Večiti derbi [Fudbal]

Корисников грб
Juvenino86
Manager
Поруке: 1148
Придружен: 20 Нов 2012, 16:53
Место: Srbija
Klub koji vodite: Kyoto Sanga
Has thanked: 5 times
Been thanked: 2 times
Status: Није на вези

Порука од Juvenino86 »

Alexandar_81 пише:Juvenino86, mi se ne uzdamo ni u koga sem u igrace na terenu:
Stojkovic, Miljkovic, Pajovic, Ivanov, Lazevski, Smiljanic, Ilic (K), Luka, Lazar Markovic, Scepovic i Aleksandar Mitrovic! To su nam sutra i bog i batina! Nazalost svira Mazic pa ce tesko biti nekog crvenog penala ali dobro vama i 0-0 odgovara :rugalica:
Trzaj se u ropcu i gledaj sutra. . .
Um caruje, snaga za svaki slučaj!
Корисников грб
markohn22
World Class Manager
Поруке: 7580
Придружен: 30 Окт 2010, 12:09
Место: Herceg Novi-Beograd
Контакт:

Порука од markohn22 »

Tik'al пише:Niko te nije terao da dolazis u Beograd da studiras, i to jos stan u centru, ne mlati bre :P :zelenko:
haha vrijedi ulagati u svoju budućnost pa je BG bio najbolja opcija, a stan u centru, pa jbg i to ima svoje bitne prednosti, pogotovo blizu faxa :zelenko:

Kakav pakao ćemo sutra da im napravimo, ne mogu dočekat :fanman:
И душа и тело, све је црно бело...
Корисников грб
Alexandar_81
World Class Manager
Поруке: 5167
Придружен: 24 Окт 2010, 15:53
Место: Leskovac
Klub koji vodite: FK Partizan
Formacija: 4-2-3-1 Wide
Has thanked: 25 times
Been thanked: 7 times
Контакт:

Порука од Alexandar_81 »

Juvenino86 пише:
Stojkovic, Miljkovic, Pajovic, Ivanov, Lazevski, Smiljanic, Ilic (K), Luka, Lazar Markovic, Scepovic i Aleksandar Mitrovic! To su nam sutra i bog i batina! Nazalost svira Mazic pa ce tesko biti nekog crvenog penala ali dobro vama i 0-0 odgovara :rugalica:
Trzaj se u ropcu i gledaj sutra. . .
videcemo ko ce da se trza sutra.... pobedili jagodinu, kulu i borcu i poleteli da su Man Utd! Zaboravili ste da 5 godina niste uzeli titulu da smo vas 2 puta za titulu u Humskoj dobili i opet taj optimizam! Svaka vam cast .... vi ste bas optimisti... dobro optimizam traje do sutra 19:35 , 19:40 a posle opet po starom TOLE LOPOVE i ostale svinjarije!
▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒

Nikad ne prestaj, podigni glavu kao nekad, kreni hrabro sad za crno-belu slavu!
Корисников грб
Keyser Söze
World Class Manager
Поруке: 3053
Придружен: 29 Апр 2011, 18:46
Место: Bogatic

Порука од Keyser Söze »

Ta sta bre zna ovaj juvenino vis da je pozer neki navija za juventus,pazi juventus tesko navijati za klub koji je najjaci u italiji od osnivanja njenog ... samo doso ovde da provocira
Корисников грб
Alexandar_81
World Class Manager
Поруке: 5167
Придружен: 24 Окт 2010, 15:53
Место: Leskovac
Klub koji vodite: FK Partizan
Formacija: 4-2-3-1 Wide
Has thanked: 25 times
Been thanked: 7 times
Контакт:

Порука од Alexandar_81 »

Keyser Söze, pa pusti decka, moze da navija za kog oce kad u srbiji navija za pogresan klub :rugalica: ali crno belo je crno belo :yesko:
▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒

Nikad ne prestaj, podigni glavu kao nekad, kreni hrabro sad za crno-belu slavu!
Корисников грб
Keyser Söze
World Class Manager

Порука од Keyser Söze »

Ma to za juve sam rekao zato sto covek nije niti jednom napisao o domacem fudbalu bilo sta i sad dosao i pise tu koprcanje neko i kojesta ...
Корисников грб
Juvenino86
Manager

Порука од Juvenino86 »

Keyser Söze пише:Ta sta bre zna ovaj juvenino vis da je pozer neki navija za juventus,pazi juventus tesko navijati za klub koji je najjaci u italiji od osnivanja njenog ... samo doso ovde da provocira
Hvala ti što si rekao da sam pozer i da navijam samo za najjače u državi jer sem Juventusa, za koga ti prijateljski kažem da ga se maneš, navijam i za Zvezdu, a tebe boli što navijam za najjače u državi, kao što si i sam priznao. Opa :xD:

P.S.
Jedna od prvih ekipa koje sam kao klinac gledao je Juve, ostao sam veran pratio ih oduvek, ostaću veran, dvadesišest godina i još sto ako treba. To je moja stvar, moj izbor.

Ne želim da komentarišem prvenstvo u kojem je stigao Jebeni Palma da namešta utakmice.
Последње учитавање од Juvenino86 дана 17 Мај 2013, 21:41, учитано 1 пут укупно.
Корисников грб
mmladja
World Class Manager
Поруке: 6483
Придружен: 26 Окт 2010, 00:36
Место: Ваљево
Has thanked: 1 time
Been thanked: 11 times

Порука од mmladja »

Stojkovic, Miljkovic, Pajovic, Lazevski, Smiljanic, Scepovic!
И ми се уздамо у ове исто :)
Корисников грб
Keyser Söze
World Class Manager

Порука од Keyser Söze »

juvenino gotivim i ja juve najvise u italiji,a procitaj jos jednom to sto si citirao i pogledaj da li sam napisao za nekog osim juvea da je najjaci u drzavi ;)
Корисников грб
mmladja
World Class Manager

Порука од mmladja »

Ма ко ће сад читати шта други пишу! Дај да се свађамо ко људи! :ole:
Корисников грб
Velja93
Manager
Поруке: 2692
Придружен: 08 Нов 2010, 14:30
Место: Beograd

Порука од Velja93 »

Ne znam sto se raspravlja koji je fudbalski klub najbolji kad je to Zvezda.Ne razumem vas grobare kompleksase.Osvojili ste 5 namestenih titula i sad mislite da ste ko zna sta.Isto kao sto je Partizan veci u kosarci tako je i Zvezda u fudbalu.Ko je osvojio LS u fudbalu?Zvezda ili Partizan?Ne znam zasto se polemise uopste.Mozete jos 10 titula da osvojite opet necete biti veci klub.Imate duplo manje navijaca.Po posecenosti su vas prestigli Pazarci,Jagodinci i Vojvodina i ostali rtd.Kada osvojite LS onda mozete da kazete da ste veci tim.Ovako tisina.Za kosarku vam priznajem.Ali koliki ste vi kompleksasi vidi se u tome da jurite veliki fudbalski klub kao sto je Zvezda i hocete da se izjednacite po broju titula,i nista vas drugo ne zanima.Da ste veci klub vec bi imali vise titula.Cao zdravo. :cheers:
Um caruje, snaga dobro dodje.
Корисников грб
Dure_ns
First Team Coach
Поруке: 216
Придружен: 09 Мар 2012, 20:38
Место: London

Порука од Dure_ns »

Kme kme namestene titule,kme kme Tole lopove :xD: Svaka vama cast za LS ali morate priznati da je od raspada Jugoslavije Partizan dominantniji od Zvezde,ne moze se ziveti od proslosti. :cheers:
Корисников грб
mmladja
World Class Manager

Порука од mmladja »

Од распада Југославије, Србија је и легло криминала. Јебига, кад је криза сва говна испливају на површину.
Корисников грб
Velja93
Manager

Порука од Velja93 »

Lako je to reci kad nemas proslost kao Zvezda.Vi nista niste osvojili pa zato zaboravljate proslost.A kako ja da zaboravim osvajanje lige sampiona?Vi to verovatno nikad necete uraditi.Zato vi se zadovoljavajte domacim titulama u nasoj jadnoj ligi.Zvezda je osvajala titule dok je nasa liga imala neki rejting,a sad je u rangu kiparske i azerbejdzanske lige.
Корисников грб
Dure_ns
First Team Coach

Порука од Dure_ns »

Evo ja ne mogu pricati o Jugoslaviji posto nisam ziveo tad pa ne znam kako je bilo,ali svi stariji kazu da su se tada navlacile titule za Zvezdu,da je bila drzavni projekat,tako da te price da se navlaci za Partizan su jednake tome.A evo sto se govana tice isplivao vam je Covic nedavno.

P.S.Neozbiljno je reci da Partizan nema istoriju,jedan od najvecih ekipa sa ovih prostora,kao i Zvezda.
Последње учитавање од Dure_ns дана 17 Мај 2013, 22:02, учитано 1 пут укупно.
Корисников грб
Velja93
Manager

Порука од Velja93 »

Covke je za ove vase lopove svetac.On je bar izneo sve papire u javnost kad su Zvezdi davane pare od drzave itd.A uplaseni govnar Danilovic se usrao.Svi vi pricate Zvezda drzavni projekat itd..Pa neka je drzavni projekat kad skoro cela Srbija navija za nju.A ne za neki drugi najbolji klub u Zemlji.Zvezda je zvezda i to ne mozete da poreknete.
Корисников грб
Juvenino86
Manager

Порука од Juvenino86 »

Tako brte, se upali malo stari žar bre, ipak se sutra mrzim sa pola familije! Naravno da palim ljude, rivalstvo na terenu i na stadionu, nema tu trte mrte. XD
Корисников грб
Dure_ns
First Team Coach

Порука од Dure_ns »

Ako je Covic svetac za Djurica ja sam Isus Hrist licno.Da se razumemo,mrzim Djurica iz dna duse,ali tek cete videti sta ce vam Covic uraditi od kluba,taj je krao jos one pare za Kosovo pre desetak godina,i to se lepo obogatio a sad se pravi da je neki veliki Srbin.

Ajmo jos neko da se ukljuci,da zivne ova tema,rivalstvo da dodje do izrazaja,nije derbi svaki dan :ole:
Корисников грб
Keyser Söze
World Class Manager

Порука од Keyser Söze »

Ma pusti ti Velju vis da sere ko foka ... zna on papire i sta radi covic ... e moj veljislave,veljislave ... da ti je hasim taci dao pare za klub dizo bi ga u nebesa ...
Корисников грб
Velja93
Manager

Порука од Velja93 »

Ma i vi serete.Samo napadate Covica a ove vase smradove branite kao da su ko zna sta uradili.Kao preposteni Danilovic,Vujosevic,Todoric..Kako ne.
Закључано

Повратак на “Arhiva sporta”