KK Crvena zvezda [2013/14]
- Vul3
- World Class Manager
- Поруке: 3033
- Придружен: 13 Апр 2011, 12:09
- Место: Trst
- Status: Није на вези
Pa ti prvi slusas price Telegrafa da je Darko trazio 600k.
sa b92 foruma
"Darko je potpisao na 2 godine, sa mesečnom platom od 6.5 hiljada dolara. Čova se preznojio, nudio na sve to i stan na Dorćolu, mini hotel u Železniku, Darko ni da čuje. Sastanak je trajao dugo, Neša Ilić je čak u jednom trenutku jurio Miličića po parkingu, jer je napustio razgovor kada je Čović ponudio i bonus za osvajanje trofeja. Na kraju je Darko hteo da spusti na 4 hiljade mesečno, onda je Davor po parkingu jurio Čovu. Cirkus, ali se na kraju nekako dogovoriše."
"Izgleda da je zapelo. Darko nije čitao šta je potpisao uopšte. Sad je digao frku jer piše da mu klub plaća gorivo, non stop zove Čovića, Čovi neprijatno, neće ni da se javi. Ristović ostao sam, Neša nervozno skakuće okolo, zvali čak i Todorića za savet - on im rekao da demantuju."
Pa jel moguce da je toliko lud Prihvati gorivo i ajde na predstavljanje
sa b92 foruma
"Darko je potpisao na 2 godine, sa mesečnom platom od 6.5 hiljada dolara. Čova se preznojio, nudio na sve to i stan na Dorćolu, mini hotel u Železniku, Darko ni da čuje. Sastanak je trajao dugo, Neša Ilić je čak u jednom trenutku jurio Miličića po parkingu, jer je napustio razgovor kada je Čović ponudio i bonus za osvajanje trofeja. Na kraju je Darko hteo da spusti na 4 hiljade mesečno, onda je Davor po parkingu jurio Čovu. Cirkus, ali se na kraju nekako dogovoriše."
"Izgleda da je zapelo. Darko nije čitao šta je potpisao uopšte. Sad je digao frku jer piše da mu klub plaća gorivo, non stop zove Čovića, Čovi neprijatno, neće ni da se javi. Ristović ostao sam, Neša nervozno skakuće okolo, zvali čak i Todorića za savet - on im rekao da demantuju."
Pa jel moguce da je toliko lud Prihvati gorivo i ajde na predstavljanje
- mmladja
- World Class Manager
- Поруке: 6483
- Придружен: 26 Окт 2010, 00:36
- Место: Ваљево
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 11 times
Не знам, ја бих волео да дође, мада ништа не верујем док се неком судији не најебе мајке 
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=3SAF26WKfIw[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=3SAF26WKfIw[/youtube]
-
kiba
- World Class Manager
- Поруке: 3915
- Придружен: 29 Мар 2012, 18:00
- Место: Pirot
Истина је, Дарко Миличић потписао за Црвену Звезду. Али зашто Човић демантује да није!?
Ево разлога, Небојша Човић, први човек KK Црвена Звезда ТЕЛЕКОМ је демантовао да Миличић није потписао за Црвено беле. ЗАШТО? Зато да се све стиша, јер му је плата огромна. А сви знамо какво је стање и у Кошарци и у Фудбалу за финансије.
- Velja93
- Manager
- Поруке: 2692
- Придружен: 08 Нов 2010, 14:30
- Место: Beograd
- Been thanked: 2 times
Код: Изаберите све
http://www.mozzartsport.com/vesti/milicic-mozda-je-i-zvezda-opcija-ali-moram-sa-sobom-da-rascistim-neke-stvariUm caruje, snaga dobro dodje.
- bubi.ue
- World Class Manager
- Поруке: 8508
- Придружен: 22 Дец 2010, 15:02
- Место: Užice / Novi Sad
Код: Изаберите све
http://www.mondo.rs/s294923/Sport/SportKosarka/KK_ZVEZDA-_Stiglo_i_drugo_pojacanje.html[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=2qurAAE2vX0[/youtube]
Последње учитавање од bubi.ue дана 23 Јун 2013, 11:05, учитано 1 пут укупно.
- Velja93
- Manager
U Aba ligi nema ogranicenja stranaca,ali cini mi se da mogu da igraju najvise tri igraca sa americkim pasosem,to je kao neko pravilo,ostali mogu da budu stranci,samo je ograniceno na 3 amerikanca.
A sto se tice ovog lika gledao sam ga u evroligi igrao za Chalon u prosloj sezoni i znam da je u evroligi imao oko 15p prosecno.Nije samo sut njegova glavna karakteristika,vec ima i dobar skok,a i ume i da asitira.Vec 4,5 godina ima prosek vise od 15p i cudi me kako ga neki jaci klub nije uzeo.Meni nije bilo realno da on dodje kod nas,ali sta reci osim svaka cast upravi Zvezde.Nisam se nadao ovakvom pojacanju.
A sto se tice ovog lika gledao sam ga u evroligi igrao za Chalon u prosloj sezoni i znam da je u evroligi imao oko 15p prosecno.Nije samo sut njegova glavna karakteristika,vec ima i dobar skok,a i ume i da asitira.Vec 4,5 godina ima prosek vise od 15p i cudi me kako ga neki jaci klub nije uzeo.Meni nije bilo realno da on dodje kod nas,ali sta reci osim svaka cast upravi Zvezde.Nisam se nadao ovakvom pojacanju.
Um caruje, snaga dobro dodje.
- markohn22
- World Class Manager
- Поруке: 7580
- Придружен: 30 Окт 2010, 12:09
- Место: Herceg Novi-Beograd
- Контакт:
jel' se ovo na njega odnosi? 
Жофри Ловерњ је пожелео добродошлицу свом некадашњем саиграчу, а сада новом члану Црвене звезде. "Драго ми је што си дошао у Београд. Надам се да ћеш заволети Србију баш као и ја, али изабрао си погрешан тим. Проблем је у томе што нећеш освојити ништа."
И душа и тело, све је црно бело...
- Velja93
- Manager
Ne znam stvarno zasto ga neki jaci klub nije uzeo,i nije mi jasno zato sto sam ga gledao u Evroligi i decko sabija.On od 2007 igra u evropi i od tad je promenio samo 2 kluba,Nimburk i Shalon.Odkad je dosao u evropu nije imao slabu sezonu,igra konstantno.Ima dobar procenat za sut za 3 oko 42%.Dobar asistent,skakac i poenter.Svaka ekipa bi pozelela ovakvog igraca,samo mi nije jasno kako je dosao kod nas.Ubedjen sam u njegov kvalitet i bice jedan od nosioca igre.Samo greska sto se s njim potpisalo na 3 godine jer moze se desiti da se ne uklopi u ekipu.Inace po meni veliko pojacanje,nadam se da ce opravdati velika ocekivanja.
Um caruje, snaga dobro dodje.