1. Imate. Logično jer je kapacitet vašeg stadiona 50k+, a naš 32,710 (po novom i manje od 30 hiljada valjda ili je to samo za Evropu?). Ne zaboravite da ste jedan period igrali na našem stadionu..1.Imamo veci stadion.
2.Imamo vise navijaca.
3.Imamo vise titula.
4.Imamo vise kupova.
5.Imamo vise evropskih i svetskih trofeja.
6.Imamo vise pobeda u derbijima.
7.Imamo bolje navijace.
8.Najveci smo srpski brend.
9.Osnovani smo pre Partizana.
10.mi imamo 5 Zvezdinih Zvezda,a vama su legende Moreira i Diara.
2. Imate više navijača. I navijača Fulhama je recimo dosta manje u odnosu na Manchester United, Liverpool, ali ništa ne može da ih spreči da vole svoj klub.
3. Imate.
4. Koga briga za kup? Trofej je trofej, ali to takmičenje je uglavnom rezervisano da manji klub napravi BOOM i event. izbori Evropu.
5. Nemate. VK Partizan je sedmostruki prvak Evrope (tu su još i Len kupovi, Super kupovi Evrope), KK Partizan je osvojio Euroleague. FK Crvena zvezda je osvojila LŠ, taj Tojota kup.. i ne znam da li je se tada igrao super kup.. FK Partizan je osvojio kup sajamskih gradova i bili smo vicešampioni Evrope.
6. Imate i to je tačno.
7. Samo fudbalske. U košarci, ali i u svakom drugom sportu vas pojedemo bukvalno i to za doručak. I u fudbalu nebi bili ništa posebno da kod nas ne traje rat.. bio sam među vašim navijačima kada je se igrao košarkaški derbi, naših 30 vredi kao svi ti vaši što su bili tamo. Mi kada smo bili domaćini održali smo lekciju vam i to samo tako.. Grobari su najbolji navijači u Euroleague.
8. Strani državljani i zaljubljenici u sport van Evrope ne misle tako.. baš se pitam zašto?
9. Bukvalno ste osnovani pre Partizana i to daleko pre sobzirom da vam je prethodnica SK Jugoslavija. Podatak ti je na mestu.
10. Vukotić, Bobek, Vokri, Galić, Hasanagić, Borota, Vasović, Mance.. dovoljno?
Sloba je raspoložen i odgovara na pitanja. Samo izvolite.

koji ste kraljevi