FK Crvena zvezda [2013/14]

Ko je najbolji igrač Zvezde?

Boban Bajković
1
4%
Boban Bajković
1
4%
Boban Bajković
1
4%
Darko Lazović
3
12%
Dragan Mrđa
6
23%
Miloš Ninković
2
8%
Nejc Pečnik
10
38%
Nikola Mijailović
0
Нема гласова
Nenad Milijaš
0
Нема гласова
Neko drugi
2
8%

Укупно гласова: 26

Sloba
Global Moderator
Поруке: 11325
Придружен: 26 Окт 2010, 02:43
Место: Београд
Has thanked: 215 times
Been thanked: 58 times
Status: Није на вези

Порука од Sloba »

Zaobiđi me ako imaš neki problem u svojoj glavi. Držao sam se teme i komentarisao Ninkovića bez ikakvih provokacija i slično za razliku od ostalih zato.. :poz:
Корисников грб
hostile_bg
Manager
Поруке: 2335
Придружен: 20 Окт 2011, 21:46
Место: Beograd

Порука од hostile_bg »

Velja93 пише:
SlobaGrobar пише:Ne mislim, ali sam sagledao iz drugog ugla.. :) Stavio sam se u poziciju neutralca. :cheers:
A po kom osnovu si ovo zakljucio?Pa jedan Ninkovic je bolji igrac nego ceo tim Partizana zajedno,to ce i pokazati.Ja za razliku od tebe ne mogu da gledam iz drugog ugla iz razloga sto volim Zvezdu i uvek cu je favorizovati.Ove sezone Zvezda ima bolji tim od Partizana i to ce se pokazati.
A po cemu mislis da je Ninkovic bolji od celog tima Partizana? Sta je taj igrac uradio u dosadasnjoj karijeri, osim sto je bio vecita rezerva u Dinamu i pola karijere bio povredjen?
Корисников грб
Velja93
Manager
Поруке: 2692
Придружен: 08 Нов 2010, 14:30
Been thanked: 2 times

Порука од Velja93 »

hostile_bg, Pa po tome sto je nepravedno izostavljen iz reprezentacije i zato sto je najbolji srpski kreativac.Vreme ce pokazati.Ako se ne bude povredjivao siguran sam da ce biti najbolji igrac lige bez problema.

SlobaGrobar, O cemu ti pricas bolidu?Pre bih rekao da ti imas problem u glavi.Ja te bar nisam uvredio.Nemoj da se glupiras.Proseravas se kako svi tebe vredjaju i prozivaju,a ti si taj koji to radi.Ne pravi se pametan :cheers:
Последње учитавање од Velja93 дана 11 Јул 2013, 15:22, учитано 1 пут укупно.
Um caruje, snaga dobro dodje.
Корисников грб
hostile_bg
Manager

Порука од hostile_bg »

Pa kad god ga neko i pozove u repku on se odmah povredi, da li na treningu ili na samoj utakmici, skroz kilav igrac...a to da je najbolji srpski kreativac, to je tvoje subjektivno misljenje...
Корисников грб
Velja93
Manager

Порука од Velja93 »

hostile_bg, Da.Jer bolji Raca Petrovic,Fejsa,Radovanovic,Milijas?Jedino Filip Djuricic ali on je poluspic.Ne vidim ko bi mogao da bude bolji kreativac(playmaker) od njega.Da su ga zaobisle povrede mogao je mnogo vise da postigne.Meni je on 2010 na sp bio jedan od najboljih igraca.Ne mogu da budem realan zato sto mi je on jedan od najomiljenijih igraca.Ali nisi ni ti realan.Necemo da se raspravljamo,niti da se svadjamo.Svako ima pravo na svoje misljenje(osim Slobe glodara).Previse smo otisli u off.
Sloba
Global Moderator
Поруке: 11325
Придружен: 26 Окт 2010, 02:43
Место: Београд
Has thanked: 215 times
Been thanked: 58 times

Порука од Sloba »

Raća Petrović nije kreativac, kao ni jedan od navedenih. Svi oni su zadnji vezni. Da si pomenuo Ljajića, Džigi Ninkovića, Sašu Ilića pa i ok.. i da Ninković je ok, ali ima i boljih. Ljajić recimo, ali ovo nije tema ni o njemu ni o reprezentaciji Srbije. :)
Корисников грб
Velja93
Manager

Порука од Velja93 »

SlobaGrobar, Ja sam nabrojao igrace koji su igrali za reprezentaciju.Ninkovic mali ne igra ni za mladu reprezentaciju(ne iz razloga sto nema kvalitet),a kamoli za prvi tim.Mozda ce biti bolji u buducnosti,ali sad on to nikako nije.Ja sam i rekao da mi nemamo kreativca,i naravno da Ninkovic(zvezdin) nije vrhunski kvalitet,ali je jedan od najboljih koje imamo.Ljajic isto nije neki playmaker.Vise voli da igra po strani ili kao poluscpic.Sasa Ilic nikad nije igrao dobro za reprezentaciju.On nije cak ni u konkurenciji od sp 2006(ne znam ni dal je tad bio).Mozete vi da ga ne gotivite,i da pricate sta hocete,ali Ninkovic je doktor fudbala za nase uslove.
Корисников грб
arseNal-serbia
Manager
Поруке: 1063
Придружен: 15 Мај 2012, 17:51
Место: Smederevo

Порука од arseNal-serbia »

hostile_bg пише:Pa kad god ga neko i pozove u repku on se odmah povredi, da li na treningu ili na samoj utakmici, skroz kilav igrac...a to da je najbolji srpski kreativac, to je tvoje subjektivno misljenje...
Ja mislim da je tebi malo krivo ....
Корисников грб
hostile_bg
Manager

Порука од hostile_bg »

arseNal-serbia пише:
hostile_bg пише:Pa kad god ga neko i pozove u repku on se odmah povredi, da li na treningu ili na samoj utakmici, skroz kilav igrac...a to da je najbolji srpski kreativac, to je tvoje subjektivno misljenje...
Ja mislim da je tebi malo krivo ....
Moze biti...
Корисников грб
laza95
Manager
Поруке: 1875
Придружен: 11 Јул 2011, 10:55
Место: Kladovo

Порука од laza95 »

Kakvo pojacanje dobijate a mozda i novog sponzora. :argh:
Корисников грб
Velja93
Manager

Порука од Velja93 »

Samo da ne dodje Babovic.
Корисников грб
laza95
Manager
Поруке: 1875
Придружен: 11 Јул 2011, 10:55
Место: Kladovo

Порука од laza95 »

Dobro jedini igrac u partizanu koji je mogao da da pas na 40m uz vukica i ilica ali je spor mnogo. Soo slow.
Последње учитавање од laza95 дана 12 Јул 2013, 10:09, учитано 1 пут укупно.
Корисников грб
bubi.ue
World Class Manager
Поруке: 8508
Придружен: 22 Дец 2010, 15:02
Место: Užice / Novi Sad

Порука од bubi.ue »

Мени је он увек био један од бољих ваших играча. Не знам, ал такав сам утисак стекао. Е сад дал га је паметно доводити поред толико везних играча, нисам сигуран.
Корисников грб
Tik'al
World Class Manager
Поруке: 13282
Придружен: 20 Нов 2010, 16:36
Место: Petén
Been thanked: 5 times

Порука од Tik'al »

Слика
:slap:
Jusqu'ici tout va bien…
Rossobianco
World Class Manager
Поруке: 3468
Придружен: 24 Окт 2010, 14:08
Место: Jagodina

Порука од Rossobianco »

Ako dovedu Babovica prestajem da gedam nasu ligu i Zvezdu.
Корисников грб
Velja93
Manager

Порука од Velja93 »

Ma koji Babovic imamo 10 centralnih veznih i dovescemo njega.Nema teorije da dodje.
Корисников грб
arseNal-serbia
Manager
Поруке: 1063
Придружен: 15 Мај 2012, 17:51
Место: Smederevo

Порука од arseNal-serbia »

Код: Изаберите све

http://www.sportal.rs/news.php?news=105255
Arauha Blanko i Kristijan Terlici ce po svemu sudeci postati novi igraci Zvezde ..
Корисников грб
Velja93
Manager

Порука од Velja93 »

Ne verujem sportalu.Oni su rekli da je Bekvalac trener Zvezde.Dok ne vidim te igrace na predstavljanju necu uopste da se uzbudjujem.
Rossobianco
World Class Manager
Поруке: 3468
Придружен: 24 Окт 2010, 14:08
Место: Jagodina

Порука од Rossobianco »

SlobaGrobar пише:Raća Petrović nije kreativac, kao ni jedan od navedenih. Svi oni su zadnji vezni. Da si pomenuo Ljajića, Džigi Ninkovića, Sašu Ilića pa i ok.. i da Ninković je ok, ali ima i boljih. Ljajić recimo, ali ovo nije tema ni o njemu ni o reprezentaciji Srbije. :)
Ninkovic se istice mogli bi za kapitena reprezentacije da ga stavimo,da mu damo 10 i kad zavrsi karijeru da povucemo 10 iz upotrebe.Ilica i njega mozemo mlad je to momak perspektivan.A i Racu mozemo sigurno ce bolje odigrati od Matica,Kuzmanovica,Kacara,ipak je on dao gol sa "autokomande" Stamenkovicu taj njegov gol vredi vise od svih Nejmarovih golova sa kupa konfederacija.Pozdrav ziveo nam selektor! :)
Последње учитавање од Rossobianco дана 12 Јул 2013, 15:47, учитано 2 пута укупно.
Корисников грб
markohn22
World Class Manager
Поруке: 7580
Придружен: 30 Окт 2010, 12:09
Место: Herceg Novi-Beograd
Контакт:

Порука од markohn22 »

čisto sumnjam da bi Babović prešao u Zvezdu, šta će mu to u životu, ionako ga Grobari ne vole, još neko da ga ubije, a pun je para ko brod, igra fudbal samo iz zabave, ne trebaju mu pare od njega...
И душа и тело, све је црно бело...
Закључано

Повратак на “Arhiva sporta”