FK Crvena zvezda [2013/14]
- hostile_bg
- Manager
- Поруке: 2335
- Придружен: 20 Окт 2011, 21:46
- Место: Beograd
- Status: Није на вези
A po cemu mislis da je Ninkovic bolji od celog tima Partizana? Sta je taj igrac uradio u dosadasnjoj karijeri, osim sto je bio vecita rezerva u Dinamu i pola karijere bio povredjen?Velja93 пише:A po kom osnovu si ovo zakljucio?Pa jedan Ninkovic je bolji igrac nego ceo tim Partizana zajedno,to ce i pokazati.Ja za razliku od tebe ne mogu da gledam iz drugog ugla iz razloga sto volim Zvezdu i uvek cu je favorizovati.Ove sezone Zvezda ima bolji tim od Partizana i to ce se pokazati.SlobaGrobar пише:Ne mislim, ali sam sagledao iz drugog ugla..Stavio sam se u poziciju neutralca.
- Velja93
- Manager
- Поруке: 2692
- Придружен: 08 Нов 2010, 14:30
- Been thanked: 2 times
hostile_bg, Pa po tome sto je nepravedno izostavljen iz reprezentacije i zato sto je najbolji srpski kreativac.Vreme ce pokazati.Ako se ne bude povredjivao siguran sam da ce biti najbolji igrac lige bez problema.
SlobaGrobar, O cemu ti pricas bolidu?Pre bih rekao da ti imas problem u glavi.Ja te bar nisam uvredio.Nemoj da se glupiras.Proseravas se kako svi tebe vredjaju i prozivaju,a ti si taj koji to radi.Ne pravi se pametan
SlobaGrobar, O cemu ti pricas bolidu?Pre bih rekao da ti imas problem u glavi.Ja te bar nisam uvredio.Nemoj da se glupiras.Proseravas se kako svi tebe vredjaju i prozivaju,a ti si taj koji to radi.Ne pravi se pametan
Последње учитавање од Velja93 дана 11 Јул 2013, 15:22, учитано 1 пут укупно.
Um caruje, snaga dobro dodje.
- hostile_bg
- Manager
- Velja93
- Manager
hostile_bg, Da.Jer bolji Raca Petrovic,Fejsa,Radovanovic,Milijas?Jedino Filip Djuricic ali on je poluspic.Ne vidim ko bi mogao da bude bolji kreativac(playmaker) od njega.Da su ga zaobisle povrede mogao je mnogo vise da postigne.Meni je on 2010 na sp bio jedan od najboljih igraca.Ne mogu da budem realan zato sto mi je on jedan od najomiljenijih igraca.Ali nisi ni ti realan.Necemo da se raspravljamo,niti da se svadjamo.Svako ima pravo na svoje misljenje(osim Slobe glodara).Previse smo otisli u off.
- Velja93
- Manager
SlobaGrobar, Ja sam nabrojao igrace koji su igrali za reprezentaciju.Ninkovic mali ne igra ni za mladu reprezentaciju(ne iz razloga sto nema kvalitet),a kamoli za prvi tim.Mozda ce biti bolji u buducnosti,ali sad on to nikako nije.Ja sam i rekao da mi nemamo kreativca,i naravno da Ninkovic(zvezdin) nije vrhunski kvalitet,ali je jedan od najboljih koje imamo.Ljajic isto nije neki playmaker.Vise voli da igra po strani ili kao poluscpic.Sasa Ilic nikad nije igrao dobro za reprezentaciju.On nije cak ni u konkurenciji od sp 2006(ne znam ni dal je tad bio).Mozete vi da ga ne gotivite,i da pricate sta hocete,ali Ninkovic je doktor fudbala za nase uslove.
- arseNal-serbia
- Manager
- Поруке: 1063
- Придружен: 15 Мај 2012, 17:51
- Место: Smederevo
- hostile_bg
- Manager
-
Rossobianco
- World Class Manager
- Поруке: 3468
- Придружен: 24 Окт 2010, 14:08
- Место: Jagodina
- arseNal-serbia
- Manager
- Поруке: 1063
- Придружен: 15 Мај 2012, 17:51
- Место: Smederevo
Код: Изаберите све
http://www.sportal.rs/news.php?news=105255-
Rossobianco
- World Class Manager
- Поруке: 3468
- Придружен: 24 Окт 2010, 14:08
- Место: Jagodina
Ninkovic se istice mogli bi za kapitena reprezentacije da ga stavimo,da mu damo 10 i kad zavrsi karijeru da povucemo 10 iz upotrebe.Ilica i njega mozemo mlad je to momak perspektivan.A i Racu mozemo sigurno ce bolje odigrati od Matica,Kuzmanovica,Kacara,ipak je on dao gol sa "autokomande" Stamenkovicu taj njegov gol vredi vise od svih Nejmarovih golova sa kupa konfederacija.Pozdrav ziveo nam selektor!SlobaGrobar пише:Raća Petrović nije kreativac, kao ni jedan od navedenih. Svi oni su zadnji vezni. Da si pomenuo Ljajića, Džigi Ninkovića, Sašu Ilića pa i ok.. i da Ninković je ok, ali ima i boljih. Ljajić recimo, ali ovo nije tema ni o njemu ni o reprezentaciji Srbije.
Последње учитавање од Rossobianco дана 12 Јул 2013, 15:47, учитано 2 пута укупно.