, a svi ostali su došli kasnije na pripreme i mi sad treba daočekujemo da su se oni bolje spremili od onih koji su prošli cele pripreme. Pa koga on laže, nas ili sebe!?
Dalje, kaže, isekao nas je crveni karton, slažem se teško je igrati sa igračem manje, ali, čoveče, kako ti se desilo da celo poluvreme odigraš 0-0 sa jebenim Jermenima!?

Što se tiče Djure Odelceta, to je poseban priča, lik nije uradio ništa za sve ove godine. Neko će reći pa najtrofejniji je funkcioner, titule, lš,le, bla, bla. A ja ću reći k***c bi on to moj osvojio da mu Zeka i Bjeka nisu ostavili Zemunelo u kojem pravi klince. Matematika je jasna, Zeka i Bjeka su prodavali i titule i utakmice i igrače, ali su te pare i ulagali u Partizan (naravni da su malo i kraduckali), ovaj zlotvor prodade sve što imalo zna da trči, a ni cvonjka nije uložio za budućnost. Oni sa dobrim pamćenjem će dodati, pa renovirao je stadion, a ja bih uzvratio, k***c bi on to renovirao da mu ovi iz uefe nisu rekli ili to ili nema igranja. Za mnogo manje ste oterali Zeku i Bjeku, a, nažalost, plakaćete za njima. Ja se ne sećam da je neki Falji Ramadani vršljao po Humskoj 1, dok nije došao Djura Mutavi.

Problem sa navijačima je isto tako važan, ne poznajem dovoljno to da bih komentarisao, ali znam samo jedno da su navijači ujedinjeni, Mutavac bi već bio naboden na kolac, kao Radisav u romanu Na Drini ćuprija.

Što se tiče Bugara i utakmice sa njima, voleo bih da verujem u prolaz, ali očekujem sličnu predstavu kao prošle godine sa Aelom, mrtvilo, polušansa-dve, lako primljeni golovi i lagan prolaz protvnika.

Ostaje nam nada i vera u Vučića, da će da uhapsi Mutavca i da će na njegovo mesto doći neko bolji.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."

Bajka o Barnetu
Корисников грб
Clint Eastwood
Manager
Поруке: 1183
Придружен: 13 Нов 2010, 21:38
Место: Kragujevac
Klub koji vodite: Brighton
Mood:

Порука од Clint Eastwood »

Djuro lopove bla bla bla,uprava napolje bla bla bla,dotakli smo dno bla bla bla,svake godine ista prica.Mnogo njih zabole za ono skandiranje od sinoc...Inace,mislim da mi se povracalo oko 72. minuta...najozbiljnije
Слика
Корисников грб
Joca
World Class Manager
Поруке: 4764
Придружен: 27 Окт 2010, 21:00
Место: Novi Beograd

Порука од Joca »

A sta je sa fizickom spremom i tim sto igraci u 70' min nisu mogli da stoje na nogama?
Корисников грб
Velja93
Manager
Поруке: 2692
Придружен: 08 Нов 2010, 14:30
Been thanked: 2 times

Порука од Velja93 »

I meni je cudno da su ih pretrcali jermeni.Ista stvar je i sa Zvezdom.Ne mogu da verujem da se su fizicki spremniji jedni jermeni i islandjani.Zar je dotle doslo?Ako bar ne znas da igras fudbal,onda se spremi fizicki kao stoka,a ne da te nadtrce neki amateri.Mada nasi igraci su dosta lenji.Secam se kad je dosao Zeman u Zvezdu,igraci ga bojkotovali zato sto su previse trcali i nisu navikli na takav tempo priprema,i na kraju su uspeli da ga oteraju iz Zvezde.Zar nasi treneri ne mogu da nadju nekog dobrog stranog kondicionog trenera?Dosta je vise mrcvarenja po terenu kao da igraju sa ortacima u balonu.Fizicka sprema mora da bude broj 1.Zato nas Holandjani,Englezi,Nemci gaze redovno.Samo se pitam sta bi bilo da su jermeni dali gol u 70,80 minutu.Dal bi Partizan imao snage da im da gol?Jadno stvarno kakav neprofesionalizam vlada kod nas.
Um caruje, snaga dobro dodje.
Корисников грб
Tik'al
World Class Manager
Поруке: 13282
Придружен: 20 Нов 2010, 16:36
Место: Petén
Been thanked: 5 times

Порука од Tik'al »

Sta ti je cudno Jermeni, Azeri, Moldavci i ti tamo su fizicki besprekorni, samo se setite Volkova kada je dosao iz Moldavije kako je bio fizicki spreman.
Jusqu'ici tout va bien…
Sloba
Global Moderator

Порука од Sloba »

Sem toga to nisu jermeni.. pogledajte koliko imaju crnaca u timu pa će vam sve biti jasno. Nešto slično kao Ael..
Закључано

Повратак на “Arhiva sporta”