FK Partizan [2013/14]
- markohn22
- World Class Manager
- Поруке: 7580
- Придружен: 30 Окт 2010, 12:09
- Место: Herceg Novi-Beograd
- Контакт:
- Status: Није на вези
ma ne kurcim se, nego tamo oko 70. minuta su se svi koji su ugrabili popeli na ogradu da mogu prvi da uskoce kad sudija svira kraj
a ovo za jangere, ne kontam sta se tacno desavalo na derbiju, valjda nisu htjeli da sidju sa ograde ono na pocetku meca i onda je Cvija opsovao mater Kimiju ili kome već i tu je izbila tuča... bar mi je tako rekao jedan pančevac, al vidim juce da su opet bili na jugu, samo im je zastava bila skroz tamo do zapada?
И душа и тело, све је црно бело...
- hostile_bg
- Manager
- Поруке: 2335
- Придружен: 20 Окт 2011, 21:46
- Место: Beograd
- Socivar
- World Class Manager
- Поруке: 4235
- Придружен: 08 Јун 2012, 21:47
Bas je bilo do jaja na proslavi, ja se tek sad vratio kuci.
JNA sam prvi put slusao uzivo, nisu losi. Inace je sve bilo odlicno. I mogu da se zakunem da sam video Slobu posle utakmice, sa nekom drugaricom koja je naskakala na njega uz "Titula, titula..."
Igra solidna, drago mi je sto su se Laki i Scepa oprostili sa golovima. Kakav sam mentol, stao sa ovim mojim drugarima desno od semafora, bas visoko, pola akcija u drugom poluvremenu nisam video od one bine.
JNA sam prvi put slusao uzivo, nisu losi. Inace je sve bilo odlicno. I mogu da se zakunem da sam video Slobu posle utakmice, sa nekom drugaricom koja je naskakala na njega uz "Titula, titula..."
Igra solidna, drago mi je sto su se Laki i Scepa oprostili sa golovima. Kakav sam mentol, stao sa ovim mojim drugarima desno od semafora, bas visoko, pola akcija u drugom poluvremenu nisam video od one bine.
Trust me, i'm the Doctor
-
srbinho
- arseNal-serbia
- Manager
- Поруке: 1063
- Придружен: 15 Мај 2012, 17:51
- Место: Smederevo
- Keyser Söze
- World Class Manager
- Поруке: 3053
- Придружен: 29 Апр 2011, 18:46
- Место: Bogatic
- markohn22
- World Class Manager
- Контакт:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=cT3RvyS7-rk[/youtube]
ovaj momenat pred kraj klipa, kad je krenulo ulijetanje u teren a grupa JNA dere "slaviće se titula", zaista neopisivo dobar osjećaj, za pamćenje čitav život
ovaj momenat pred kraj klipa, kad je krenulo ulijetanje u teren a grupa JNA dere "slaviće se titula", zaista neopisivo dobar osjećaj, za pamćenje čitav život
- hostile_bg
- Manager
- Keyser Söze
- World Class Manager
- Поруке: 3053
- Придружен: 29 Апр 2011, 18:46
- Место: Bogatic
- Velja93
- Manager
- Поруке: 2692
- Придружен: 08 Нов 2010, 14:30
- Been thanked: 2 times
Sto sica?Poklonili ste Markovica Ramadaniju sto ne bi prodali Mitrovica za 6 miliona?A sto se tice ovog Pantica mislim da ne moze uopste da ode pre 18-te godina a on je 96 godiste tako da ostaje bar jos sezonu ili 2.
Последње учитавање од Velja93 дана 28 Мај 2013, 12:21, учитано 1 пут укупно.
Um caruje, snaga dobro dodje.
- hostile_bg
- Manager
Pa ako smo poklonili Markeca ne moramo i Mitra...A sica je zato sto skoro nismo izbacili nekog krstenog napadaca iz nase skole, i morali bi da uzmemo mnogo bolju lovu za njega, ispod 10 milki ne treba ni razmisljati, i to za godinu dana tek! A sto se Pantica tice, sta on moze da pruzi do 18-e godine? Tako je i Nastasic otisao...
- markohn22
- World Class Manager
- Контакт:
ma ostaje Mitar sigurno, ako slučajno uđemo u LŠ ima da mu cijela skoči ludački do januara...
e da, i Manga se vratio sa pozajmice iz Izraela, meni je on djelovao kao solidan igrač ali nije dobio kod nas pravu šansu da se pokaže, kažu da je tamo bio najbolji igrač u ekipi...
e da, i Manga se vratio sa pozajmice iz Izraela, meni je on djelovao kao solidan igrač ali nije dobio kod nas pravu šansu da se pokaže, kažu da je tamo bio najbolji igrač u ekipi...