Forum-Komentari?
- Fon Karajan
- Assistant Manager
- Поруке: 812
- Придружен: 15 Мај 2011, 22:36
- Место: Алексинац
- Status: Није на вези
- Gagi
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 12107
- Придружен: 12 Апр 2011, 10:09
- Место: Heimaey
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 29 times
d) Signature(slika) u vašem potpisu ne sme biti veća od 800 x 150 pixela. Ukoliko dođe do kršenja pravila Vaš potpis biće uklonjen od strane Administratora.SlobaGrobar пише:Pa kako da ga postavim, a da ne "kršim" pravila foruma. Tj. kako bih taj isti sig mogao da namestim, a da ne bude problem?
Evo kako izgleda:
Slika
-
Sloba
- Global Moderator
- Поруке: 11325
- Придружен: 26 Окт 2010, 02:43
- Место: Београд
- Has thanked: 215 times
- Been thanked: 58 times
Resizovao sam, tj namestio sam sada.. ali moram istaći da dimenzije koje ste postavili uopšte ne idu.. tolko sam naučio na grafičkom dizajnu
800 sa 150 je zaista čudno.. ne zbog donjih već gornjih dimenzija, neobično je.. ne znam kako je ovde tj na ovoj vrsti foruma, ali na smf perfektno izgleda 450 x 150 ili 350 x 150..
Eto jedan predlog.. 
Evo ga RESIZE na 350 x 150 i kako izgleda..
Evo ga RESIZE na 350 x 150 i kako izgleda..
Последње учитавање од Sloba дана 05 Јул 2013, 18:23, учитано 1 пут укупно.
- Vladar
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 5943
- Придружен: 30 Јун 2011, 18:27
- Место: Arandjelovac
- Has thanked: 2 times
SlobaGrobar пише:Što se tiče ovih priča doživljavam deja vu svake sezone pred start evropskih kvalifikacija od navijača zvezde. Ali dobro, ako vama ne dosadi ne dosadi ni meni.
Teren je jedino merilo oduvek bilo.
EDIT: Što se tiče moje ljubavi to ne dovodi u pitanje kada se radi o Partizanu. Redovan sam ne samo na fudbalskim već i jako često na košarkaškim utakmicama. Idem i na rukomet. Ne pratim ja svoj klub samo u fudbalu, on mi je na zadnjem mestu, a omiljeni sport mi je košarka. Ja JSD Partizan trudim se da ispratim u svakom sportu i sa istim nabojem pratim svaku utakmicu nebitno da li u pitanju vaterpolo, rukomet, odbojka ili šta već.. baš se cimam. Ako ne uživo onda internet...
Pozdrav i neću se više oglašavati u vezi ovoga. Samo sam hteo da konstantujem neke stvari.
Da li tvrdiš da ovde nisi prekršio pravilo o nepisanju o Partizanu u temi u kojoj se piše o Zvezdi?