KK Partizan [2013/14]
- Sinke
- World Class Manager
- Поруке: 4357
- Придружен: 26 Феб 2011, 20:47
- Место: Zemun
- Status: Није на вези
Bilo je opet dosta materijala za komentarisanje sudjenja,neki sumnjivi faulovi u napadu,stalni Nelsonov trokorak,koji nikad ne sviraju,cista nesportska na Gordicu,i ono proklizavanje i padanje na bulju Radivojevica cini mi se,sto navodno ''nisu'' bili koraci,ali nema veze,bitno da smo dobili,i kazem jos jednom,u ponedeljak slavlje 
- Keyser Söze
- World Class Manager
- Поруке: 3053
- Придружен: 29 Апр 2011, 18:46
- Место: Bogatic
"Зашто нам је Рашко Катић најбољи играч? Зато што је играо у Партизану, па је научио да гризе, гребе, бори се, уноси у фацу. Докле год будемо изигравали неку господу, јебаће нас ко стигне, па чак и 10 клинаца, од којих су половина балвани који данас скоро ништа нису могли да погоде. Не разумем се у кошарку, ал ми је што се тиче психологије све јасно. Нама је капитен једна обична флегма (свака њему част за све, да није био ту, не бисмо ни довде дошли), дозвољава да му се у трећем минуту један Мусли (ееееееееееееееееееј МУСЛИ) уноси у фацу, а шта онда рећи за Суботића и Савовића, не зна се ко тупавију фацу има, а о кошаркашкој интелигенцији да не причам.
Губитници смо, јебени губитници, 12 година смо губитници, јебе нас ко стигне и стално нам је неко други крив, те судије, те свиња, те биа, циа, масони, сви су криви, само нису они који нам ведре и облаче у клубу. КК Следећа сезона, и то је то. И боли ме дупе за Евролигу, нама је на финале домаћег првенства у које се толико кунемо дошло 800 гробара да држи час навијања и 10 клинаца са менталним болесником на клупи да одржи час кошарке и борбе. Ма јебите се бре сви више! "
Nadjoh ovo na faceu,kazu sa nekog ciganskog foruma ili bloga ...
Губитници смо, јебени губитници, 12 година смо губитници, јебе нас ко стигне и стално нам је неко други крив, те судије, те свиња, те биа, циа, масони, сви су криви, само нису они који нам ведре и облаче у клубу. КК Следећа сезона, и то је то. И боли ме дупе за Евролигу, нама је на финале домаћег првенства у које се толико кунемо дошло 800 гробара да држи час навијања и 10 клинаца са менталним болесником на клупи да одржи час кошарке и борбе. Ма јебите се бре сви више! "
Nadjoh ovo na faceu,kazu sa nekog ciganskog foruma ili bloga ...
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Поруке: 5167
- Придружен: 24 Окт 2010, 15:53
- Место: Leskovac
- Klub koji vodite: FK Partizan
- Formacija: 4-2-3-1 Wide
- Has thanked: 25 times
- Been thanked: 7 times
- Контакт:
Dobro znaj da uvek volim teee,
al ne mogu ja bez uplate,
ni da poziram ni da navijam,
ni da šaren karton razvijaam.
A kad keša više ne bude,
za najlone koreografije,
džajo tada znaj došao je kraj
zvezda više me ne zanima.
Evo i pesme
Dobro znaj da uvek tu sam ja - uz malu doradu 
al ne mogu ja bez uplate,
ni da poziram ni da navijam,
ni da šaren karton razvijaam.
A kad keša više ne bude,
za najlone koreografije,
džajo tada znaj došao je kraj
zvezda više me ne zanima.
Evo i pesme
▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Nikad ne prestaj, podigni glavu kao nekad, kreni hrabro sad za crno-belu slavu!
Nikad ne prestaj, podigni glavu kao nekad, kreni hrabro sad za crno-belu slavu!
- markohn22
- World Class Manager
- Поруке: 7580
- Придружен: 30 Окт 2010, 12:09
- Место: Herceg Novi-Beograd
- Контакт:
samo nisam upucen ko to kod vas glumi gospodu dok mu se drugi unose u facu, ja tog nisam primjetio 
O uvredama na racun covjeka koji je otkrio toliko talenata u ovoj zemlji nema potrebe da ista pricamo, nego doticni je sam rekao da se ne razumije u kosarku, pa je isto i jedini razlog da kaze da mi imamo 10 balvana...
O uvredama na racun covjeka koji je otkrio toliko talenata u ovoj zemlji nema potrebe da ista pricamo, nego doticni je sam rekao da se ne razumije u kosarku, pa je isto i jedini razlog da kaze da mi imamo 10 balvana...
И душа и тело, све је црно бело...
- Keyser Söze
- World Class Manager
-
srbinho
Ako su nasi balvani sta su oni zvezdini... 
DJENERAL VUJOSEVIC
...tek kad su njega tokom ove sezone komentarisali kao ispusenu mustiklu i loseg trenera kojem je bilo lako da osvaja titule kad je imao talentovane igrace (a ove godine navodno nije imao) ja sam shvatio kakve su ne samo neznalice vec i koliko su ostrasceni crveni....a neznalice su bas zbog te silne ostrascenosti....
DJENERAL VUJOSEVIC
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Поруке: 5167
- Придружен: 24 Окт 2010, 15:53
- Место: Leskovac
- Klub koji vodite: FK Partizan
- Formacija: 4-2-3-1 Wide
- Has thanked: 25 times
- Been thanked: 7 times
- Контакт:
- Keyser Söze
- World Class Manager
- hostile_bg
- Manager
- Поруке: 2335
- Придружен: 20 Окт 2011, 21:46
- Место: Beograd
- Dure_ns
- First Team Coach
- Поруке: 216
- Придружен: 09 Мар 2012, 20:38
- Место: London
Код: Изаберите све
http://img708.imageshack.us/img708/5646/lgtbd4.png
Последње учитавање од Dure_ns дана 12 Јун 2013, 23:44, учитано 2 пута укупно.
- fanst[E]
- Manager
- Поруке: 1365
- Придружен: 08 Нов 2010, 15:59
- Место: svud' po malo
Uzalud trud,dzaba vam sve...Sad vidim da ono sto su pisali za BB i njegovih igara kao junior,vidim da je istina.Ne smem ni da pomislim kakav bi bio dominator da protekle 2 sezone nije grejao stolicu iza kosa.Pre poslog meca zaredom 15 trojki na zagrevanju,sada 2 sa 9m.Dekara ga prvi nabode u ledja pri izvodjenju lopte,ovaj ga prosle provoza kroz blokove,i onda trojka kao kap.Dragan i Luca su mi prirasli za srce ali je najrealniji da prvi odu.Za Gordica i da lje ne znam sta da kazem...
Je l' ziv mr.rsbFeatgeneralstab(igor)koji jednom prilikom rece,da ce jos vise da nas boli???
Je l' ziv mr.rsbFeatgeneralstab(igor)koji jednom prilikom rece,da ce jos vise da nas boli???
- Sinke
- World Class Manager
- Поруке: 4357
- Придружен: 26 Феб 2011, 20:47
- Место: Zemun
Otkad znam za sebe i kosarkasku loptu,sampioni,kakav osecaj jebote,ponosan sam kao i svi,i mnogo mi je drago zbog cele generacije,i vodje Duleta,koliko se vidi koliko je izvukao maksimum iz svakoga i koliko je ko napredovao...
Secam se tamo negde u martu,odlazi Gordon,svi kao panika,karace nas cigani,a znao sam da ce ovako da bude,jer drugacije ne moze,i ja za drugacije ne znam!
EDIT:

Dasic
Secam se tamo negde u martu,odlazi Gordon,svi kao panika,karace nas cigani,a znao sam da ce ovako da bude,jer drugacije ne moze,i ja za drugacije ne znam!
EDIT:

Dasic
Последње учитавање од Sinke дана 13 Јун 2013, 00:53, учитано 1 пут укупно.