Kup konfederacija 2013

Корисников грб
hostile_bg
Manager
Поруке: 2335
Придружен: 20 Окт 2011, 21:46
Место: Beograd
Status: Није на вези

Порука од hostile_bg »

:xD:

Слика
srbinho

Порука од srbinho »

Hahaha najjaca slika :xD:
Корисников грб
Vladar
SFM Hall Of Fame
Поруке: 5943
Придружен: 30 Јун 2011, 18:27
Место: Arandjelovac
Has thanked: 2 times

Порука од Vladar »

Opet ista ploca, Spanci izgube utakmicu, krece lavez kako su provaljeni, ne moze vise tiki-tka, ne prolazi, gotovo je sa njima. Da li ste svesni koliko traje njihova dominacija, pa sto ih ne zaustavi neko ako su provaljeni, sto ne uze neko drugi Evropsko(2x) i Svetsko Prvenstvo? Zapravo, ovo je i dobra stvar sto se Spanije tice, samo motiv vise za odbranu naslova svetskog prvaka, onako, nekako mi previse bilo da osvoje 2 za redom, ovakve stvari ce ih izgurati do toga. Kul je kada se neko zanese da je jaci od njih, popije patos ubbrzo, tako je makar bilo prethodnih 5 godina.
Za sinocnji mec, sve pohvale za Brazil, strasna predstava. Rani gol ih je pogurao dosta, mada mislim da im nije manjkalo samopouzdanja i bez njega. Stvari su se odigrale tako da su ponizili Spaniju, ali mislim da smo lako mogli i da gledamo malo drugaciji scenario. Surovo jak tim ima Brazil, rekoh to jos na pocetku sampionata, ali im ne verujem previse. Videcemo ih sledece godine, radujem se ovakvom Brazilu.
Корисников грб
uros
Manager
Поруке: 1783
Придружен: 28 Окт 2012, 22:45
Место: Novi Sad

Порука од uros »

Brazil ih je stvarno razbio. Dosta im je pomoglo sto su igrali veoma agresivno, sreca pa kartona nije bilo puno za njih. Realno, to je jedan veliki plus za sve ekipe koje igraju da li protiv Barselone, da li protiv Spanije. Samo agresivno tuci i cao. :)
We'll keep the Red flag flyin' high!
Корисников грб
neme93
World Class Manager
Поруке: 11002
Придружен: 10 Нов 2010, 18:15
Место: Valjevo/Beograd

Порука од neme93 »

Ne palamudi Simicu, propao je tiki taka, ima vec godinu dana.
Dragan Nikoljići, Vladar, Tik'al, Joca, Tokelara, zele, Olja, Ortodox, bubi.ue, dramit, mmladja.

Ja znam kako Simic izgleda.
Корисников грб
Vladar
SFM Hall Of Fame
Поруке: 5943
Придружен: 30 Јун 2011, 18:27
Место: Arandjelovac
Has thanked: 2 times

Порука од Vladar »

Ne verujem, ovo je bio ukupno koji poraz tog sistema u zadnjih 5 godina? Tek ih je nekoliko, nije to dovoljno da bi propao. Isto kao sa Barselonom, zapravo slicno, posto ovo i nije bilo takmicenje vazno koliko i Barsi LS, nista se specijalno nije desli, gurace dalje i igrace isto. Pri tome, imas Gvardiolu u Bajernu, to ce tek biti nesto specijalno. Cini se da cete morati da se nervirate jos koju godinu.
Корисников грб
xavi
World Class Manager
Поруке: 4004
Придружен: 11 Авг 2011, 09:07
Место: Zajecar

Порука од xavi »

Слика
Tores dobio zlatnu kopacku,realno nezasluzeno posto su on i Fred imali isti br.golova trebao je Fred da dobije jer je dao 2 gola u finalu dok Tores dao 4 Tahitiju,ali je odigrao manje minuta od Freda pa uzeo. :cheers:
Последње учитавање од xavi дана 05 Јул 2013, 03:47, учитано 1 пут укупно.
Закључано

Повратак на “Arhiva sporta”