FK Crvena zvezda [2013/14]

Ko je najbolji igrač Zvezde?

Boban Bajković
1
4%
Boban Bajković
1
4%
Boban Bajković
1
4%
Darko Lazović
3
12%
Dragan Mrđa
6
23%
Miloš Ninković
2
8%
Nejc Pečnik
10
38%
Nikola Mijailović
0
Нема гласова
Nenad Milijaš
0
Нема гласова
Neko drugi
2
8%

Укупно гласова: 26

Корисников грб
Vladar
SFM Hall Of Fame
Поруке: 5943
Придружен: 30 Јун 2011, 18:27
Место: Arandjelovac
Has thanked: 2 times
Status: Није на вези

Порука од Vladar »

Mudrinski potpisao trogodisnji ugovor sa Grojterom. Cena transfera je 800 000 jevreja.
Корисников грб
bubi.ue
World Class Manager
Поруке: 8508
Придружен: 22 Дец 2010, 15:02
Место: Užice / Novi Sad

Порука од bubi.ue »

Код: Изаберите све

http://www.20min.ch/sport/fussball/story/FCB-kann-sich-gegen-Belgrad-den-Titel-sichern-23720551
Пренос текме, водимо 1:0 Младеновић дао гол.
Корисников грб
paske
World Class Manager
Поруке: 4230
Придружен: 21 Феб 2011, 23:13
Место: S.Mitrovica/Novi Sad

Порука од paske »

Ja se ko budala veselio i nervirao kad ono namesteno bilo iz 2 u 1 :slap:
Sloba
Global Moderator
Поруке: 11325
Придружен: 26 Окт 2010, 02:43
Место: Београд
Has thanked: 215 times
Been thanked: 58 times

Порука од Sloba »

Pitam bez ikakve ironije i sarkazma, vi se cimate oko prijateljskih utakmica ? :lol: :xD:

Tu je najvažnije uigranost.

One ništa ne znače.. čujem da kad je Partizan igrao LŠ 2003/2004 na pripremama su rezultati bili užasni..
Корисников грб
arseNal-serbia
Manager
Поруке: 1063
Придружен: 15 Мај 2012, 17:51
Место: Smederevo

Порука од arseNal-serbia »

SlobaGrobar пише:One ništa ne znače.. čujem da kad je Partizan igrao LŠ 2003/2004 na pripremama su rezultati bili užasni.
I u Ligi Sampiona ste bili uzasni !!
Sloba
Global Moderator

Порука од Sloba »

Nismo. Ostali smo neporaženi u Bg i od velikog Porta sa Mourinhom tadašnjim prvakom evrope, Galacticose smo nadigrali, Marsej sa Drogbom jedva bio bolji od nas.. bili smo užasni ovaj drugi put, prvi nismo, realnost.. :poz:
Корисников грб
Vladar
SFM Hall Of Fame

Порука од Vladar »

Da li ste svesni u kojoj temi pisete? Prekidajte pricu o Partizanu i vratite se diskusiji o Zvezdi, ako imate sta da kazete o njoj, ako ne, nije obaveza da se pise bilo sta.
Sloba
Global Moderator

Порука од Sloba »

Vladar пише:Da li ste svesni u kojoj temi pisete? Prekidajte pricu o Partizanu i vratite se diskusiji o Zvezdi, ako imate sta da kazete o njoj, ako ne, nije obaveza da se pise bilo sta.
Imam. Bićete treći ove sezone. 1/2 Partizan / Vojvodina , a vi u borbi za treće mesto. Bez uvrede ali objektivno mišljenje sportskog posmatrača kao neutralnog i nepristrasnog gledaoca i ne simpatizera ni jednog kluba. Kao takav sam ostavio ovakav komentar uzevši u obzir finasijsko stanje, kako se dovode igrači u ova tri kluba i ko sedi u upravi pomenutih klubova.

:cheers:
Корисников грб
TSG
World Class Manager
Поруке: 4557
Придружен: 11 Нов 2010, 18:47
Место: Banja Luka

Порука од TSG »

nepristrasnog gledaoca i ne simpatizera ni jednog kluba
ne pristrasnog*, i ti stvarno misliš da si ovakav kakav kažeš da si?
Sloba
Global Moderator

Порука од Sloba »

Ne mislim, ali sam sagledao iz drugog ugla.. :) Stavio sam se u poziciju neutralca. :cheers:
Корисников грб
Velja93
Manager
Поруке: 2692
Придружен: 08 Нов 2010, 14:30
Место: Beograd
Been thanked: 2 times

Порука од Velja93 »

SlobaGrobar пише:Ne mislim, ali sam sagledao iz drugog ugla.. :) Stavio sam se u poziciju neutralca. :cheers:
A po kom osnovu si ovo zakljucio?Pa jedan Ninkovic je bolji igrac nego ceo tim Partizana zajedno,to ce i pokazati.Ja za razliku od tebe ne mogu da gledam iz drugog ugla iz razloga sto volim Zvezdu i uvek cu je favorizovati.Ove sezone Zvezda ima bolji tim od Partizana i to ce se pokazati.
Um caruje, snaga dobro dodje.
Корисников грб
Vladar
SFM Hall Of Fame

Порука од Vladar »

Nećeš se oglasiti uopšte. Upozorio sam gore da Partizan, bilo fudbalski, košarskaski ili rukometni klub, sportsko društvo, štagod, jednostavno nije predmet rasprave i diskusije ovde. Pošto si isforsirano ispoštovao pravilo, opet si se vratio na staro, a to je, nakon upozorenja, dovoljno da ti se ukloni poruka.
Последње учитавање од Vladar дана 10 Јул 2013, 23:14, учитано 2 пута укупно.
Sloba
Global Moderator

Порука од Sloba »

Remetiš normalnu diskusiju.. i nije bio potpuni off topic. Mogao si da ukloniš deo poruke, ali ne i celu. Bilo je bolje, tj bar zanimljivije dok je Igor bio mod.
Корисников грб
Vladar
SFM Hall Of Fame

Порука од Vladar »

Ponavljam, ukoliko nemaš više šta da pišeš o Zvezdi, nemoj pisati, vrlo jednostavan koncept. Svoju ljubav prema Partizanu i svim sekcijama njegovog sportskog društva izjavljuj u temi Partizana, ovde ne možeš. Valjda ti je toliko jasno.

I ne trudi se da se nadovezuješ, ukloniću ti svaki sledeći post koji ne bude prikladan temi.
Последње учитавање од Vladar дана 10 Јул 2013, 23:18, учитано 1 пут укупно.
Sloba
Global Moderator

Порука од Sloba »

Ovo što ću napisati svakako će se odnositi na zvezdu, a to je da je moj prošli post imao veze sa zvezdom i predstojećom sezonom. :poz:
Корисников грб
Ivan 96
Assistant Manager
Поруке: 757
Придружен: 27 Окт 2010, 08:44
Место: Begaljica

Порука од Ivan 96 »

"Ако не узмем титулу стоји да сам слободан, с тим да ћу ја да вратим то што ми је Звезда дала за ову годину. То ћу да чисто не буду неке приче: ево дошао је због тога... С моје стране, ја сам дошао бесплатно за ову годину уколико не узмемо титулу. То нема у уговору, али ако до тога дође, то нећу вратити Звезди, него ћу вероватно вратити саиграчима уколико не буду примали плате. То сам рекао и Николи Дамјанцу, да нећу да људи мисле да сам дошао овде због пара. Највише бих волео, као што сам рекао и раније, да сам играо у Реал Мадриду 9 година и да сам зарадио толико пара и да дођем овде и играм бесплатно. Негде сам ја тако нешто размишљао."

Miloš Ninković :ave:
Корисников грб
Sinke
World Class Manager
Поруке: 4357
Придружен: 26 Феб 2011, 20:47
Место: Zemun

Порука од Sinke »

Super,eto vam briga manje,odigrace vam sezonu za dzabe,veliko pojacanje u borbi sa Vosom za drugo mesto :zelenko:
Корисников грб
Velja93
Manager

Порука од Velja93 »

Sinke, Jer ovo neka provokacija ili sta?
Sloba
Global Moderator

Порука од Sloba »

Ivan 96 пише:"Ако не узмем титулу стоји да сам слободан, с тим да ћу ја да вратим то што ми је Звезда дала за ову годину. То ћу да чисто не буду неке приче: ево дошао је због тога... С моје стране, ја сам дошао бесплатно за ову годину уколико не узмемо титулу. То нема у уговору, али ако до тога дође, то нећу вратити Звезди, него ћу вероватно вратити саиграчима уколико не буду примали плате. То сам рекао и Николи Дамјанцу, да нећу да људи мисле да сам дошао овде због пара. Највише бих волео, као што сам рекао и раније, да сам играо у Реал Мадриду 9 година и да сам зарадио толико пара и да дођем овде и играм бесплатно. Негде сам ја тако нешто размишљао."

Miloš Ninković :ave:
Mada ne mislim o njemu ništa dobro, sve te priče me iritiraju, no moram da ga pohvalim. Takve igrače treba respektovati, ako pričaju istinu naravno. :)
Корисников грб
Velja93
Manager

Порука од Velja93 »

SlobaGrobar, Nije tvoja briga da o njemu razmisljas.
Закључано

Повратак на “Arhiva sporta”