Slike članova foruma
- westlife92
- World Class Manager
- Поруке: 3952
- Придружен: 26 Мај 2011, 17:59
- Место: Nis
- Status: Није на вези
imas mehaniku suta kao kad desnjak sutira levomSinke пише:Slika
Jedna u akciji,bacanja nakon sto je protivnicki trener dobio tehnicku,naravno ja izvodim
- Sinke
- World Class Manager
- Поруке: 4357
- Придружен: 26 Феб 2011, 20:47
- Место: Zemun
letos sam imao tih problema,kad sam radio mehaniku,i stalno mi se ''mesala'' desna ruka u sut,koliko god pokusavao da je sklonim,a inace mi je mehanika cudnovata,i zavisi prevashodno od mene i situacije,najgore je kad ni ne treniram ni ne igram basket par dana(a takva je situacija pred ovaj mec bila) pa onda tek nastaju problemi,al inace mi je desna slaba,mislim otkad znam za sebe,sve radim levom rukom,nemoj sad da me pokolebavas 
- Andrej
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 8212
- Придружен: 10 Јун 2011, 20:49
- Место: Kotor , Crna Gora
Kad vec pricamo o srecnim vremenima... Ja sam imao izuzetno lep sut sve sto je unutar trojke, al sam uvek imao neku blokadu i kada krenem da sutnem trojku sut mi se pokvari ali drasticno. Recimo unutar trojke sa bilo koje pozicije iz mesta, iz protrcavanja, iz driblinga, ma kako hoces, sam mogao 18/20, slobodna bez problema isto tako 18-19/20. Ali trojke sam za svojih desetak godina bavljenja kosarkom sutirao mozda 1/20-25. Strasno kakvu sam mentalnu blokadu imao. A sada na basketu izbacaj bas lep i ni ne zanima me odakle sutiram, nekad udje nekad ne udje, samo je problem sto jebe stomak kod kretnji
Sinke, obavezno sada tokom leta, svaki dan, loptu pod ruku i na najblizi teren, povedes nekog drugara da ti dobacuje lopte a ti samo sutiraj. Nije bitno koliko ces ih ubaciti nego da sutiras pravilno i da ispravis izbacaj. Jer kada ga ispravis i sam ces videti koliko ti sut postaje precizniji. Jako je tesko biti Mica Beric i imati totalno nepravilan sut sa kontra felsom lopte kada god sutnes a imati visoke procente. Zato, trening i to ozbiljan, ako planiras da se bavis kosarkom ozbiljno. Zbog sebe ne zbog drugih naravno
Sinke, obavezno sada tokom leta, svaki dan, loptu pod ruku i na najblizi teren, povedes nekog drugara da ti dobacuje lopte a ti samo sutiraj. Nije bitno koliko ces ih ubaciti nego da sutiras pravilno i da ispravis izbacaj. Jer kada ga ispravis i sam ces videti koliko ti sut postaje precizniji. Jako je tesko biti Mica Beric i imati totalno nepravilan sut sa kontra felsom lopte kada god sutnes a imati visoke procente. Zato, trening i to ozbiljan, ako planiras da se bavis kosarkom ozbiljno. Zbog sebe ne zbog drugih naravno
- neme93
- World Class Manager
- Поруке: 11002
- Придружен: 10 Нов 2010, 18:15
- Место: Valjevo/Beograd
Ja sam sutirao 9 od 10 samo sa jedne jedine pozicije za tri, i to iz trka. Iz mesta sa te pozicije sam k***c na bicikli, kao i sa svake druge. Znaci postoji samo jedna pozicija na celom terenu odakle mogu da pogodim. I ispod kosa sam dobar, posto sam jako agilan, ali to u slucaju da igram sa likovima koji su ispod 1.9 
Dragan Nikoljići, Vladar, Tik'al, Joca, Tokelara, zele, Olja, Ortodox, bubi.ue, dramit, mmladja.
Ja znam kako Simic izgleda.
- westlife92
- World Class Manager
- westlife92
- World Class Manager
samo sto sam ja stvarno bio drugi suter tamo
evo slike
a ovo za Adrianu Limu nisam siguran
ne znam kad je tacno nju zbario, znam da je bilo davno 
Код: Изаберите све
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/23740_1224870301753_1670084_n.jpg- neme93
- World Class Manager
Stigle slike od pre neko vece. Ni jedna normalna 

I na kraju, kad jedva gledamo na oci:

Pred fajront puste ovu pesmu, nastane ludnica:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=QvsQ9hYKq7c[/youtube]
U tom stadijumu smo bili xD

I na kraju, kad jedva gledamo na oci:

Pred fajront puste ovu pesmu, nastane ludnica:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=QvsQ9hYKq7c[/youtube]
U tom stadijumu smo bili xD
Dragan Nikoljići, Vladar, Tik'al, Joca, Tokelara, zele, Olja, Ortodox, bubi.ue, dramit, mmladja.
- neme93
- World Class Manager
Nikako. Imam bejbi facu, k'o da mi je 16-17god. Sa bradom nekako doguram do 19-20. Pre dva meseca sam se poslednji put obrijao, i dolazim na trafiku po cigare, likusa mi trazi licnu.