FK Crvena zvezda [2013/14]

Ko je najbolji igrač Zvezde?

Boban Bajković
1
4%
Boban Bajković
1
4%
Boban Bajković
1
4%
Darko Lazović
3
12%
Dragan Mrđa
6
23%
Miloš Ninković
2
8%
Nejc Pečnik
10
38%
Nikola Mijailović
0
Нема гласова
Nenad Milijaš
0
Нема гласова
Neko drugi
2
8%

Укупно гласова: 26

Корисников грб
Velja93
Manager
Поруке: 2692
Придружен: 08 Нов 2010, 14:30
Место: Beograd
Been thanked: 2 times
Status: Није на вези

Порука од Velja93 »

Odlicni su.Mada sam ocekivao one retro zvezdine dresove,al ovi su skroz gotivni.Samo da nam rezervni ne budu plavi,nadandzasti itd..rezervni mogu da budu beli i crveni.
Um caruje, snaga dobro dodje.
Rossobianco
World Class Manager
Поруке: 3468
Придружен: 24 Окт 2010, 14:08
Место: Jagodina

Порука од Rossobianco »

Ma mi smo napravili gresku zato sto nismo produzili ugovor sa Duskom Tosicem bio je vodja odbrane,prodaja Spajica je velika greska sad nam je ostao samo Krneta.Umesto da svake sezone izbace lose igrace tj one koje nisu zadovoljili kriterijum Crvene Zvezde oni rade suprotno izbace najbolje a ostave panjeve.Treba nam odbrana napad i krilo koje moze da uposli napadace.Slazem se sa Sa Pintom oko prodaje Mudrinskog igra kao sto je u Jagodini igrao (pratio sam :D ) postigne 2-3 gola glavom i posle nista,los igrac nema sut,brzinu,prodor samo glavom sto ume da udari.I Popaj nece biti mnogo veliko pojacanje,daj Boze da gresim...Treba nam vodja u timu neko ko ce da podvikne i da trgne igrace kao sto to Ibrahimovic radi u reprezentaciju. :zvezda:
Последње учитавање од Rossobianco дана 01 Јун 2013, 18:39, учитано 2 пута укупно.
kiba
World Class Manager
Поруке: 3915
Придружен: 29 Мар 2012, 18:00
Место: Pirot

Порука од kiba »

Mando sta je bilo s Bojicem? sta kaze :D ?
Корисников грб
Orthodox
Ćale s' Bagdale
Поруке: 18983
Придружен: 24 Окт 2010, 00:36
Место: Kruševac
Klub koji vodite: Napredak
Formacija: 5-4-1 WB
Steam: OrthodoxSFM
Has thanked: 250 times
Been thanked: 263 times
Контакт:

Порука од Orthodox »

Crveni i beli su rezervi. Jednobojni, lepi. Meni se svidjaju.

Inače Bojica nisam ni stigo da pitam nista jer je bila ludnica po terenu, utrcavanje i to, ali mi rece MIlosevic da izgleda nece nigde niko jer Bojic kosta milionče, a Regan 800 k. Izgleda da Miskovica ne zanimaju procenti i to jer hoce pare odmah da kupi za Evropu sledece godine. :ass:
Корисников грб
C.RONALDO7
Manager
Поруке: 2135
Придружен: 31 Јан 2011, 23:43
Место: SRB (SD) - ITA

Порука од C.RONALDO7 »

Слика

Nije loš onaj što se priča da će biti, ali od ovog ne može biti bolji, kad sam video prvi put oduševio sam se, rekao sam u sebi ovaj kupujem 1000%, ali nažalost izgleda neće biti takav, ali volim što nam Puma opet pravi opremu, uvek sam bio za njih, ako se neko seća kad sam kritikovao Leđeu pominjao sam da bi najbolje bilo da nam Puma pravi, i eto na sreću opet ćemo imati lepu opremu, samo još kad bi i upravu imali kako treba, sve bi bilo ok, tada bi imali i bolje igrače.
Корисников грб
stvidencauskas
Youth Team Coach
Поруке: 92
Придружен: 12 Сеп 2011, 15:58
Место: Nis

Порука од stvidencauskas »

Ovaj dres je fantastican. Ako bude ovakav obavezno kupujem ma koliko da kosta.
kiba
World Class Manager

Порука од kiba »

PRAVI SE NOVA ZVEZDA: Crveno-beli spremaju moćnu ekipu!

Слика

Pojačanja Miloš Ninković već viđen na Marakani, uz dolazak Petra Grbića i Milana Stepanova, važan i ostanak iskusnog kapitena Nenada Milijaša

Pomaže i „Gasprom“.
Crvena zvezda igraće kvalifikacije za Ligu Evrope ovog leta, a uprava kluba je u te svrhe odlučila da okupi moćan tim. Novca za razbacivanje nema, što će biti otežavajuća okolnost za predsednika Dragana Džajića i sportskog direktora Zorana Stojadinovića.

Otvaraju se Rusi

Uprava crveno-belih igraće na srce fudbalera koje će pokušati da dovede, odnosno na njihovu navijačku pripadnost Crvenoj zvezdi. Naravno, bez novca neće moći, a tu će glavnu ulogu morati da odigra „Gasprom“. Kako Kurir saznaje, najjači ugovor, koji će biti ponuđen nekom od igrača koji će biti zvezda tima, iznosiće 200.000 evra po sezoni. Ostali će morati da se zadovolje skromnijim primanjima, a rasponi ugovora kretaće se od 50.000 do 120.000 evra godišnje.

Prvi na listi želja Crvene zvezde je Miloš Ninković, povratnik iz inostranstva koji je izrazio želju da pomogne klubu i obuče crveno-beli dres. I kapiten Nenad Milijaš ozbiljno razmišlja da smanji primanja i ostane na Marakani. Sportski sektor kluba planira da iz Čukaričkog s pozajmice vrati Slavoljuba Srnića, koji bi trebalo da bude zamena za povređenog Darka Lazovića.

Munir novi levi bek

Novi levi bek trebalo bi da bude Mohamed el Munir iz Jagodine. Izvesno je da će doći Petar Grbić i s njim je već počelo da se pregovara. Ozbiljni pregovori vode se i oko iskusnog napadača Dragana Mrđe. Ipak, prioritet je angažovanje iskusnih defanzivaca, a pominju se Milan Stepanov, Jagoš Vuković i Slobodan Rajković. Stidljivo se razmišlja i o reprezentativcu Gojku Kačaru, najviše zbog njegove cene, iako je stavljen na transfer listu u Hamburgu.

Слика
Слика

Moguć i povratak Vujadina Savića

Još jedno Zvezdino dete, Vujadin Savić mogao bi da se vrati u klub. Mladi štoper, koji ima 22 godine, povredio se prošle sezone u Dinamu iz Drezdena i ovog leta vraća se u Bordo, s kojim ima ugovor do leta 2015.
- Imam ponude i očekujem najbolje rešenje. Igrač sam Bordoa, ali videćemo kakvi su njihovi planovi sa mnom - otkrio je Savić, čiji je otac Dušan član Upravnog odbora Crvene zvezde.
Корисников грб
Vul3
World Class Manager
Поруке: 3033
Придружен: 13 Апр 2011, 12:09
Место: Trst

Порука од Vul3 »

Smesan tekst realno.
kiba
World Class Manager

Порука од kiba »

Jos rezerve, Dauda, Milunovic, Pantic, Vesic, Kirovski, Ozegovic , Mihailovic, Mijailovic ......

Pominje se na poziciji DL i Momcilovic iz Javora dosao bi free
Последње учитавање од kiba дана 02 Јун 2013, 17:47, учитано 1 пут укупно.
kiba
World Class Manager

Порука од kiba »

Vul3 пише:Smesan tekst realno.
Smesno jeste ali ako gazprom da pare nece biti smesno :D

Neka gazprom da pare da napravim ovakav tim i udjemo u LE a pare koje uzmamo iz LE cemo dati igracima :D
Корисников грб
Velja93
Manager

Порука од Velja93 »

Ajde bre ovaj tekst se ponavlja svake godine.Strasno kakve nebuloze pisu ljudi.. :slap:
Корисников грб
Keyser Söze
World Class Manager
Поруке: 3053
Придружен: 29 Апр 2011, 18:46
Место: Bogatic

Порука од Keyser Söze »

Koliko ja vidim jos samo Kiba veruje u ovo :D
kiba
World Class Manager

Порука од kiba »

haha pa ne bas toliko ali verujem da mozemo da dovedemo Ninkovica npr. mozda jos nekog od ovih ali isgurno ne Kacara i Rajkovica

Mozda Vujadin Savic dodje na pozajmicu,sigurno nece igrati u Bordou
Корисников грб
markohn22
World Class Manager
Поруке: 7580
Придружен: 30 Окт 2010, 12:09
Место: Herceg Novi-Beograd
Контакт:

Порука од markohn22 »

jel' postoji još neko kome nije smiješno kad se Ninković povezuje sa CZV? :lol: a tek da ne pričamo o Kačaru i Rajkoviću... ovo je napisao neki novinar koji navija za vas i koji je veliki entuzijasta, a ponijela ga je sinoćna pobjeda u vaterpolu pa sad misli da je sve tako ružičasto. :cheers: Kibo zar stvarno vjeruješ da će pomenuti igrači tj. jedan od njih igrati za 200k a ostali od 50 do 120k po sezoni?! :noway:
И душа и тело, све је црно бело...
Корисников грб
Velja93
Manager

Порука од Velja93 »

Ma nije problem igrace Ninkovic za 120k ali jer se neko pita odakle nama 120k evra?Pa mi da imamo te pare zadrzali bi Daudu,a ne kao da dovodimo sad novog napadaca.Ovo je narucen tekst koji samo steti Zvezdi jer sad navijaci ocekuju Ninkovica,Mrdju,Kacara,Rajkovica itd..a iznenadice se kad dodju neki polovnjaci iz druge lige jer za nesto bolje mi para nemamo.Jedino ako se ne pojavi neki dobrocinitelj sa dzakovima para i da ih donese ispred vrata Marakane..e tek onda mozemo da pricamo o ovome.I jos nesto ajde prvo isplatite ove jadnike iz koji vec igraju u Zvezdi,a onda posle pojacanja.Umesto da se rese platnog spiska od 40 igraca oni ce jos da dopunjavaju nekim igracima..prvo terajte ove idiote pa onda pojacanja..
Корисников грб
mmladja
World Class Manager
Поруке: 6483
Придружен: 26 Окт 2010, 00:36
Место: Ваљево
Has thanked: 1 time
Been thanked: 11 times

Порука од mmladja »

Само немојте Вујадина Савића. Па то је тешка рупетина какву скоро нисам видео (а било их је код нас поприлично)
Корисников грб
Vul3
World Class Manager
Поруке: 3033
Придружен: 13 Апр 2011, 12:09
Место: Trst

Порука од Vul3 »

Cuj, pa Gasprom nek prvo odresi kesu da vratimo dugove i da damo pare vaterpolistima, posle nek dovode koga hoce.
Корисников грб
Velja93
Manager

Порука од Velja93 »

Pa najbolji posao u poslednjih nekoliko sezona prodaja Vujadin Savica za 1,5 miliona evra.Sto bi ga sad vracali kad smo ga se jedva ratosiljali.Dok stoper iz omladinske skole Branko Jovanovic ide u Valensiju cim napuni 18 godina.
Rossobianco
World Class Manager
Поруке: 3468
Придружен: 24 Окт 2010, 14:08
Место: Jagodina

Порука од Rossobianco »

Vul3 пише:Cuj, pa Gasprom nek prvo odresi kesu da vratimo dugove i da damo pare vaterpolistima, posle nek dovode koga hoce.
Gasprom nije sponzor VK Crvena Zvezda.A kako stvari stoje nije ni sponzor u FK Crvena Zvezda sve sto sam od njih video je natpis na stadionu i na dresovima... :yesko:
kiba
World Class Manager

Порука од kiba »

Марио Маслаћ из Чачка стиже на Маракану?
Слика

Марио Маслаћ, штопер Борца, налази се на мети Црвене звезде! Одлазак Уроша Спајића, учинио је, ионако „танку”, одбрану црвено–белих још слабијом.
Потенцијално појачање из чачанског прволигаша, представници Црвене звезде гледали су у Крушевцу, на мечу Напредак – Борац (2:1). Претходно су већ почели преговори о доласку Маслаћа у Београд.
Закључано

Повратак на “Arhiva sporta”