To prave mesto za mene u reprezentacijikiba пише:učešće na kontinentalnom šampionatu odbili Milan Mačvan (Galatasaraj), Kosta Perović (Unikaha), Stefan Marković (Valensija) i Zoran Erceg (CSKA).
prvotimac Anadolu Efesa Duško Savanović zatražio dodatno vreme kako bi doneo odluku.
Isti izvor tvrdi da su poziv za nacionalni tim prihvatitli Nenad Krstić i Miloš Teodosić (obojica CSKA), kao i Nemanja Bjelica (Kaha).
Reprezentacija Srbije
- Sinke
- World Class Manager
- Поруке: 4357
- Придружен: 26 Феб 2011, 20:47
- Место: Zemun
- Status: Није на вези
Последње учитавање од Sinke дана 13 Мај 2013, 23:56, учитано 1 пут укупно.
- fanst[E]
- Manager
- Поруке: 1365
- Придружен: 08 Нов 2010, 15:59
- Место: svud' po malo
Sta kazete na Dudin siri spisak?Ne mogu da verujem da je Milosaljevica prepustio univerzitetskoj reprezentaciji,svakako ima bolju sezono od Bogdanovica ako vec nece da dira Dangubica.I Marjanovica da ne zove,a pozove Katica,Muslija i Gagica.Mislim da ce ova trojka otpasti uz Bircevica,Ercega,Bogdanovica,Micica...
Krivo mi je sto svojevremeno nije hteo da pozove Kecmana zbog godina,a toliko je zeleo da odigra koju utakmicu u reprezentaciji.A sad zove Raska u istim godinama...
Krivo mi je sto svojevremeno nije hteo da pozove Kecmana zbog godina,a toliko je zeleo da odigra koju utakmicu u reprezentaciji.A sad zove Raska u istim godinama...
- fanst[E]
- Manager
- Поруке: 1365
- Придружен: 08 Нов 2010, 15:59
- Место: svud' po malo
"Zato smo odlučili da ranije od ostalih reprezentacija saopštimo spisak, kako bismo imali dovoljno vremena da napravimo analizu i budemo najspremnija selekcija na prvenstvu. Ako postoje igrači koji ne žele da igraju, mi ćemo im to omogućiti. Što se tiče Teodosićeve povrede nemam uvid, obavio sam raszgovore sa ljudima iz CSKA i rekli su mi da on želi da do kraja plej-ofa ostane u Moskvu", objasnio je Ivković.
Selektor Srbije potom je obrazložio zašto na spisku nema Bobana Marjanovića, Igora Rakočevića, Borisa Savovića i Dragana Milosavljevića.
"Marjanović je bio dominantan igrač u našoj ligi i pravio je razliku, razmišljao sam o njemu, ali teško da bi se na Evropskom prvenstvu moglo naći adekvatno mesto za njega. Rakočević je toliko toga dao našoj košarci, ali mislim da je došlo vreme za fizičkog dominantnog novog igrača. Savoviću pravila ne omogućavaju da igra za Srbiju, jer on nema naše košarkaško državljanstvo. Što se tiče Milosavljevića dva puta je pozivan, on je dobar igrač, ai ovaj tim koji sma izabrao je najbolji", konstatovao je Ivković.
- Velja93
- Manager
- Поруке: 2692
- Придружен: 08 Нов 2010, 14:30
- Место: Beograd
- Been thanked: 2 times
Ako nekog zanima 1/2 finale protiv Australije svetsko prvenstvo do 19 god.
Evo i linka:
Evo i linka:
Код: Изаберите све
http://lsh.streamhunter.eu/static/popups/158056874343730.htmlUm caruje, snaga dobro dodje.
- JasminPetkovic
- Assistant Manager
- Поруке: 655
- Придружен: 19 Јун 2012, 20:00
- Место: Surdulica
- Has thanked: 1 time
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=7JNnMYdwG_Q[/youtube] 
Последње учитавање од JasminPetkovic дана 07 Јул 2013, 18:29, учитано 1 пут укупно.

- Sinke
- World Class Manager
- Поруке: 4357
- Придружен: 26 Феб 2011, 20:47
- Место: Zemun
Ono je nenormalno,kakav osecaj za prostor,kakvu kordinaciju pokreta imaju,a na to dodas nenormalne fizikalije,ogroman odraz imaju svi,svi su napucani do zla Boga,igrali su 40 miuta konstantno presing,a pojeli su nas u skogu,zbog svega gore navedenog,u svakom slucaju,svaka cast nasim momcima,pa za koju godinu kad se nagruvaju,da im vratimo na pravom SP 
- westlife92
- World Class Manager
- Поруке: 3952
- Придружен: 26 Мај 2011, 17:59
- Место: Nis
...
+1Tik'al пише:Ne znam sta se cudite, kada crnci imaju drugacije poprecno-prugaste misice od belaca.