Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ja mislim da nam je najvece pojacanje ove sezone nedolazak Babovica... Ne znam samo odakle ideja odedjenim ljudima u klubu da pregovaraju sa grobarskim otpadom... Pa pre bi pustio decu da igraju... Hvala Bogu, pa nista od njega... A sto se tice Mrdje, mislim da ce grejati klupu...
Последње учитавање од TOMARA дана 16 Јул 2013, 03:47, учитано 1 пут укупно.
Vi se lepo otkaciste Zbunastog Babirla, a sta cemo mi jadni... jaoooo pomozi boze da nas zaobidje... jedva docekah da ga najure... IDI BRE BABOVICU tamo u Tadzikistan, Pakistan sta se lepe pare tamo mlate uuuuuu
▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Nikad ne prestaj, podigni glavu kao nekad, kreni hrabro sad za crno-belu slavu!
Pa naravno da jeste, svaka vama cast za titule ali ih osvajate uz nulu konkurencije. Pri tom u Evropi ste nista a 6 godina dominirate kod nas, to valjda govori nesto o znacaju trofeja domace lige.
Al proda jednog Vidu za 2 milke i Halilovica za 20, a mi pevamo kad uvaljamo nekog za 300K.
Inace veceras mislim da Zvezda dobija za 3 razlike, mada se potajno nadam da gubi pa da vas zajebavam.
Dinamo finansijski posluje sjajno, Maminjo nema potrebe da mnogo krade zato sto je sklopio neke svoje prejebene ugovore sa samim igracima, na primer sa Modricem, zaboravio sam tacno koliko procenata od svake njegove plate ide Mamicu u dzep. Mislim da je ista situacija i sa Eduardom, a ne sumnjam da ih ima jos. Sigurno drpi i on usput koji evro, ali velika vecina od tih para ide u klub, pa se lepo razvijaju, imaju para, trose milione na dovodjenje igraca... A kod nas, u Partizanu, toliki silni milioni od transfera nestadose u prazno, kao za odrzavanje stadiona, prostorija kluba, plate zaposlenima i slicno. Pa brate, da razumem da deo para odlazi na to, ali sigurno ne idu sve! Mnogo se muti kod nas, nisu tu cista posla, a sto je najgore, niko nista ne preduzima. Da je nekog prava i vlasti u ovoj nasoj mucenoj zemlji, uveren sam da bi kompletan upravni odbor zavrsio u Zabeli ili nekoj slicnoj ustanovi. Tolike pare, a ovi jure igrace za dzabe i pozajmice. Smesno...
Elem, da ne bude da na temi o Zvezdi ne napisem nista o njima, samo cu vam pozeleti da se ne brukate kao mi sinoc, napunite ove penzionere sa Islanda, pa da vas dalje pogleda sreca i mozda udjete u tu LE. Dobro za vas i zbog para i za nas fudbal, zao mi vise da vas gledam takve, mrtve. Ako vi pocnete da se vracate, mozda ce nekome u Partizanu doci iz dupeta u glavu i konacno uloziti neki dinar za postena pojacanja, a ne ove polovnjake sto nisu lopte videli godinu dana i ove sto ih niko nece. Toliko!!
Dauda MORA da ide! MORA!!!
Onakva kurcobolja ne pamtim kad je vidjena. Vesovic probija po desnoj strani, u kaznenom stoje Kasalica, Pecnik i Ninkovic a Dauda gospodin covek bleji ispred.
SRAMOTA!!!
Stop se tice igre, vidi se da je drugacije. Do gola dobro posle gola mnogo lezerno.