KK Crvena zvezda [2013/14]
- Velja93
- Manager
- Поруке: 2692
- Придружен: 08 Нов 2010, 14:30
- Место: Beograd
- Been thanked: 2 times
- Status: Није на вези
markohn22, Bertrans je vec clan San Antonija.Njega su oni draftovali i moze da igra svake godine letnju ligu.On je igrac Partizana,ali je u Nba igrac San Antonija.Letnja liga sluzi da se vide neki mladi igraci koji nemaju minutazu u NBA ekipama i u razvojnim ligama.Da se Bertrans pokazao dobro mogao je San antonio da ga uzme jos ove sezone.
Um caruje, snaga dobro dodje.
- TheBigOneFCB
- Manager
- Поруке: 2159
- Придружен: 02 Мар 2012, 20:16
- Место: Београд
- markohn22
- World Class Manager
- Поруке: 7580
- Придружен: 30 Окт 2010, 12:09
- Место: Herceg Novi-Beograd
- Контакт:
bahahaha iz telegrafa? To oni što gađaju Duleta loptom na sred tekme?!
Последње учитавање од markohn22 дана 18 Јун 2013, 15:33, учитано 1 пут укупно.
И душа и тело, све је црно бело...
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Поруке: 5167
- Придружен: 24 Окт 2010, 15:53
- Место: Leskovac
- Klub koji vodite: FK Partizan
- Formacija: 4-2-3-1 Wide
- Has thanked: 25 times
- Been thanked: 7 times
- Контакт:
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Контакт:
Budalastina dati Milicic 600k ali ako se vama isplati OK! Samo mislim da ce da rasturi svlacionicu i hemiju! Ali nemam ja pravo da to kazem! Gledam realno onaj iz Reala je po meni bolje pojacanje! Ako je Darko dosao u KKCZV neka mu je sa srecom kao i vama!
Sklonili vest sa rsbgd.com! Kakav cirkus! Mislim da je neko pustio buvu iz kluba demantovali!
Sklonili vest sa rsbgd.com! Kakav cirkus! Mislim da je neko pustio buvu iz kluba demantovali!
Последње учитавање од Alexandar_81 дана 21 Јун 2013, 15:12, учитано 1 пут укупно.
▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Nikad ne prestaj, podigni glavu kao nekad, kreni hrabro sad za crno-belu slavu!
- RASMC
- Assistant Manager
- Поруке: 698
- Придружен: 09 Апр 2012, 14:57
- Место: Niš
- Been thanked: 1 time
Čović za B92: Miličić? To je laž
Predsednik Crvene zvezde Telekom Nebojša Čović u izjavi za B92 demantovao je da će Darko Miličić preći u taj klub.
Nekoliko portala objavilo je tu informaciju, ali Čović kaže da u tome nema istine.
„To nije istina, to je laž, ne možemo svakodnevno da se bavimo stvarima koje se pišu i raznim budalaštinama“, rekao je predsednik crveno-belih za B92.
„Već nekoliko puta smo rekli svima – sve što radimo, radimo transparentno, i objavićemo kada informacije o novim pojačanjima kada ih bude bilo“, dodao je Čović.
Predsednik Crvene zvezde Telekom Nebojša Čović u izjavi za B92 demantovao je da će Darko Miličić preći u taj klub.
Nekoliko portala objavilo je tu informaciju, ali Čović kaže da u tome nema istine.
„To nije istina, to je laž, ne možemo svakodnevno da se bavimo stvarima koje se pišu i raznim budalaštinama“, rekao je predsednik crveno-belih za B92.
„Već nekoliko puta smo rekli svima – sve što radimo, radimo transparentno, i objavićemo kada informacije o novim pojačanjima kada ih bude bilo“, dodao je Čović.
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Контакт:
Sta sam reko! Kakvi biseri blic i telegraf kao i forum b92! Blazic je jedno a ovaj indijanac drugo! 600 hiljada po sezoni mu ne bi dao ni Real Madrid!
Bravo za Covica ipak nije tako lud kao sto sam ja mislio i dugujem mu IZVINJENJE! 
▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒