FK Crvena zvezda [2013/14]
- JasminPetkovic
- Assistant Manager
- Поруке: 655
- Придружен: 19 Јун 2012, 20:00
- Место: Surdulica
- Has thanked: 1 time
- Status: Није на вези
-
kiba
- World Class Manager
- Поруке: 3915
- Придружен: 29 Мар 2012, 18:00
- Место: Pirot
Trazimo tandem stranih stopera
sada su u igri Javier Cohene i Bartolomeu Bastos
Javier Cohene, paragvajac, igra u ekipi Pacos de Fereira (Portugal) dosao bi kao slobodan igrac
Bartolomeu Bastos iz Angole, igra u Angoli, bio je na meti Porta,ali su portugalci uzeli drugog stopera a ne njega, cena je oko 250k 300k ima 21 godinu i moze da se zaradi posle ako uspemo da ga prodamo 

sada su u igri Javier Cohene i Bartolomeu Bastos
Javier Cohene, paragvajac, igra u ekipi Pacos de Fereira (Portugal) dosao bi kao slobodan igrac
Код: Изаберите све
http://www.transfermarkt.co.uk/en/cohene/profil/spieler_62233.html
- Socivar
- World Class Manager
- Поруке: 4235
- Придружен: 08 Јун 2012, 21:47
- Место: Beograd
Potpisali ste Pecnika...
Za vas odlicno pojacanje.
Код: Изаберите све
http://sportal.rs/news.php?news=104510Trust me, i'm the Doctor
- Orthodox
- Ćale s' Bagdale
- Поруке: 18983
- Придружен: 24 Окт 2010, 00:36
- Место: Kruševac
- Klub koji vodite: Napredak
- Formacija: 5-4-1 WB
- Steam: OrthodoxSFM
- Has thanked: 250 times
- Been thanked: 263 times
- Контакт:
Potpisao sigurno. Svi mediji objasvili, ne bi smeli tako da kenjkaju bas svi. Uglavnom, treba mu dati 10ku od MIlijas. Jedini igrac koji liči na taj broj. E sad, gledam kako izgleda Zvezda -
Mihajlović Dauda
Ninković
Milijaš Milivojević Lazovic
Mladenovic Krneta Marinkovic Vesovic
Bajkovic
Jebo majku, ova postava meni npr izgleda odlicno od sredine na gore. Treba da se dovedu jos stoperi i moze ovo da izgleda na kraju mnogo bolje nego sto smo ocekivali ove godine. Ja sam i dalje pobornik da se ovim mladjanima treba dati sansa, medjutim sad kad je stigao Ninkovic u koga verujem da je jedino pravo pojacanje koje smo dobili u poslednjih 6,7 godina, ne verujem da ce klinci nesto igrati opet. Sa dva stopera imamo i klupu solidnu. Rakic, Pečnik, Mudrinski, Djurickovic, Miric, Savicevic, KIrovski,Stojkovic, Mijailovic itd itd....
Mihajlović Dauda
Ninković
Milijaš Milivojević Lazovic
Mladenovic Krneta Marinkovic Vesovic
Bajkovic
Jebo majku, ova postava meni npr izgleda odlicno od sredine na gore. Treba da se dovedu jos stoperi i moze ovo da izgleda na kraju mnogo bolje nego sto smo ocekivali ove godine. Ja sam i dalje pobornik da se ovim mladjanima treba dati sansa, medjutim sad kad je stigao Ninkovic u koga verujem da je jedino pravo pojacanje koje smo dobili u poslednjih 6,7 godina, ne verujem da ce klinci nesto igrati opet. Sa dva stopera imamo i klupu solidnu. Rakic, Pečnik, Mudrinski, Djurickovic, Miric, Savicevic, KIrovski,Stojkovic, Mijailovic itd itd....
- arseNal-serbia
- Manager
- Поруке: 1063
- Придружен: 15 Мај 2012, 17:51
- Место: Smederevo
- bubi.ue
- World Class Manager
- Поруке: 8508
- Придружен: 22 Дец 2010, 15:02
- Место: Užice / Novi Sad
Још само једног квалитетног штопера кад би довели, било би одлично. Нешто се не помиње Луковић у овом прелазном року, изглада су новинари схватили да та прича више не пролази. Не знам какав је онај Витас из Рада, знам да је у ФМ-у солидан потенцијал, овако сам га гледао само 1 или 2 пута против Звезде.