PayPal
- vignjoslav
- Assistant Manager
- Поруке: 515
- Придружен: 06 Дец 2010, 20:21
- Место: Srbija
- Has thanked: 1 time
- Status: Није на вези
PayPal
Kako finkcionise ovo cudo. Registrovao sam nalog, dodao karticu, verifikovao nalog (skinuli mi 1.5e koje ce mi valjda vratiti, proslo je vec 3 dana i oni ne vracaju i ukucao sam kod) i pitanje je sad, da li je potrebno da ja sa kartice prebacim lovu na paypal racun, kao moneybookers, ili jednostavno kupujem samo preko kartice koja je povecana sa paypal racunom?
-
salel
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 10649
- Придружен: 15 Нов 2010, 16:00
- Место: Subotica
Re: PayPal
Da moras da prebacs novac i vratice ti prilikom prve kupovine.vignjoslav пише:Kako finkcionise ovo cudo. Registrovao sam nalog, dodao karticu, verifikovao nalog (skinuli mi 1.5e koje ce mi valjda vratiti, proslo je vec 3 dana i oni ne vracaju i ukucao sam kod) i pitanje je sad, da li je potrebno da ja sa kartice prebacim lovu na paypal racun, kao moneybookers, ili jednostavno kupujem samo preko kartice koja je povecana sa paypal racunom?
- vignjoslav
- Assistant Manager
- vignjoslav
- Assistant Manager
Evo pregledavam par snimaka, pa nasi nalozi se mnogo razlikuje od naloga u ostalim zemljama. Mi uopste nemamo opciju add funds i slicno, ili je to samo do mog naloga. Koristim Moneybookers vec duze vreme i super je, ali nije vise podrzan na WOT stranici, pa se moram bakcati sa ovim cudom
Последње учитавање од vignjoslav дана 18 Јул 2013, 22:57, учитано 1 пут укупно.
-
saka9394
- Youth Team Coach
- Поруке: 198
- Придружен: 30 Јул 2011, 22:28
- Место: Aleksandrovac
I ja sam probao sa yt da uklavirim neke stvari ali takodje mi se razlikuje nalog od onoga sto sam nasao na yt.
Последње учитавање од saka9394 дана 22 Јул 2013, 21:05, учитано 1 пут укупно.
Every champion was once a contender that refused to give up!
- hostile_bg
- Manager
- Поруке: 2335
- Придружен: 20 Окт 2011, 21:46
- Место: Beograd
Ja koristim Intesinu Visa internet karticu...Dule93 пише:Koja mi kartica treba za ovo?
Код: Изаберите све
http://www.bancaintesa.rs/code/navigate.aspx?Id=451