KK Partizan [2013/14]
- Sinke
- World Class Manager
- Поруке: 4357
- Придружен: 26 Феб 2011, 20:47
- Место: Zemun
- Status: Није на вези
Jel ti znas neki drugi scenario sem onog u kom na kraju uvek Partizan pobedi,bude najbolji?e pa ne znam ni ja,tako da samo treba da
i pustimo struku da radi svoj posao,a ovo za Lija su bili samo vlazni snovi,posto se po kularoima najavljuje neko pojacanje koje je neocekivano citiram ''bombica-bombonica'' 
- hostile_bg
- Manager
- Поруке: 2335
- Придружен: 20 Окт 2011, 21:46
- Место: Beograd
Auuuu pa nama su istekli ugovori i sa ovim starim sponzorima (NIS, Dunav, Kom.banka, Telekom...)...bice zajebano! Cuo sam da onaj Bogicevic prodaje svoj Farmakom za 1,2 milijarde evra, pa ako je toliki Partizanovac mogao bi dati nesto KK...
Последње учитавање од hostile_bg дана 26 Јун 2013, 16:32, учитано 1 пут укупно.
- Lola
- Youth Team Coach
- Поруке: 164
- Придружен: 06 Нов 2012, 10:49
- Место: Subotica
Код: Изаберите све
http://www.kkpartizan.rs/sr/vest.php?id=1336- Vul3
- World Class Manager
- Поруке: 3033
- Придружен: 13 Апр 2011, 12:09
- Место: Trst
[youtube]http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... dE#at=1190[/youtube]
19:45 sve govori, za sve napacene klince koji non stop ponavljaju da nam drzava pomaze
Inace, Danilovic je ispao zesce govno prema Raduljici i Katicu. Zaboga, ej, trazili su pare koju su zaradili, kako ih nije sramota?!
I da, kako je moguce da je FK Partizan u finansijskoj krizi? To bih voleo da mi neko objasni, pored onolikih transfera u zadnjih 5 godina i redovnog igranja u LS/LE, a dovodjena nisu nikakva skupa pojacanja, onako odprilike to bi trebao da bude prihod najmanje 50 miliona evra.
19:45 sve govori, za sve napacene klince koji non stop ponavljaju da nam drzava pomaze
Inace, Danilovic je ispao zesce govno prema Raduljici i Katicu. Zaboga, ej, trazili su pare koju su zaradili, kako ih nije sramota?!
I da, kako je moguce da je FK Partizan u finansijskoj krizi? To bih voleo da mi neko objasni, pored onolikih transfera u zadnjih 5 godina i redovnog igranja u LS/LE, a dovodjena nisu nikakva skupa pojacanja, onako odprilike to bi trebao da bude prihod najmanje 50 miliona evra.
Последње учитавање од Vul3 дана 26 Јун 2013, 21:02, учитано 2 пута укупно.
- hostile_bg
- Manager
- Velja93
- Manager
- Поруке: 2692
- Придружен: 08 Нов 2010, 14:30
- Been thanked: 2 times
A u Partizanu sve ljudi za primer i dobrocinitelji.Cim je drzava resila da pomogne malo i Zvezdu odmah je nepravda ucinjena prema Partizanu.Ne moze sve da ide Partizanu,a posto vidim da niste navikli da delite sta reci onda.Ne igra u Srbiji samo Partizan kosarku pa da sve ide njima.Bar gledajte realno.Prasac,Danilovic i kompanija navikli da sve ide njima i da uzivaju,e pa ne moze.Niste navikli da delite.Prva sezona da se malo daju pare i Zvezdi i odma se dize halabuka kao da je smak sveta.
Um caruje, snaga dobro dodje.
- hostile_bg
- Manager
- Vul3
- World Class Manager
- Поруке: 3033
- Придружен: 13 Апр 2011, 12:09
- Место: Trst
OKej, znaci ustanovili smo da Partizan dobija vise para od drzavnih preduzeca nego Crvena Zvezda, kako smo onda mi i dalje drzavni projekat?
Ne zelim da ulazim u to da li zasluzuju ili ne, ali nekom zdravom logikom mislim da treba da bude 50-50. E sad, sto uprava Partizana nije sposobna da dovede valjane sponzore posle f4 EL i da bude finansijski stabilan klub sa rastucim budzetom iz godine u godinu kao sto je Crvena Zvezda trenutno(sa ponosom to kazem), i to da je Danilovic umesan u raznorazne mafijaske afere(nije ni Covic cvecka ali da je sposoban to morate priznati) nema nikakve veze sa time sto je on kosarkaska legenda.
Ne zelim da ulazim u to da li zasluzuju ili ne, ali nekom zdravom logikom mislim da treba da bude 50-50. E sad, sto uprava Partizana nije sposobna da dovede valjane sponzore posle f4 EL i da bude finansijski stabilan klub sa rastucim budzetom iz godine u godinu kao sto je Crvena Zvezda trenutno(sa ponosom to kazem), i to da je Danilovic umesan u raznorazne mafijaske afere(nije ni Covic cvecka ali da je sposoban to morate priznati) nema nikakve veze sa time sto je on kosarkaska legenda.
- hostile_bg
- Manager
- Velja93
- Manager
- Поруке: 2692
- Придружен: 08 Нов 2010, 14:30
- Been thanked: 2 times
Pa Zvezda i Partizan su dva najveca srpska kluba i novac treba da se deli na 50:50.Zasto?A zasto da ne?Sto bi Partizan dobijao vise para od Zvezde?Cele godine smarate sa drzavnim projektom itd..i kako Zvezda dobija mnogo vise para,a evo prasac vas sve demantovao i rekao da Partizan dobija samo 20% vise para od spoznora.I jer vam to malo?Hocete mozda 90:10 da bude raspodela novca?Vidim da ste navikli na to,ali ne moze vise tako.
Последње учитавање од Velja93 дана 26 Јун 2013, 22:30, учитано 1 пут укупно.
Um caruje, snaga dobro dodje.
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Поруке: 5167
- Придружен: 24 Окт 2010, 15:53
- Место: Leskovac
- Klub koji vodite: FK Partizan
- Formacija: 4-2-3-1 Wide
- Has thanked: 25 times
- Been thanked: 7 times
- Контакт:
Vul3, Velja93, slazem se da treba da se deli, ali u KK Crvenu Zvezdu a ne u Covicev privatni klub! Zajebi rezultate i ta cuda! Ne moze neko da izbegava da plati naknadu koju duguje osnuje drugi klub i krene da trazi pare! OK ali da se prava Zvezda onda osposobi pa da delimo! Sta sad i mi mozemo da uradimo Fuziju sa nekim i trazimo na novi ziro racun uplatite nam pare! Kako bi se vi osecali da vam je Zvezda 12 godina Evroligas uzima 12 titula i ljudi po svetu pricaju o njoj, a onda se pojavi neki Partizan i kaze cekaj pa i mi smo u fudbalu bili nesto DAJ I NAMA ISTO! Nemam nista protiv da se daje i jednima i drugima! Ali da se da JEDNOJ ZVEZDI a ne ZVEZDI I ZVEZDI BEOGRAD! Dal me kapirate ? 
▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Nikad ne prestaj, podigni glavu kao nekad, kreni hrabro sad za crno-belu slavu!
Nikad ne prestaj, podigni glavu kao nekad, kreni hrabro sad za crno-belu slavu!