Predlozi
- Tik'al
- World Class Manager
- Поруке: 13282
- Придружен: 20 Нов 2010, 16:36
- Место: Petén
- Been thanked: 5 times
- Status: Није на вези
Juce je bila kvota 2.60, znaci pala je za 0.4. Nauco sam sledece, a to je da je gazda Siona 8 prvotimaca prekomandovao u rezervni tim. Navijaci hoce da ga lincuju. Servet se bori za opstanak, grcevito sa Lozanom. Takodje da znas, da ko bude 5. u ligi ide u kvalifikacije za LE, jer su u finalu kupa igrale ekipe koje igraju LS, tj. kvalifikacije za LS.
Jusqu'ici tout va bien…
- Socivar
- World Class Manager
- Поруке: 4235
- Придружен: 08 Јун 2012, 21:47
- Место: Beograd
Zanimljivo... Znam da je gazda Siona ludak, svasta im radi, hteo i neki njegov igrac da ga odrobija na kraju prosle utakmice zato sto ga je ovaj valjda prozivao sve vreme. Imas li jos neki predlog??Tik'al пише:Juce je bila kvota 2.60, znaci pala je za 0.4. Nauco sam sledece, a to je da je gazda Siona 8 prvotimaca prekomandovao u rezervni tim. Navijaci hoce da ga lincuju. Servet se bori za opstanak, grcevito sa Lozanom. Takodje da znas, da ko bude 5. u ligi ide u kvalifikacije za LE, jer su u finalu kupa igrale ekipe koje igraju LS, tj. kvalifikacije za LS.
Trust me, i'm the Doctor
- Sinke
- World Class Manager
- Поруке: 4357
- Придружен: 26 Феб 2011, 20:47
- Место: Zemun
Dosao mi neki klinac,dao listu,kaze ajde sastavljaj nesto molim te trebaju mi pare hitno,gledam ono gledam,reko 1 na Radnicki kao kuca,moraju u ligi da ostanu,a lik sas strane gleda i neveruje u fazonu,ma ovaj je lud Vosa dobija,i jos se sa njim u cokoladu opkladim,i evo sad imam milku,to je doslo,i stavio sam mu jos nesto,tipa Geteborg igra kuci ,kvota 2.0 a prvi su u ligi,i dal neke slovake i cehe ne znam to ga je mozda i zajebao ovaj lik sto je igrao na Vosu mu dodao posle