FK Crvena zvezda [2013/14]
- bubi.ue
- World Class Manager
- Поруке: 8508
- Придружен: 22 Дец 2010, 15:02
- Место: Užice / Novi Sad
- Status: Није на вези
Код: Изаберите све
http://www.20min.ch/sport/fussball/story/FCB-kann-sich-gegen-Belgrad-den-Titel-sichern-23720551- arseNal-serbia
- Manager
- Поруке: 1063
- Придружен: 15 Мај 2012, 17:51
- Место: Smederevo
-
Sloba
- Global Moderator
- Поруке: 11325
- Придружен: 26 Окт 2010, 02:43
- Место: Београд
- Has thanked: 215 times
- Been thanked: 58 times
Imam. Bićete treći ove sezone. 1/2 Partizan / Vojvodina , a vi u borbi za treće mesto. Bez uvrede ali objektivno mišljenje sportskog posmatrača kao neutralnog i nepristrasnog gledaoca i ne simpatizera ni jednog kluba. Kao takav sam ostavio ovakav komentar uzevši u obzir finasijsko stanje, kako se dovode igrači u ova tri kluba i ko sedi u upravi pomenutih klubova.Vladar пише:Da li ste svesni u kojoj temi pisete? Prekidajte pricu o Partizanu i vratite se diskusiji o Zvezdi, ako imate sta da kazete o njoj, ako ne, nije obaveza da se pise bilo sta.
- Velja93
- Manager
- Поруке: 2692
- Придружен: 08 Нов 2010, 14:30
- Место: Beograd
- Been thanked: 2 times
A po kom osnovu si ovo zakljucio?Pa jedan Ninkovic je bolji igrac nego ceo tim Partizana zajedno,to ce i pokazati.Ja za razliku od tebe ne mogu da gledam iz drugog ugla iz razloga sto volim Zvezdu i uvek cu je favorizovati.Ove sezone Zvezda ima bolji tim od Partizana i to ce se pokazati.SlobaGrobar пише:Ne mislim, ali sam sagledao iz drugog ugla..Stavio sam se u poziciju neutralca.
Um caruje, snaga dobro dodje.
- Vladar
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 5943
- Придружен: 30 Јун 2011, 18:27
- Место: Arandjelovac
- Has thanked: 2 times
Nećeš se oglasiti uopšte. Upozorio sam gore da Partizan, bilo fudbalski, košarskaski ili rukometni klub, sportsko društvo, štagod, jednostavno nije predmet rasprave i diskusije ovde. Pošto si isforsirano ispoštovao pravilo, opet si se vratio na staro, a to je, nakon upozorenja, dovoljno da ti se ukloni poruka.
Последње учитавање од Vladar дана 10 Јул 2013, 23:14, учитано 2 пута укупно.
- Vladar
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 5943
- Придружен: 30 Јун 2011, 18:27
- Место: Arandjelovac
- Has thanked: 2 times
Ponavljam, ukoliko nemaš više šta da pišeš o Zvezdi, nemoj pisati, vrlo jednostavan koncept. Svoju ljubav prema Partizanu i svim sekcijama njegovog sportskog društva izjavljuj u temi Partizana, ovde ne možeš. Valjda ti je toliko jasno.
I ne trudi se da se nadovezuješ, ukloniću ti svaki sledeći post koji ne bude prikladan temi.
I ne trudi se da se nadovezuješ, ukloniću ti svaki sledeći post koji ne bude prikladan temi.
Последње учитавање од Vladar дана 10 Јул 2013, 23:18, учитано 1 пут укупно.
- Ivan 96
- Assistant Manager
- Поруке: 757
- Придружен: 27 Окт 2010, 08:44
- Место: Begaljica
"Ако не узмем титулу стоји да сам слободан, с тим да ћу ја да вратим то што ми је Звезда дала за ову годину. То ћу да чисто не буду неке приче: ево дошао је због тога... С моје стране, ја сам дошао бесплатно за ову годину уколико не узмемо титулу. То нема у уговору, али ако до тога дође, то нећу вратити Звезди, него ћу вероватно вратити саиграчима уколико не буду примали плате. То сам рекао и Николи Дамјанцу, да нећу да људи мисле да сам дошао овде због пара. Највише бих волео, као што сам рекао и раније, да сам играо у Реал Мадриду 9 година и да сам зарадио толико пара и да дођем овде и играм бесплатно. Негде сам ја тако нешто размишљао."
Miloš Ninković
Miloš Ninković
-
Sloba
- Global Moderator
- Поруке: 11325
- Придружен: 26 Окт 2010, 02:43
- Место: Београд
- Has thanked: 215 times
- Been thanked: 58 times
Mada ne mislim o njemu ništa dobro, sve te priče me iritiraju, no moram da ga pohvalim. Takve igrače treba respektovati, ako pričaju istinu naravno.Ivan 96 пише:"Ако не узмем титулу стоји да сам слободан, с тим да ћу ја да вратим то што ми је Звезда дала за ову годину. То ћу да чисто не буду неке приче: ево дошао је због тога... С моје стране, ја сам дошао бесплатно за ову годину уколико не узмемо титулу. То нема у уговору, али ако до тога дође, то нећу вратити Звезди, него ћу вероватно вратити саиграчима уколико не буду примали плате. То сам рекао и Николи Дамјанцу, да нећу да људи мисле да сам дошао овде због пара. Највише бих волео, као што сам рекао и раније, да сам играо у Реал Мадриду 9 година и да сам зарадио толико пара и да дођем овде и играм бесплатно. Негде сам ја тако нешто размишљао."
Miloš Ninković