FK Partizan [2013/14]
- hostile_bg
- Manager
- Поруке: 2335
- Придружен: 20 Окт 2011, 21:46
- Место: Beograd
- Status: Није на вези
- Keyser Söze
- World Class Manager
- Поруке: 3053
- Придружен: 29 Апр 2011, 18:46
- Место: Bogatic
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Поруке: 5167
- Придружен: 24 Окт 2010, 15:53
- Место: Leskovac
- Klub koji vodite: FK Partizan
- Formacija: 4-2-3-1 Wide
- Has thanked: 25 times
- Been thanked: 7 times
- Контакт:
Milan Obradovic 35 godisnji centralni defanzivac novi je igrac Partizana! Milan je potpisao ugovor do kraja sezone! On ce u Partizanu zameniti Ivana Ivanova koji ce za 48 sati postati clan Basela! 
▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Nikad ne prestaj, podigni glavu kao nekad, kreni hrabro sad za crno-belu slavu!
Nikad ne prestaj, podigni glavu kao nekad, kreni hrabro sad za crno-belu slavu!
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Поруке: 5167
- Придружен: 24 Окт 2010, 15:53
- Место: Leskovac
- Klub koji vodite: FK Partizan
- Formacija: 4-2-3-1 Wide
- Has thanked: 25 times
- Been thanked: 7 times
- Контакт:
- hostile_bg
- Manager
- Поруке: 2335
- Придружен: 20 Окт 2011, 21:46
- Место: Beograd
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
Dobar je ovaj Obradovic, al' za nekog difens kouča, a ne za igrača. Mislim da vam je Jagoš neophodan. Relativno je mlad, a opet ima iskustva, igrao je u toj holandiji koliko-toliko, biće dobar tandem on i Ostojić, a ovaj čilac kao podrška, a i da nauči nešto onog Ostojića.
Negde sam pročitao da partizanu ide samo 30% od transfera Ivanova. Jel zna neko nešto o tome?
Negde sam pročitao da partizanu ide samo 30% od transfera Ivanova. Jel zna neko nešto o tome?
Последње учитавање од zele дана 21 Јул 2013, 00:29, учитано 1 пут укупно.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
-
Sloba
- Global Moderator
- Поруке: 11325
- Придружен: 26 Окт 2010, 02:43
- Место: Београд
- Has thanked: 215 times
- Been thanked: 58 times
Nije me bilo par dana e sad da malo osvežim ovu temu sa mojim komentarom.. kome se ne sviđa ima ignore listu, nek jednostavno ignoriše ili zabije se u jastuk i plače...
Bravo Đuriću legendo, sjajna pojačanja, ja sam prezadovoljan. Ovi koji pljuju na startu sezone rade protiv Partizana... zabranjeni nek se nose da ne kažem gde i sa njihovim pozivanjem na sever, oni su anti grobari, i svašta još.. ali nema veze, ima pravde.. Malbašić i Grbić su baš ono što su nam trebali. Obradović isto. Iskustvo nešto tipa Krstajić. Bravo bre ! Onda idemo dalje... Vuković će biti super pojačanje, ali više bih voleo Novaka Martinovića da vidim u klubu.. no nema veze i Jagoš dobija moju podršku ako dođe.
Ivanov je zaslužio da ode i hvala mu za sve. Srećno majstore u budućnosti. Da nam se nekada vratiš. Stefanu Šćepoviću isto srećno, šteta što nije dobio pravu priliku.. M. Šćepović se nadam da ostaje..
Treba nam još jedan defanzivac, bar još jedan vezni igrač (zadnji, centralni) i jedan napadač. Verujem u ovu ekipu i samo polako..
p.s. Dobar rezultat iz Jermenije. Jeste da smo loše igrali, ali devet sati puta itd. umorni smo bili. Pravi Partizan ćemo videti u hramu fudbala za tri dana. Bravo crno-beli jer ipak imamo pozitivan rezultat. A dalje sa kim ćemo igrati nije bitno.. početak je sezone i samo hrabro.
PONOSAN JER VOLIM JUGOSLOVENSKO SPORTSKO DRUŠTVO PARTIZAN!
Očekujem ni manje ni više duplu krunu ove sezone, Evropa je nebitna.
Bravo Đuriću legendo, sjajna pojačanja, ja sam prezadovoljan. Ovi koji pljuju na startu sezone rade protiv Partizana... zabranjeni nek se nose da ne kažem gde i sa njihovim pozivanjem na sever, oni su anti grobari, i svašta još.. ali nema veze, ima pravde.. Malbašić i Grbić su baš ono što su nam trebali. Obradović isto. Iskustvo nešto tipa Krstajić. Bravo bre ! Onda idemo dalje... Vuković će biti super pojačanje, ali više bih voleo Novaka Martinovića da vidim u klubu.. no nema veze i Jagoš dobija moju podršku ako dođe.
Ivanov je zaslužio da ode i hvala mu za sve. Srećno majstore u budućnosti. Da nam se nekada vratiš. Stefanu Šćepoviću isto srećno, šteta što nije dobio pravu priliku.. M. Šćepović se nadam da ostaje..
Treba nam još jedan defanzivac, bar još jedan vezni igrač (zadnji, centralni) i jedan napadač. Verujem u ovu ekipu i samo polako..
p.s. Dobar rezultat iz Jermenije. Jeste da smo loše igrali, ali devet sati puta itd. umorni smo bili. Pravi Partizan ćemo videti u hramu fudbala za tri dana. Bravo crno-beli jer ipak imamo pozitivan rezultat. A dalje sa kim ćemo igrati nije bitno.. početak je sezone i samo hrabro.
PONOSAN JER VOLIM JUGOSLOVENSKO SPORTSKO DRUŠTVO PARTIZAN!
Očekujem ni manje ni više duplu krunu ove sezone, Evropa je nebitna.
- Tokelara
- World Class Manager
- Поруке: 7828
- Придружен: 19 Мар 2012, 18:29
- Место: SU/NS
Код: Изаберите све
http://www.mozzartsport.com/vesti/andrija-zivkovic-trazio-nenormalne-uslove-da-bi-potpisao-za-partizan-za-kaznu-vracen-u-omladinceDok pošten narod nema za hranu i komunalije, zvezda u dugovima ima za bahanalije.