FK Partizan [2013/14]

Da li ste zadovoljni pojacanjima do sad ?

Da
18
69%
Ne
8
31%

Укупно гласова: 26

Корисников грб
markohn22
World Class Manager
Поруке: 7580
Придружен: 30 Окт 2010, 12:09
Место: Herceg Novi-Beograd
Контакт:
Status: Није на вези

Порука од markohn22 »

TheBigOneFCB пише:Iskreno se nadam da je on doveden samo da greje klupu u B timu(da, u B timu) i da pomogne nekom sa ovih prostora ako dodje kod njih.
A objasni mi zašto se tome nadaš? Šta sad si kao i navijač Brage?! On je dečko igrao kod nas onoliko koliko je znao, nije on kriv što su ga držali tu 5 godina iako je svima bilo jasno da ne zna da igra... Ali se zato trudio, davao svoj maximum koliki god da je, i nikad nije odgovorio ni na jednu uvredu sa tribina a bilo ih je mnogo. On je nas ispoštovao i ja mu zbog toga želim sve najbolje u nastavku karijeru, pod broj 1 da nauči tamo nekako da centrira loptu :)
И душа и тело, све је црно бело...
Корисников грб
Androsito
World Class Manager
Поруке: 3025
Придружен: 11 Јун 2011, 20:06
Место: Krusevac

Порука од Androsito »

Ja se iskreno nadam da će da napreduje, dečko nije loš u defanzivi možda ga ovi nauče da centrira i možda bude nešto od njega... Sve u svemu ne znam šta je ovima iz Brage ali ovo "iskreno se nadam" ni ja ne kapiram...
Корисников грб
Tokelara
World Class Manager
Поруке: 7828
Придружен: 19 Мар 2012, 18:29
Место: SU/NS

Порука од Tokelara »

:sportske:

Ilić i Ivanov uveravaju: "Ostajemo u Partizanu"
Dvojica najiskusnijih i najkvalitetnijih fudbalera Partizana uveravaju navijače da ne moraju da brinu i da će obojica ostati u klubu i naredne sezone uprkos raznoraznim glasinama.

Kapiten fudbalera Partizana Saša Ilić rekao je danas da ima obećanje predsednika Dragana Đurića da će sve biti u redu kada je reč o njegovom ugovoru sa crno-belima.

"Pričao sam sa Đurićem koji mi je rekao da će sve biti u redu. Ako zaista bude tako, nema razloga da ne ostanem, ne potpišem novi ugovor i krenem sa ekipom u Sloveniju na pripreme", rekao je Ilić novinarima na Zlatiboru.

Ranije danas šef struke crno-belih Vuk Rašović rekao je da se nada da će uprava razrešiti problem oko ugovora sa Ilićem, dok je sportski direktor kluba iz Humske Albert Nađ rekao da će ta priča uskoro biti zaključena.

Slična je situacija i sa Bugarinom Ivanovim kome, do duše, ugovor nije istekao ali bi trebalo da ostane u klubu barem još šest meseci uprkos interesovanju nekoliko klubova iz zapadne i istočne Evrope.

"Igrač sam Partizana i sa istim motivom i željom pristupam izazovima u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Čuo sam i ja za razne priče, ali one nisu ozbiljne i u njih ne verujem dok se nešto konkretno ne dogodi", izjavio je Ivanov.

Ilić i Ivanov zajedno sa ostatkom ekipe u Zlatiboru prolaze kroz prvu fazu priprema i, po svemu sudeći, veliko bi iznenađenje bilo ako ne bi bili uz saigrače i uoči puta u Sloveniju.
Последње учитавање од Tokelara дана 21 Јун 2013, 19:23, учитано 2 пута укупно.
Корисников грб
markohn22
World Class Manager
Контакт:

Порука од markohn22 »

Lazevski potpisao za neke Ukrajince, nikad čuo bukvalno za njih... treba nam i lijevi bek sad, s obzirom da Stankovića ne računam kao beka ostao nam je samo Volkov, a pitanje je da li će i on ostati.

Spominju nešto i Vulićevića, to bi bio mnogo dobar potez da uvale Pauljinja neđe tipa u Koreju a da dovedu njega, imali bi 2 vrhunska desna beka.
Trle
Manager
Поруке: 2729
Придружен: 19 Феб 2011, 23:54
Место: Bojnik

Порука од Trle »

Vulicevic izjavio da bi jako zeleo da predje u Partizan ali da se pita i Vosa.
Корисников грб
TheBigOneFCB
Manager
Поруке: 2159
Придружен: 02 Мар 2012, 20:16
Место: Београд

Порука од TheBigOneFCB »

markohn22, nisam navijac Brage, ali se nadam da ovi iz Brage nisu poludeli, nego da su ga doveli iz nekog razloga koji on moze da obavi, jer ako su ga doveli sa namerom da on igra 1. postavu, shvatice kakvo su drvo doveli, nudice ga svuda ali niko nece hteti da ga uzme, pa je vrlo moguce da ce ga poslati nazad u Srbiju, mozda i kod nas.A ako je otisao tamo iz ovog razloga koji sam rekao moci ce da ga sutnu tamo u drugu ligu, i nece se vracati kod nas da igra startnih 11, pa mozda i tu njegovu ekipu usere da udje u 1. ligu, tako da ce igrati u eliti bez pritiska, a mozda i odigra solidno pa ga dovede neka ekipa iz sredine tabele.
Корисников грб
markohn22
World Class Manager
Контакт:

Порука од markohn22 »

lupaš brate maximalno... ja miljka nisam mogao očima vidjeti, ali je dečko bio uvjek ok i prema klubu i navijačima i zbog toga mu hvala i sve najbolje u nastavku karijere.
Корисников грб
Tokelara
World Class Manager

Порука од Tokelara »

PARTIZAN : Zlatiborski okrug 4:0 (1:0)

Strelci: Saša Ilić 12', Danilo Pantić 51', Andrija Živković 53', Stefan Šćepović 68'

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=J78bzaQf ... ce=message[/youtube]
Последње учитавање од Tokelara дана 22 Јун 2013, 12:28, учитано 1 пут укупно.
Корисников грб
Tokelara
World Class Manager

Порука од Tokelara »

"Odmah na početku želim da razjasnimo dilemu. Dileme uopšte nema, ja sam igrač i kapiten Vojvodine i to ću ostati sve dok se ne pojavi inostrana, i podvlačim INOSTRANA ponuda koja će zadovoljiti klub i mene. Tek tada mogu napustiti Vojvodinu" kazao je Vulićević.
Последње учитавање од Tokelara дана 22 Јун 2013, 15:19, учитано 1 пут укупно.
Sloba
Global Moderator
Поруке: 11325
Придружен: 26 Окт 2010, 02:43
Has thanked: 215 times
Been thanked: 58 times

Порука од Sloba »

Pošto me je administracija onemogućila da to napišem kad je trebalo, evo sada: JOJIĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆ! :shy: :shy:
salel
SFM Hall Of Fame
Поруке: 10649
Придружен: 15 Нов 2010, 16:00
Место: Subotica

Порука од salel »

fucking legendary
Корисников грб
markohn22
World Class Manager
Контакт:

Порука од markohn22 »

pa nije ti bio ban sve do sada, gdje si bio jbt... :zelenko:
Корисников грб
hostile_bg
Manager
Поруке: 2335
Придружен: 20 Окт 2011, 21:46
Место: Beograd

Порука од hostile_bg »

Sloba do groba se vraca jaci nego ikad!
Sloba
Global Moderator

Порука од Sloba »

markohn22 пише:pa nije ti bio ban sve do sada, gdje si bio jbt... :zelenko:
Vidim da je bilo samo 15 dana, ja sam mislio da je trajni pa nisam pokušavao da uđem na forum. Danas se slučajno setim foruma i... :D
Корисников грб
markohn22
World Class Manager
Контакт:

Порука од markohn22 »

nemoj da se izvlačiš sad, nisi stigao od silnih maloljetnica... :rugalica: :zelenko:
Sloba
Global Moderator

Порука од Sloba »

Delom i zbog toga :P
Корисников грб
Androsito
World Class Manager
Поруке: 3025
Придружен: 11 Јун 2011, 20:06
Место: Krusevac

Порука од Androsito »

Partizan pod istragom povodom 10ak sumnjivih transfera....
Корисников грб
markohn22
World Class Manager
Контакт:

Порука од markohn22 »

e da oće mutavog više među rešetke... :gunman:
Корисников грб
Velja93
Manager
Поруке: 2692
Придружен: 08 Нов 2010, 14:30
Been thanked: 2 times

Порука од Velja93 »

Ko da je Djuric jedini krivac.Covek je obican pijun.Onaj Ruzic je mnogo veci glodar,i umesto da terate njega vi hocete da oterate ovog pijuna koji se nista ne pita u Partizanu,i mislite da ce se sve resiti.
Um caruje, snaga dobro dodje.
Корисников грб
hostile_bg
Manager
Поруке: 2335
Придружен: 20 Окт 2011, 21:46

Порука од hostile_bg »

Ma ja bi sve oterao, i Djurica, i Ruzica, i onog klempavog fosila Babica, i Jovicica, i onog sto je rekao da navija za komsinicu a sedi u upravi...ma sve oterati!
Закључано

Повратак на “Arhiva sporta”