Večiti derbi [Fudbal]
-
Sloba
- Global Moderator
- Поруке: 11325
- Придружен: 26 Окт 2010, 02:43
- Место: Београд
- Has thanked: 215 times
- Been thanked: 58 times
- Status: Није на вези
Ne pitaju se Partizan i zvezda tu. Isto kao što se ne pitaju ni Đurić, a ni Džajić. Oni su samo imena, pravi predsednici klubova su Dačić i Vučić. Godinama Voša najavljuje borbu na titulu, sledeće godine moraju uzeti zbog godišnjice (ako se ne varam 100 godina slave), a zadnju titulu su valjda osvojili na svojih 75 godina i bili su ispred zvezde, čujem zvezda je tada imala mnogo jači tim od Voše no Voši je bilo namenjeno. Isti taj tim zvezde tj ne mnogo izmenjen je par godina kasnije osvojio kup šampiona.. toliko o regularnosti i tome koliko se pitaju Partizan i zvezda.
Ako se ovo zaista dogodi onda stvarno fudbal ovde nema smisla. Ja ću ipak nastaviti da pratim Partizan i da mu budem veran, onima što se igraju sa imenima klubova će kad tad biti sve vraćeno.
Ako se ovo zaista dogodi onda stvarno fudbal ovde nema smisla. Ja ću ipak nastaviti da pratim Partizan i da mu budem veran, onima što se igraju sa imenima klubova će kad tad biti sve vraćeno.
Последње учитавање од Sloba дана 18 Мај 2013, 02:17, учитано 1 пут укупно.
-
Sloba
- Global Moderator
Kao što neko reče.. palite odavde ako vas ne zanima..
Ja se za ovo pripremam nekoliko nedelja, a od zadnjeg derbija iščekujem ovaj. Simpatišem i ja Utd ali smatram jako glupim da neko se cima zbog stranog kluba, tragičnim čak
.. za ovaj derbi se živi i uvek je tako bilo, vi to ne možete da shvatite koliko vidim tako da je diskusija sa vama nemoguća.
SAMO TEBI VERNI SAMO TEBI ODANI !
NUDILI MI BRDA I DOLINE DA SA GRUDI SKINEM TVOJE IME NEK SVAKO VIDI, NEK SVAKO ZNA, VOLIM, VOLIM PARTIZAN !

.. za ovaj derbi se živi i uvek je tako bilo, vi to ne možete da shvatite koliko vidim tako da je diskusija sa vama nemoguća.SAMO TEBI VERNI SAMO TEBI ODANI !
NUDILI MI BRDA I DOLINE DA SA GRUDI SKINEM TVOJE IME NEK SVAKO VIDI, NEK SVAKO ZNA, VOLIM, VOLIM PARTIZAN !
-
Sloba
- Global Moderator
Ja ne..
Ne postoje te pare. Okružen sam ciganima od kad sam bio mali (društvo skoro sve zvezdini navijači) pa sam ostao na pravoj strani. Nema to veze, sve je stvar vaspitanja..
Nemoj da govoriš u svačije ime.. pogotovo ne u moje jer me ne znaš. 
Drugo ja mogu da navijam za svakog osim za zvezdu. Ako zvezda izvuče hrvate, albance.. zna se za koga bih ja navijao (protiv zvezde). Tako da....
Drugo ja mogu da navijam za svakog osim za zvezdu. Ako zvezda izvuče hrvate, albance.. zna se za koga bih ja navijao (protiv zvezde). Tako da....
- neme93
- World Class Manager
- Поруке: 11002
- Придружен: 10 Нов 2010, 18:15
- Место: Valjevo/Beograd
salel пише:najbolje od svega je sto bi svako da mi neko dodje i ponudi milion evrica presao da navija za drugi klub samo tako
Naravno da postoje, svako ima cenu. Za milion eura navijao bih za Zvezdu, Liverpul i Barselonu. I plus bi dao crncu da me kara u bulju bez lubrikanta, dok nosim Mesijev dres.SlobaGrobar пише:Ja ne..Ne postoje te pare.
Dragan Nikoljići, Vladar, Tik'al, Joca, Tokelara, zele, Olja, Ortodox, bubi.ue, dramit, mmladja.
Ja znam kako Simic izgleda.
Ja znam kako Simic izgleda.
- Juvenino86
- Manager
- Поруке: 1148
- Придружен: 20 Нов 2012, 16:53
- Место: Srbija
- Klub koji vodite: Kyoto Sanga
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 2 times
I tu smo bolji od vas, imamo registrovane navijačke klubove širom evrope i sveta! OPA!markohn22 пише:@Neme
kakav si hejter jbt, jeb'o te mančester, iako ga gotivim...
ova tema je da se malo zajebavamo, a vi koje srpski fudbal i derbi ne interesuju, ne znam šta koji ku*ac radite ovdje, idite navijajte za vaše velikane, možda nekad u životu čak i odete na njihovu tekmu
nama ovaj meč znači nešto, tj ne nešto nego mnogo, a ako vi ne možete to da skapirate, tako ni ja ne mogu da skapiram kako neko može da voli neki tamo klub iz 3 pi*ke materine više od kluba iz svoje zemlje... navijaju li ti vaši englezi, španci, italijani za Partizan ili Zvezdu, jer pazi i oni su isto nekad bili evropski velikani?

Edit!
KAD STE BRE VI BILI EVROPSKI VELIKANI? !
Последње учитавање од Juvenino86 дана 18 Мај 2013, 09:05, учитано 1 пут укупно.
Um caruje, snaga za svaki slučaj!
- markohn22
- World Class Manager
- Поруке: 7580
- Придружен: 30 Окт 2010, 12:09
- Место: Herceg Novi-Beograd
- Контакт:
smiješan si kraljuJuvenino86 пише:I tu smo bolji od vas, imamo registrovane navijačke klubove širom evrope i sveta! OPA!
Edit!
KAD STE BRE VI BILI EVROPSKI VELIKANI? !
Последње учитавање од markohn22 дана 18 Мај 2013, 11:12, учитано 1 пут укупно.
И душа и тело, све је црно бело...
- Keyser Söze
- World Class Manager
- Поруке: 3053
- Придружен: 29 Апр 2011, 18:46
- Место: Bogatic