Premier League 15/16
- Sinke
- World Class Manager
- Поруке: 4357
- Придружен: 26 Феб 2011, 20:47
- Место: Zemun
- Status: Није на вези
Код: Изаберите све
http://www.telegraph.co.uk/sport/football/teams/liverpool/9043618/Stewart-Downings-fake-Aston-Villa-skills-video-impressed-Liverpools-owners.html- Juvenino86
- Manager
- Поруке: 1148
- Придружен: 20 Нов 2012, 16:53
- Место: Srbija
- Klub koji vodite: Kyoto Sanga
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 2 times
Prvo i osnovno! Ne bulju u usta! To je gej, a mi ne podržavamo takva sranja.
Drugo, taj isti Dauning je bio najbolji asistent i u užem izboru za igrača godine, dal 3 ili 4to mesto, dal 2009 i-ili 2010. Ali je tada igrao AMC-A!
Treće, Kerol je i dalje najbolji engleski centarfor, bez konkurencije. Druga je stvar što su ga doveli na silu, jer on nije hteo u lpool.
Henderson, će od svih pojačanja da se ispostavi kao najbolje, pošto se lepo uklapa u sistem Rodžersa.
Četvrto, mi smo srećni zbog vengera, al nam ide na k***c, to što njegova škrtost samo osujećuje siguran uspeh i osvajanje trofeja, a ima i može da potroši isto toliko novca koliko i čelzi i siti zajedno. Arsenal ne osvaja trofeje samo zato što je on cicija jebena, iako je genije, a ne zato što su ostali timovi jaki nešto nenormalno. Zbog toga se nerviram.
Drugo, taj isti Dauning je bio najbolji asistent i u užem izboru za igrača godine, dal 3 ili 4to mesto, dal 2009 i-ili 2010. Ali je tada igrao AMC-A!
Treće, Kerol je i dalje najbolji engleski centarfor, bez konkurencije. Druga je stvar što su ga doveli na silu, jer on nije hteo u lpool.
Henderson, će od svih pojačanja da se ispostavi kao najbolje, pošto se lepo uklapa u sistem Rodžersa.
Četvrto, mi smo srećni zbog vengera, al nam ide na k***c, to što njegova škrtost samo osujećuje siguran uspeh i osvajanje trofeja, a ima i može da potroši isto toliko novca koliko i čelzi i siti zajedno. Arsenal ne osvaja trofeje samo zato što je on cicija jebena, iako je genije, a ne zato što su ostali timovi jaki nešto nenormalno. Zbog toga se nerviram.
Um caruje, snaga za svaki slučaj!
- C.RONALDO7
- Manager
- Поруке: 2135
- Придружен: 31 Јан 2011, 23:43
- Место: SRB (SD) - ITA
- neme93
- World Class Manager
- Поруке: 11002
- Придружен: 10 Нов 2010, 18:15
- Место: Valjevo/Beograd
Ronaldo je jednom rekao da ce igrati bilo gde gde mogu da ga plate. Kapiram da ce ovi iz Reala na kraju popustiti, i dati mu taj procenat koji koci dogovor, nisu ludi da ga zbog toga puste. I na tome se sve zavrsava.
Dragan Nikoljići, Vladar, Tik'al, Joca, Tokelara, zele, Olja, Ortodox, bubi.ue, dramit, mmladja.
Ja znam kako Simic izgleda.
Ja znam kako Simic izgleda.
-
salel
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 10649
- Придружен: 15 Нов 2010, 16:00
- Место: Subotica
pisu da nude 30M za higuaina
bolje da dodaju jos para i kojeg igraca i uzmemo kavanija....a i imam neki osecaj da ce giroud nase drvo ove sezone da eksplodira
Последње учитавање од salel дана 16 Јун 2013, 19:02, учитано 1 пут укупно.
- Convict
- First Team Coach
- Поруке: 429
- Придружен: 29 Нов 2010, 09:21
- Место: Montenegro,Serbia
Svaka cast ako je zavrseno, mislio sam da ce neko finansijski jaci da ga ugrabi. Zna li se koja je cifra u pitanju? Tako treba, ovo je pojacanje, a ne Dzo Alen
[youtube]http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 4RzWJBq2iw[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 4RzWJBq2iw[/youtube]
- C.RONALDO7
- Manager
- Поруке: 2135
- Придружен: 31 Јан 2011, 23:43
- Место: SRB (SD) - ITA