Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tokelara пише:Kiba, odakle ti to za Kovacevica?
Imam veoma pouzdane i informisane izvore u Spartaku i svi kazu da Kovacevic dolazi u Partizan.
dolazi k****
Zadnji vezni Spartaka u izjavi za MOZZART SPORT potvrdio da se dogovorio sa crveno-belima. Ostaje još da klubovi nađu zajednički jezik, ali stvar je jako, jako blizu realizacije
Pojačanja u Crvenoj zvezdi se ređaju! Rakić je promovisan, stiže Mijailović, vrlo verovatno i Omega, pregovori se vode sa Dosom Žuniorom, a upravo su završeni sa Aleksandrom Kovačevićem!
Nije mi jasno ovo Dzajicevo pismo, u isti dan se pise da je AEL pristao na obestecenje od 400-600 hiljada evra i trazi se od ministarke da pomogne Zvezdi...sacuvaj boze...
Šta vam nije jasno, samo se primate na neka pojačanja a ne pitate se odakle pare, po medijima se pišu budalaštine da bi se palila masa, priča se o nekim ciframa koje nisu realne, a klub se raspada, nemaju ćorav dinar, ljudi ne primaju plate, rasulo, jedini izlaz je privatizacija, ništa drugo, onda bi mogli realno da se nadamo boljim danima što se tiče Zvezde.
hostile_bg пише:Nije mi jasno ovo Dzajicevo pismo, u isti dan se pise da je AEL pristao na obestecenje od 400-600 hiljada evra i trazi se od ministarke da pomogne Zvezdi...sacuvaj boze...
Не би Алиса дала паре Звезди ни у сну, него чисто одговор на оно кукање од јуче.
Ma on nije ni trebao da dodje.Odakle nama 400k,a nemamo da ispatimo Jagodini 100k za Mudrinskog i u nedelju ce da blokiraju racun,a mi kao da dajemo 400k obestecenje.Pa mi da imamo tih 400k isplatili bi Mijailovica i ostale igrace koji zele da podnesu zahtev za raskid.Jedva su skupili za Daudu oko 120k da ne raskine ugovor i onda ce neko da mi prica da mi kao dovodimo pojacanja neka od 400k.Zvezda jedino moze da dovede neke idiote koje niko nece,kao sto je ovaj Mijailovic levi bek(alkoholicar).