KK Partizan [2013/14]

Корисников грб
Sinke
World Class Manager
Поруке: 4357
Придружен: 26 Феб 2011, 20:47
Место: Zemun
Status: Није на вези

Порука од Sinke »

Da li si ti realan Sale?Evo ti obrazlozenje:
Partizan od prodaje Novice,Tepica,Tripkovica i drugara nije zaradio vise od milion evra,mozda malo preko toga,ali do milion ipo,a to su pare koje Partizan potrosi na godisnjem nivou na plate igraca,halu Pionir,stipendije i ostalo...
Sa druge strane,kada je otisao Dule,klub je uistinu,imao njaveci budzet od postojanja i tada su dovodjeni skupi igraci,ali je i greseno(Lafajet,Klobucar,Gist,Dzavai,Dzerels,Lou,Dzejms),a u poslednje 2-3 godine NIKO nije prodat sem evo sad Lucica,tako da je sad uz ovo+ono gore mnogo jasnije zasto nema para.
Nazalost,nije kosarka fudbal,pa da se dobijaju visemilionska obestecenja za igrace,vec su to stvarno minimalne pare,i sve se vrti oko privatnih sponzora(a to vam je isto gore obraazlozeno)...
salel
SFM Hall Of Fame
Поруке: 10649
Придружен: 15 Нов 2010, 16:00
Место: Subotica

Порука од salel »

pa imali ste jake sponzore bar mi se cini NIS, Telekom Srbija sta ja znam oni mi prvi padnu na pamet
Корисников грб
Sinke
World Class Manager

Порука од Sinke »

Naivan si mnogo,a smatrao sam te ozbiljnim covekom(i zbog boje od kad znam za forum) i zbog formalnosti,al jbg,sv u svemu i te crkavice koje su bile u pitanju od NIS-a i ostalih,nisu pokrivale ovo,a veliki problem jeste to sto sam gore napisao-Niko nije prodat u prethodne 2-3 godine,da se makar neke male pare uzmu...
Pa jel znate vi zasto Djekic igra u Partizanu?Jer preko njega Partizan Komercijalnoj banci vraca kredit,posto je njegov otac predsednik,tj kako da kazem vlasnik,glavni u istoj :yesko:
I svim ostalim bankama smo duzni takodje,UBB banci smo vracali tako sto smo im davali karte za meceve jedno vreme...
Корисников грб
Tokelara
World Class Manager
Поруке: 7828
Придружен: 19 Мар 2012, 18:29
Место: SU/NS

Порука од Tokelara »

Sale bre, mnogo si naivan decko!
Dok pošten narod nema za hranu i komunalije, zvezda u dugovima ima za bahanalije.

Слика
salel
SFM Hall Of Fame

Порука од salel »

Izvini Sinke ja uvek tezim nekoj logici i razumu i pravdu iako svega toga u nasoj drzavi nema. Pusti me da se nadam i izvini jos jednom sto nisam toliko upucen kao ti.
Корисников грб
Sinke
World Class Manager

Порука од Sinke »

Nepotrebna ironija totalno :noway:
salel
SFM Hall Of Fame

Порука од salel »

Ja sam ozbiljan -.-
Корисников грб
Andrej
SFM Hall Of Fame
Поруке: 8212
Придружен: 10 Јун 2011, 20:49
Место: Kotor , Crna Gora

Порука од Andrej »

Au al su se ovde ljudi iskenjali. O cemu vi ljudi pricate bre? Sta gde su pare u Partizanu? Pa od MTS-a smo trebali dobiti 2m za 3 sezzone, a jel znate kolko je leglo tih para? Trecina drugari, trecina. Nis isti slucaj. ZAsto se Danilovic zahvaljuje tim svim preduzecma ako nisu ispostovali sponzorske ugovore? Pa zato sto ako sada opljuje po njima tek onda necemo videti dinara, ovako se nada da cemo makar produziti ugovor i uzeti neku crkavicu. Dal je uopste moguce da su navijaciZvezde toliko naivni i padaju na Coviceve price da smo mi dobili vise para od Zvezde za sve ove godine? Pa kako ste mislili da je Covic vratio 15m eura duga? Da nije iz svog dzepa slucajno? Pa naravno da nije, sve i da smo 12 godina dobijali po 1m vise (a nismo jer je svake trece godine pravljena nova Zvezda sa ekstra skupim strancima za sta su isle grdne pare svaki put), Covic je u ove dve godine izvukao tu razliku para od drzave i vratio dug. A jel znate u cemu je razlika izmedju tih Zvezdinih 15m eura duga koje su vracene i ovih nasih oko 3m eura? Pa razlika je u tome sto smo mi za tih 12 godina prodali nekih 20-30 igraca i od njih naplatili 8-10m eura, a da pritom Danilovic nije trpao pare u svoj dzep i dodatno krao klub. Eto vam razlike u dugovanjima. A sta mislite da vam je Covic iz svog dzepa sada platio sva ova zvucna pojacanja? Pa on da je hteo titulu, on je mogao osvojiti i sa FMP-om. Koliko je igraca prodao i na kakve sve nacine o tome ne trebamo pricati jer svi to znaju. Pa jedan Raduljica je trebao kao slobodan igrac iz FMP-a da dodje u Partizan, ali je Covic izvukao iz ladice ugovor za kojeg ni igrac nije znao pa je zavaljen turcima za pola miliona. I posle citam kako je Covic zlatan jer vam je spasio klub, pa komsije kada on ode bicete u jos vecim govnima. Dal ste vi toga svesni?
Ima svoj privatni klub za koji zeli drzavne pare, najgore od svega je to sto ih on dobija. Zar stvarno neko misli da je Vucica ili Dinkica ili Dacica briga za sport? Priklonili se klubovima da pokupe birace. Ni jedan od njih trojice nije dao pare zato sto hoce nego zato sto mora. Vole ljudi fotelju vise nego leba da jedu.
Nego lepo da se opametimo svi zajedno i da klubove kupe navijaci. Pa ima i nas i vas bar po 1m. Jel tako? Pa jeste. Pa da svi damo lepo po 10 eura po sezoni kao pomoc svojim klubovima, pa da vidite kako se klubovi ozivljavaju. Ali pre toga sutnemo politicare i ostavimo sport sportistima i ljubiteljima sporta. Pa kada znas da klub zivi i od tvojih para, nece vise biti bakljada na tribinama, pa nece biti upaljaca i ostalih sranja na terenu. Veciti bi vrlo brzo i lako dostigli nivo da standardno igraju zavrsnicu evrolige i svi bi bili srecni i zadovoljni. Zato lepo da se svi organizujemo i najurimo bagru.

Ako drzavi ne treba Paretizan, treba nama navijacima. Daj da pomognemo kako god znamo i umemo i da oporavimo Partizan, a i da ozivimo pravu Zvezdu. KAd je vec Covic kako tvrdi vratio Zvezdine dugove treba mu reci hvala ti za sve i mars napolje.
Корисников грб
markohn22
World Class Manager
Поруке: 7580
Придружен: 30 Окт 2010, 12:09
Место: Herceg Novi-Beograd
Контакт:

Порука од markohn22 »

objasnio si im neke stvari, to mi je najjace bilo od svega sto oni misle da je 15M duga Ćoki platio iz svog džepa... nego nisam mogao da se raspravljam.

A što se tiče tog predloga, da je sreće to bi bio pravi sistem, ali ovo je Srbija i nema od toga ništa...
И душа и тело, све је црно бело...
Корисников грб
Berserk
Manager
Поруке: 1289
Придружен: 25 Дец 2011, 22:04
Место: Petrovgrad
Has thanked: 2 times
Been thanked: 1 time

Порука од Berserk »

Нећу да будем Шабан па да качим овде уплатнице.
Момци нећу да вам серем, али постовима се ништа не постиже.
Ко оће да плати ( и може да плати тај је већ платио) нека плати.
Не кажем ја да сам ја ко зна колике паре уплатио али колике су моје могућности ја сам дао.
Немој погрешно да ме сватиш за тебе капирам да пишеш из душе, али свашта сам се нагледао ових дана и начитао...
Урадио сам за Партизан колико сам могао, рекао сам себи да ћу уплаћивати минимално једном у 2 месеца исти износ...
Људи биће како бити мора, верујем у Даниловића, Дулета и Тодорића. А коме није доста 12 титула и остало нек се јебе и нек пређе да навија за други клуб.
Sir Alex Ferguson, A Knighted Champion
So Many Years the boss and we adore him
Simply The Best, United through and through
Forever we will be his Red Army
Корисников грб
Sinke
World Class Manager

Порука од Sinke »

Evo ja sam dobio neke pare za svoje znanje,i deo sto dobijam redovno odvajam,nekad dam mojima,a nekad mozda i meni zatreba,i evo,cim se ponovo odblokira racun bice uplaceno.Mene je pre par godina fascinirala ista ta prica kako svaki navijac da do nekih 10e Fenerbahceu,a njih isto ima puno,i nakupi se budzet,to bi bilo lepo,samo da nije ova bedna Srbija,koja ni ne zasluzuje jedan ovakav Partizan,iskreno :cheers:
Корисников грб
Alexandar_81
World Class Manager
Поруке: 5167
Придружен: 24 Окт 2010, 15:53
Место: Leskovac
Klub koji vodite: FK Partizan
Formacija: 4-2-3-1 Wide
Has thanked: 25 times
Been thanked: 7 times
Контакт:

Порука од Alexandar_81 »

Andrej, bravo! To sam i ja hteo da napisem dok sam pisao Vuletu, Treba da se uzmu klubovi od politicara i drzave! Navijac si POKAZI SE 1000 dinara godisnje za KK Partizan (KK Crvenu Zvezdu), 2000 dinara za FK Crvenu Zvezdu (Partizan) jel mnogo? Ima nas bar po 2,5 (zvezdasa malo vise) miliona pomnozite cifre! Koliki budzet KK bi imali a koliko FK! SOLIDNI! Ako neces da das klubu onda navijaj za Bulburderac i cao! Kupi kartu za utakmicu NEMA DZABE! Nema sezonskih nekoliko sezona svaka tekma u Evropi 1000 dinara ABA LIGA 300 dinara, domaca 200, svaki derbi 1000 pa da vidis! Napravi koncerte na stadion (od grupa i pevaca koji su deklarisani) ima Para samo ih treba uzeti i posrati se POLITICARIMA po sred lica... :boxer:
▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒

Nikad ne prestaj, podigni glavu kao nekad, kreni hrabro sad za crno-belu slavu!
Корисников грб
Sinke
World Class Manager

Порука од Sinke »

Bilo bi lepo da nismo u jebenoj Srbiji :yesko:
Последње учитавање од Sinke дана 27 Јун 2013, 15:29, учитано 1 пут укупно.
Корисников грб
markohn22
World Class Manager
Контакт:

Порука од markohn22 »

ljudi suviše je to nerealno u državi koja je u ovakvom stanju, nemaju ljudi leba da jedu a ti Alex dodje do cifre od 30e godišnje za fk i kk... jeste, imaju oba kluba sigurno po par miliona navijača, ali prvo odvoji one koji stvarno nemaju, pa onda od ostatka odvoji one kojima nije zaista toliko stalo do kluba kao što jeste tebi, meni itd., doći ćeš nažalost do suviše jadne cifre. Mi ne možemo stadione ni jedni ni drugi napuniti više od 3 puta godišnje i to kad se igra evropa, kako onda da očekuješ da nađeš milion ljudi koji bi na taj način pomogli klubu?
Корисников грб
Andrej
SFM Hall Of Fame

Порука од Andrej »

Pa tesko da bi bilo milion ljudi koji bi dali po 10eura u sadasnjim prilikama, ali 200.000 ljudi koji bi dali taj novac sto u Srbiji i bivsim republikama, sto u inostranstvu bi se jako lako moglo naci. Ma cak bi bilo i 2m ljudi koji bi dali do 5e a to bi znacilo jako jako mnogo.
Корисников грб
hostile_bg
Manager
Поруке: 2335
Придружен: 20 Окт 2011, 21:46
Место: Beograd

Порука од hostile_bg »

Pre bih dao vaterpolo klubu nego fudbalskom, bar dok je ovakav sistem upravljanja u klubovima...najvise mi je zao Vujasa i vaterpolista, pa onda kosarkasa...
Корисников грб
fanst[E]
Manager
Поруке: 1365
Придружен: 08 Нов 2010, 15:59
Место: svud' po malo

Порука од fanst[E] »

Vul3 пише:Ok to stoji, ali ako je Crvena Zvezda BEOGRAD clan SD Crvena Zvezda, i ako se nakon ovih 5 godina stabilizacije planira reinkarnacija "starog kluba", onda je sasvim logicno da ta ista dobija neka sredstva od drzave. Totalno ista stvar je uradjena u Sloveniji sa FK Olimpija
KK Czbgd nije clan SD Cz ,plus sto je privatni klub a sponzorisu ga drzavne firme...
Корисников грб
Andrej
SFM Hall Of Fame

Порука од Andrej »

Evo da podelim sa vama, ako neko nije cuo, dobili smo najvece pojacanje za sledecu sezonu. Gagi odlucio da ostane jos jednu sezonu :aplause: :asome:
Корисников грб
laza95
Manager
Поруке: 1875
Придружен: 11 Јул 2011, 10:55
Место: Kladovo

Порука од laza95 »

Marko mislim za ovo sto kazes ko ce da da kad ni stadion ne moze da se napuni. Pa evo ja sam prost primer. Sam znas koja je muka da dodjem u bg na tekmu a ovde bih dao tj. sad sam poceo da radim pa cu dati sigurno koliko mogu. :cheers:
Корисников грб
markohn22
World Class Manager
Контакт:

Порука од markohn22 »

džabe, znam ja da ima dosta takvih, ali kad od bar pola miliona grobara u BG-u na tekme prosjecno dodje 5k, kontas koliko je ljudima stalo...
Закључано

Повратак на “Arhiva sporta”