FK Crvena zvezda [2013/14]

Ko je najbolji igrač Zvezde?

Boban Bajković
1
4%
Boban Bajković
1
4%
Boban Bajković
1
4%
Darko Lazović
3
12%
Dragan Mrđa
6
23%
Miloš Ninković
2
8%
Nejc Pečnik
10
38%
Nikola Mijailović
0
Нема гласова
Nenad Milijaš
0
Нема гласова
Neko drugi
2
8%

Укупно гласова: 26

Trle
Manager
Поруке: 2729
Придружен: 19 Феб 2011, 23:54
Место: Bojnik
Status: Није на вези

Порука од Trle »

Malo Mando, maloo na sta bi licio forum da smo svi ozbiljni, mora da se razbije monotonija. :shy:
Inace da mi ne obrisu post da pitam, jel ferma neko Dzajica od kako se vratio u klub, vidim coveka nigde nema ,ne spominje se, ne daje izjave sve se oko Covketa vrti?
Корисников грб
Orthodox
Ćale s' Bagdale
Поруке: 18983
Придружен: 24 Окт 2010, 00:36
Место: Kruševac
Klub koji vodite: Napredak
Formacija: 5-4-1 WB
Steam: OrthodoxSFM
Has thanked: 250 times
Been thanked: 263 times
Контакт:

Порука од Orthodox »

Šta će nam Dzajic kad imamo Kokezu i Tončeva :yesko: :slap:
kiba
World Class Manager
Поруке: 3915
Придружен: 29 Мар 2012, 18:00
Место: Pirot

Порука од kiba »

Zainteresovani smo za El Munira iz JAgodine, Mudrinski na transfer listi .

Merkamo i kapitena Jagodine Miloša 'Popaja' Stojanovića
Последње учитавање од kiba дана 29 Мај 2013, 08:19, учитано 1 пут укупно.
kiba
World Class Manager

Порука од kiba »

Sećanja ne blede ni posle 22 godine: Bari za sva vremena!

Слика

Nebo se otvorilo! Već legendarna rečenica TV komentatora Milojka Pantića, izgovorena 29. maja 1991, označila je trijumf Crvene zvezde u Kupu evropskih fudbalskih šampiona. Stadion "Sveti Nikola" u Bariju verovatno je sveto mesto navijača jedinog kluba sa prostora bivše Jugoslavije, uz Steauu i jedinog iz Istočne Evrope, koji je osvajao najprestižniji evropski klupski trofej.

Generacije igrača, sportskih radnika i navijača najpopularnijeg srpskog kluba i danas se rado sećaju gola Darka Pančeva sa penala, koji je Zvezdu upisao u red evropskih velikana. Tim koji su činili: golman Stojanović, zatim Radinović, Marović, Najdoski, Belodedić, Šabanadžović, Binić, Jugović, Pančev, Prosinečki, Mihajlović, Stošić, Lukić i mnogi drugi, na čelu sa trenerom Ljupkom Petrovićem, koji je ujedno i jedini naš trener - šampion Evrope sa nekim srpskim klubom, ostaće večno upisana u anale srpskog sporta. Po mnogima to je i najveći sportski uspeh u bivšoj Jugoslaviji, jer lakše je tada bilo postati prvak Evrope i sveta u košarci i vaterpolu, nego osvojiti evropski vrh u klupskom fudbalu.

Zvezda je te 1991. godine krenula u pohod na krov Evrope mršavim remijem sa Grashopersom na "Marakani". U revanšu su stvari došle na svoje mesto i naš šampion je pobedio "skakavce" u Cirihu sa 4:1. Padali su zatim redom: Glazgov Rendžers, Dinamo Drezden, Bajern Minhen i na kraju Olimpik iz Marseja.

Kruna dobrog rada tadašnje uprave predvođene Draganom Džajićem i Vladimirom Cvetkovićem, koji su nekoliko godina pravili šampionski tim, bila je baš Bari. Tog 29. maja pre 22 godine slavili su navijači Zvezde u Beogradu, Nišu, svim gradovima Srbije, ali i u Sarajevu, Banjaluci, Mostaru, Ljubljani... Bila je to "labudova pesma" jedne zemlje i jedne generacije vrhunskih fudbalera, rođenih na prostorima cele bivše SFRJ. Na žalost, raspala se mnogo pre svog "prirodnog" pada. Početak rata, sankcije i "izgnanstvo" iz Beograda, jer Zvezda nije mogla da igra u SR Jugoslaviji, doveli su do rasprodaje najtalentovanije generacije sastavljene na ovim prostorima, koja je po svom kvalitetu mogla da bude u vrhu evropskog fudbala bar još dve-tri godine.

Danas, 22 godine kasnije, navijači Zvezde prisećaju se sa setom i te generacije i vremena, a Bari je opevan u navijačkim pesmama sa neodoljivom željom da se jednog dana ponovi. Međutim, nije realno da u ovakvom ekonomskom i sportskom miljeu bar jedan naš klub u skorije vreme ponovi Zvezdin uspeh. Ipak, samo igranje u Ligi šampiona veliki je korak napred, a za Zvezdu i dalje nedosanjani san.
Корисников грб
markohn22
World Class Manager
Поруке: 7580
Придружен: 30 Окт 2010, 12:09
Место: Herceg Novi-Beograd
Контакт:

Порука од markohn22 »

kiba пише:Zainteresovani smo za El Munira iz JAgodine, Mudrinski na transfer listi .

Merkamo i kapitena Jagodine Miloša 'Popaja' Stojanovića
El Monir je interesantan igrac, a za Popaja, mislim da njega mozete samo da mjerkate, ode on negdje vani, nemate vi para :yesko:
И душа и тело, све је црно бело...
kiba
World Class Manager

Порука од kiba »

Ma popaj free pa 50% od sledece prodaje :)
Корисников грб
Velja93
Manager
Поруке: 2692
Придружен: 08 Нов 2010, 14:30
Место: Beograd
Been thanked: 2 times

Порука од Velja93 »

Koje prodaje kad ima 29 godina?Pa nije ni Jagodina toliko mutava.Ja bi vise voleo da zajebemo Butorovica i da mu damo Mudrinskom za Abubakara,al shvatam niko nije toliko retartiran da se toliko sjebe.
Um caruje, snaga dobro dodje.
Корисников грб
Keyser Söze
World Class Manager
Поруке: 3053
Придружен: 29 Апр 2011, 18:46
Место: Bogatic

Порука од Keyser Söze »

E moji vi a kako ste samo dizali Mudrinskog u nebesa ...
kiba
World Class Manager

Порука од kiba »

jesmo, on i dalje za nas jeste najbolji, ali moze dosta da se zaradi sada, bolje neka ga prodaju uzmu pare, posle 2,3 godine istecice njemu ugovor i vratice se kao slobodan
Корисников грб
Velja93
Manager

Порука од Velja93 »

Keyser Söze, Niko ne kaze da je los,samo ima 7,8 kg viska.Jer ti vidis da on oko 70-og minuta dusu ispusta na terenu.Iskreno zao mi tako da ga gledam.Kladim se da ne bi mogao da izdrzi termin u balonu koliko je nespreman.
I da sto se tice Mudrinskog on moze da zatrazi raskid ugovora kad god hoce.Tako da ako neko ponudi 100k evra nek ide.Bar da nesto zaradimo jbm mu mater.
Последње учитавање од Velja93 дана 29 Мај 2013, 13:41, учитано 1 пут укупно.
kiba
World Class Manager

Порука од kiba »

Venčanje na "severu" u znak sećanja na Bari
Слика
Dok su u restoranu na "Marakani" proslavljali 22 godine od osvajanja titule šampiona Evrope, dvoje mladih reklo je sudbonosno "DA" na čuvenom Zvezdinom "severu". Marija Čečerević iz Beograda i Marjan Milošević iz Niša veliki su navijači crveno-belih i svoj brak rešili su da započnu baš tamo gde se okupljaju najvatreniji zvezdaši.
Слика
Izabrali su 29. maj kao bitan dan, jer ih asocira na najveći uspeh Crvene zvezde u njenoj istoriji. Pa, kad već nisu mogli da se venčaju na stadionu "Sveti Nikola" u Bariju, zadovoljili su se i "Marakanom".
Слика
Njihovi "domaćini", nekolicina navijača Zvezde, priredili su i mali vatromet, kako bi atmosfera na venčanju bila bar nalik onoj na utakmici
Корисников грб
markohn22
World Class Manager
Поруке: 7580
Придружен: 30 Окт 2010, 12:09
Место: Herceg Novi-Beograd
Контакт:

Порука од markohn22 »

koliko mi je ovo glup fazon jbt, isto tako sam gledao neku svadbu na kojoj su napravili pravu bakljadu i pjevaju mladoženja i mlada grobarske pjesme... jbt jedno je ljubav prema klubu a drugo je brak :slap:
И душа и тело, све је црно бело...
Корисников грб
Orthodox
Ćale s' Bagdale
Контакт:

Порука од Orthodox »

markohn22 пише:a drugo je brak
Najveću instituciju koja se baš tako zove su sjebali jos davnih 90tih godina u Srbiji. Više se ljudi i ne uzimaju iz pravih pobuda. Onda posle kukamo sto nemamo druge institucije uredjene. Slazem se sa tobom, sprdnja čista. Ok da je zaprosio na Marakani al ovo je meni isto fuj.
Корисников грб
Juvenino86
Manager
Поруке: 1148
Придружен: 20 Нов 2012, 16:53
Место: Srbija
Klub koji vodite: Kyoto Sanga
Has thanked: 5 times

Порука од Juvenino86 »

XD JOŠ JEDNA GODINA SEĆANJA NA BARI!

A da se za promenu, okrenu sadašnjosti i osvoje nešto! Fak
Um caruje, snaga za svaki slučaj!
Корисников грб
Orthodox
Ćale s' Bagdale
Контакт:

Порука од Orthodox »

Juvenino86 пише:A da se za promenu, okrenu sadašnjosti i osvoje nešto! Fak
Hoćemo. Uprava je rešila da kupi Sony PLay Staion i da osvoji prvenstvo...samo ne mogu da nas nadju medju timovima u PESu ;)
Корисников грб
Sinke
World Class Manager
Поруке: 4357
Придружен: 26 Феб 2011, 20:47
Место: Zemun

Порука од Sinke »

Mando,moram da se ubacim u temu i vratim malo unazad,nisam siguran da je tako u fudbalu i ostalim sportovima,ali recimo u kosarci,rezutat u mladjim kategorijama je nebitan,iz kog razloga?Pa recimo,jedna ekipa je fizicki superiorna u odnosu na ostale,i jedostavno sve redom melje,ima igraca moje godiste visokog 210 koji jede decu,ali,generalno,najbolji tim je onaj koji najvise radi na na razvoju tehnike,i suta,a onda kad takvi igraci malo porastu i dok se nagruvaju kad budu juniori i omladinci,naprosto pregaze one iste kojima do pre 3-4 godine nisu mogli apsolutno nista,i takvi postanu najcesce odlicni seniorski igraci,kako rade veliki klubovi?Pa niko se ne uzda u 10-15 momaka iz jedne generacije,vec se baziraju na po 1-3 igraca po generaciji,8 generacija to je ceo tim,stim sto klubovi u Evropi zadrzavaju takve igrace,dok ih mi nazalost prodajemo,mislim da bi ovo barem ti,kao neko ko radi sa mladjim kategorijama trebao da znas :yesko:
Последње учитавање од Sinke дана 29 Мај 2013, 20:57, учитано 1 пут укупно.
Корисников грб
Juvenino86
Manager
Поруке: 1148
Придружен: 20 Нов 2012, 16:53
Место: Srbija
Klub koji vodite: Kyoto Sanga
Has thanked: 5 times

Порука од Juvenino86 »

Orthodox пише:
Juvenino86 пише:A da se za promenu, okrenu sadašnjosti i osvoje nešto! Fak
Hoćemo. Uprava je rešila da kupi Sony PLay Staion i da osvoji prvenstvo...samo ne mogu da nas nadju medju timovima u PESu ;)
Samo Fifa, Ništa Pes! :xD: pes je za grobare.
Šalu na stranu, uglavnom, uz dužno poštovanje prema svemu i svačemu, iako smo svi kolektivno ponosni na titulu, meni ovo svakogodišnje okupljanje u čast toga, sve više i više liči na opelo, odavno umirućem konju( čitaj srpski fudbal ne samo zvezda.
Možete me zvati bezosećajnim, ali, tako je.
Um caruje, snaga za svaki slučaj!
Корисников грб
Velja93
Manager

Порука од Velja93 »

Ode Spajic za 1 500 000 evra u Tuluz.
Корисников грб
Orthodox
Ćale s' Bagdale
Контакт:

Порука од Orthodox »

Da. E sad ostace ovo kao cinjenica da sam napisao, ovaj decak ce biti opasan stoper i mnogo smo se zajebali. Toliko je kiksao pozadi da je to strasno pa me sve podseca na Vidicevo sazrevanje jer do Leverkuzena u LS 2001 godine cini mi se , i Vida je tako greska za greskom iz utakmice u utakmicu i onda postao pravi nakon toga, Daj Boze da gresim ali takav je mentalitet igraca ovaj mali. Srecno mu bilo i nek se dobro uklopi.
Корисников грб
Velja93
Manager

Порука од Velja93 »

Morali smo da ga prodamo.U takvoj smo situaciji da nismo u mogucnosti da odbijamo ponude.Ja ne pamtim kad smo nekog igraca prodali za vise od milion evra.Mislim da je poslednji bio Lekic kad smo zajebali Osasunu.S druge strane morali smo da ga prodamo iz da bi doblil licencu za LE,odnosno da bi izmiril ta dugovanja sto su ostala.Sta da se radi ovako nesto se moglo ocekivati.
Закључано

Повратак на “Arhiva sporta”