Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
hostile_bg пише:Lazevski je jedini igrac koji je osvojio ovih 6 uzastopnih titula, ali ne zato sto nije hteo da ide iz Partizana, vec zato sto niko nece da ga kupi.
Nisi u pravu,imao je i trenutno ima nekoliko ponuda.
Gledam sad neke snimke navijanja sa derbija... Jbt razmišljam malo, oni nas nazivaju Jugoslovenima, a pogledajte odnos u titulama od kako se raspala Juga, 14:6 za nas, oni su 19 od svojih 25 titula uzeli u Titovoj državi i nas nazivaju tim imenom... haha koliko su smiješni pa seru sami po sebi.
Sir Alex Ferguson, A Knighted Champion
So Many Years the boss and we adore him
Simply The Best, United through and through
Forever we will be his Red Army
Nego da se mi malo okrenemo kvalifikacijama za Ligu sampiona...
Neka udjemo u play-of i neka posle toga igramo Ligu evrope i osvojimo isto bodova kao i ove sezone i ja cu biti zadovoljan jer smatram da je naredne sezone titula prioritet broj 1 i da ne smemo drugacije da razmisljamo....ipak ja najvise nade polazem u Vuka i u njemu vidim veliku sansu da ovu ekipu dovede i do LS no o tom potom....najvise ce zavisiti od dolaska i odlaska igraca i ako tu budemo uradili dobar posao mozemo da se nadamo vecim dometima u evropi....
Ako vec Djura lopovcina nikako da ode strasno bi nam lego Tomic na mestu sportskog direktora....to bi bilo najvece pojacanje za ovu ekipu nakon Vuka Rasovica....
Последње учитавање од srbinho дана 23 Мај 2013, 15:28, учитано 1 пут укупно.
Florentino Perez u ime Reala čestitao Partizanu na osvajanju šeste uzastopne titule
"U ime Upravnog odbora i moje lično ime, primite iskrene čestitke zbog
osvajanja šeste uzastopne titule šampiona Srbije. Pozdrav od srca, predsednik Real Madrida Florentino Peres", navodi se u telegramu.
"Football is simple. But the hardest thing is to play football in a simple way." Johan Cruyff
Dobre zamene za Mitrovica i Ivanova.A Aksentijevic ce biti bolji bek od Miljkovica i kad ode u penziju,tako da ne verujem da mu je skodlio mnogo sto nije igrao godinu dana,vratice se brzo u formu.