Pravi si Jermen
Slike članova foruma
- Keyser Söze
- World Class Manager
- Поруке: 3053
- Придружен: 29 Апр 2011, 18:46
- Место: Bogatic
- Status: Није на вези
- westlife92
- World Class Manager
- Поруке: 3952
- Придружен: 26 Мај 2011, 17:59
- Место: Nis
- hostile_bg
- Manager
- Поруке: 2335
- Придружен: 20 Окт 2011, 21:46
- Место: Beograd
- Velja93
- Manager
- Поруке: 2692
- Придружен: 08 Нов 2010, 14:30
- Место: Beograd
- Been thanked: 2 times
SlobaGrobar, Ova devojka ima velikih problema sa hodanjem?Cini mi se da sam je video negde i koliko se secam bas se mucila dok je hodala,ako ne gresim.Mozda je imala neku saobracajnu nesrecu ili ima taj problem od rodjenja,ali kad sam je video koliko se muci bas mi je bilo zao.
Um caruje, snaga dobro dodje.
-
Sloba
- Global Moderator
- Поруке: 11325
- Придружен: 26 Окт 2010, 02:43
- Место: Београд
- Has thanked: 215 times
- Been thanked: 58 times
Odakle si ti? Ide ona u redovnu školu inače (na Zvezdari).Velja93 пише:SlobaGrobar, Ova devojka ima velikih problema sa hodanjem?Cini mi se da sam je video negde i koliko se secam bas se mucila dok je hodala,ako ne gresim.Mozda je imala neku saobracajnu nesrecu ili ima taj problem od rodjenja,ali kad sam je video koliko se muci bas mi je bilo zao.
Pričao sam sa njom, preusmerio sam je kod moje doktorke, kod koje sam par meseci. Nećeš verovati, ali ne znaju joj ni tačnu dijagnozu, a ja znam jer se igrom slučaja razumem u medicinu ali mi nije to padalo na pamet da upišem.. lako se rešava i za par meseci će se oporaviti no nije baš išla kod ortopeda nikada na te analize. Ima problem sa tetivama. Ima dosta lakšu situaciju nego ja samo da su njeni malo ažurniji.. za godinu dana bi sve to ispravila računajući i rehabilitaciju, stvarno osim bolova ništa drugo nije strašno tu.
Želi da pravi godinu dana pauze između srednje i faksa kao i ja. Mora da završi još tu 4 godinu srednje jer joj je jako bitna.
Inače problem je od 6 god. sam po sebi..
Последње учитавање од Sloba дана 22 Јул 2013, 12:52, учитано 1 пут укупно.