Pohvalite se
- DS_RS
- World Class Manager
- Поруке: 5579
- Придружен: 20 Јан 2011, 11:34
- Место: BL
- Контакт:
- Status: Није на вези
Sta se kurcite ja sam sa 50ak bodova upao na fakultet i to na budzet
, a sinke jel ti to aca informacija salje te podatke ? 
Последње учитавање од DS_RS дана 10 Јул 2013, 01:19, учитано 1 пут укупно.
- neme93
- World Class Manager
- Поруке: 11002
- Придружен: 10 Нов 2010, 18:15
- Место: Valjevo/Beograd
To, to, samo slusaj sta se vuce po novinama. Vidi posle pa upisi fonSinke пише:Od juce zvanicnio u verovatno najjacoj gimnaziji u Bg(Uz Matematicku i Trecu)
Dovoljan podatak da 98,62% ucenika koji zavrse ovu skolu,upisuju zeljeni fakultet,uglavnom na budzet svi,i uglavnom svi posle bez problema studiraju,a dosta njih su i stipendisti na studijama u inostranstvu

Dragan Nikoljići, Vladar, Tik'al, Joca, Tokelara, zele, Olja, Ortodox, bubi.ue, dramit, mmladja.
Ja znam kako Simic izgleda.
- neme93
- World Class Manager
E to se ceni!Sinke пише:Neme,kod tebe cu na PMF,kao i burazer,ako budes malo 'veciti' student bicemo kolege
Necu biti valjda veciti, prva je dobro prosla
Inace, sto se pmfa tice, veliki ti je plus za matu, to ce ti lakse ici, a veliki minus za ostale predmete koji su strucni u tehnickim skolama. Pogotovo ako planiras informatiku da upisujes, u gimnaziji neces nista nauciti, jer se tamo radi paskal koji je izumro odavno, pikaj gajbi c, html, css...
Mladjo, fon svi potcenjuju sto se tice ucenja, ali ima stvarno teskih smerova. Evo ja isao kod ortakinje da joj pokazujem matu, i zgranuo se, rade tezu matu nego mi na pmfu. Ali kod njih je problem sto uce gomilu nebitnih i beskorisnih stvari, i to fakultet cini teskim. I ono, zavrsis faks, ubio se uceci, a nisi ni u jednoj oblasti postao jebac. Ne znam, mozda je to bas taj tezak smer koji si pomenuo.
Последње учитавање од neme93 дана 10 Јул 2013, 03:03, учитано 2 пута укупно.
Dragan Nikoljići, Vladar, Tik'al, Joca, Tokelara, zele, Olja, Ortodox, bubi.ue, dramit, mmladja.
- neme93
- World Class Manager
Lepo, lepo. Reci mi samo jel planira doktorske da upisuje i da radi kao asistent na faksu? Da znam dal da pocnem da ti se uvlacim u bulju...
A ne znam ga sigurno, jer me na faksu ima ko i srpskih klubova u zavrsinici lige sampiona.
A ne znam ga sigurno, jer me na faksu ima ko i srpskih klubova u zavrsinici lige sampiona.
- westlife92
- World Class Manager
- Поруке: 3952
- Придружен: 26 Мај 2011, 17:59
- Место: Nis
Beachvolley turnir 3na3, prva nagrada Tablet Samsung uredjaji za sva tri igraca iz ekipe, normalno
sutra(danas) igramo 1/4 finale, grupu prosli kao prvi sa sve cetiri pobede od po 2:0 u setovima, dace Bog srece da nam zreb ispadne kako treba i mozemo da se umesamo u borbu za titulu, odnosno Tablet.
ps. 20 ekipa ucestvuje na turniru.