Mobilni telefoni

Sve vezano za svet kompjutera,ostale igre i dr.
salel
SFM Hall Of Fame
Поруке: 10649
Придружен: 15 Нов 2010, 16:00
Место: Subotica
Status: Није на вези

Порука од salel »

jbg meni fino ide i drugar kaze da mu ide brze od njegovog xperia S kojeg je jos uzeo u americi...za 160e sam zadovoljan
Корисников грб
Tik'al
World Class Manager
Поруке: 13282
Придружен: 20 Нов 2010, 16:36
Место: Petén
Been thanked: 5 times

Порука од Tik'al »

Okej je telefon, nema sta, ali da je najbolji u rangu nije, mislim meni strasno bode oci ta baterija, jer na starom S8000 sam imao 1100 mAh, izasao pre 4 goidne, a ovaj ima 200 mAh vise, a izasao pre godinu dana, to je jako bezobrazno od strane Japanaca.
Jusqu'ici tout va bien…
Корисников грб
TheBlues
Manager
Поруке: 2419
Придружен: 21 Сеп 2011, 12:07
Formacija: 4-3-3

Порука од TheBlues »

Ne znam, meni ovaj LG lici na jeftinu kopiju Iphona, kao i ove Samsungove galaksije sto izbacuju na po par meseci.
"Football is simple. But the hardest thing is to play football in a simple way." Johan Cruyff
salel
SFM Hall Of Fame

Порука од salel »

znam da nije u rangu najboljih ali mislim da za te pare nema bolje kupovine
Корисников грб
Tik'al
World Class Manager

Порука од Tik'al »

Jeftinija kopija tesko, jer je kvalitet izrade na vrhunskom nivou, bolji od bilo koje galaksije, a o unutrasnjosti da ne govorim.

Kazem ti 997 bi mi bila bolja kupovina, za te novce.

Da se razumemo svako ima svoj ukus.
Jusqu'ici tout va bien…
Корисников грб
kaizen
First Team Coach
Поруке: 412
Придружен: 04 Нов 2010, 17:54
Место: Beograd

Порука од kaizen »

Koliko si platio nexus? Deluje da si zadovoljan njim... Koliko ti izdrzi baterija kad ga stalno cackas :)
Корисников грб
Tik'al
World Class Manager

Re: ...

Порука од Tik'al »

315 E, a baterija izdrzi ceo dan, uz net 3, 4 sata, 100 poruka, pola cuke razgovora i drndanje po njemu. :)
Jusqu'ici tout va bien…
Корисников грб
uros
Manager
Поруке: 1783
Придружен: 28 Окт 2012, 22:45
Место: Novi Sad

Порука од uros »

A sve jedan smartphone baterija drzi po dan. Rijedak slucaj dva. :smajli1:
We'll keep the Red flag flyin' high!
Корисников грб
Tik'al
World Class Manager

Порука од Tik'al »

Pa to je to, ja sam planski uzeo ovaj telefon, gledao i strane i domace revizije i odlucio se za N4, jer je definitivno best buy. :)
Jusqu'ici tout va bien…
Корисников грб
Vul3
World Class Manager
Поруке: 3033
Придружен: 13 Апр 2011, 12:09
Место: Trst

Порука од Vul3 »

sta mislite o ovom telefonu?
Слика
Корисников грб
uros
Manager

Порука од uros »

Jel to Asha?
Корисников грб
Vul3
World Class Manager
Поруке: 3033
Придружен: 13 Апр 2011, 12:09
Место: Trst

Порука од Vul3 »

da
Корисников грб
uros
Manager

Порука од uros »

Zavisi sta ti ocekujes od njega? Sta ti sve treba od telefona? :)
Корисников грб
Tik'al
World Class Manager

Порука од Tik'al »

Ako ti telefon uglavnom treba za kucanje poruka, poziv i malo ulazak na net, znaci nikakve specijalne radnje, onda je okej.
Jusqu'ici tout va bien…
Корисников грб
uros
Manager

Порука од uros »

Mene je samo zezala ta tastatura, poruku nisam mogao da napisem da ga jebes. :) Po 2-3 dugmica stisnem uvijek. :smajli1:
Корисников грб
Andrej
SFM Hall Of Fame
Поруке: 8212
Придружен: 10 Јун 2011, 20:49
Место: Kotor , Crna Gora

Порука од Andrej »

Oce neko da kupi Nokiu E72, nikad nisam imao kvarove na njoj, bateriju napunis sad pa zaboravis kad si je punio :lol: Traje najmanje 3 dana sa svim drndanjima, wirelesom i odtalim sranjima, meni i do 5 dana traje sa pozivima i porukama.
Слика
Bruka telefon, ali nije Android. Dao bih ga za 80-100e, kod nas je polovan u prodaji za 120e, nemam pojma kako je gore po Srbiji. Ako je neko zainteresovan da ga kupi lako cemo se dogovoriti.

Tikal, juce sam prosao jedno 658 radnji sa telefonima u potrazi za necim sto bi me zainteresovalo. Nadjoh dva bruka telefona, HTC ONE X-cena kao Galaxy 3 oko 350-400e i "ONAJ" HTC ONE SILVER - ali je on jedno 550e najniza cena na koju sam naleteo, naravno da ne zaboravim NOTE 2, bruka koliko je dobar i koliko mi se svidja ali ispod 450e nema sanse.

Raspitivao sam se i za taj tvoj LG i pazi sta su mi ljudi rekli, za LG iHTC telefone daju garanciju max 1 godinu, cak vecina nece da da preko 3-6 meseci iako je telefon nov. Kazu mi da je HTC bruka telefon, ali da ga moras paziti kao oci u glavi, bilo kakav manji kvar sa telefonom si zavrsio, jer ga je gotovo nemoguce popraviti koliko je zajebano sklopljen, uz to jos i nema delova za njih i kazu da ne preporucuju da se uzimaju HTC telefoni. Sto se tice LG Nexus 4 rekli su mi da je ta baterija koja je spojena sa telefonom dosta zajebana stvar, jer se dosta ljudi zalilo na nju, delova isto nema i tesko se popravlja, a za telefon preko 300e kazu mi da je bolje uzeti nesto provereno, za sta pritom ima i delova i ljudi sposobnih da ga poprave.

A pazi sad pricu za Galaxy 3, svi odusevljeni njime. Kazu mi da je slabo primetna razlika izmedju ovih telefona sa RAM memorijom jer Samsung odlicno odradjuje posao. Gde god sam pitao za garanciju daju mi 2 godine garancije za Galaxy sto me je odusevilo. Jedan lik mi je cak ponudio i da kupim verziju sa 2GB RAM-a, americka verzija. Skuplji je za 50e i ozbiljno se sada i ja razmisljam da ga uzmem. Jos jedna mnogo gotivna stvar jeste da sam nasao olovcicu u radnji i odusevljen sam kako funkcionise sa njom. Do sada sam kukao na touchscreen telefone zbog velikih saka, ali sad kad nadjoh olovcicu, problem je nestao.
Zeni sam narucio beli jer je zaljubljena u telefon pa reko da joj uzmem, a belog juce nisu imali pa nam stize danas.
E sad se ja jos samo razmisljam o boji koju cu da uzmem. Siva je dobra, plava isto, a crna me nesto nervira nemam pojma zasto.

Urose koji si ti uzeo? Daj mi neki predlog koji je lepsi.
Последње учитавање од Andrej дана 16 Мај 2013, 13:11, учитано 1 пут укупно.
salel
SFM Hall Of Fame

Порука од salel »

Proveri ove najnovije sony xperia modele Z, ZR, S, P, T meni sony ima najlepsi dizajn i pre sam bio njihov korisnik 2 telefona pa sam imao 2 modela nokie i sada se vratio na sony i nikada nisam imao problema sa njima...

najbolji telefon ikada w810 u to vreme je dominirao sa zvukom i funkcijama koje je radio i brzinom
Корисников грб
Andrej
SFM Hall Of Fame

Порука од Andrej »

Imao sam jedan Sony, al nemam pojma kako se model zvao, bio je to prvi mobilni sa mp3 melodijama i prostorom za karticu i kablom za PC. Bio je bruka telefon, joj samo kad se setim. A ovi sad, pa nemam pojma. Iskreno pokazivali su mi par Xperia ali su mi previse kockaste kao neka ciglica izgledaju.
Корисников грб
Tik'al
World Class Manager

Порука од Tik'al »

andrej2311 пише:HTC ONE SILVER - ali je on jedno 550e najniza cena na koju sam naleteo
Bez dvoumljenja ga uzmi, ako mozes/zelis da izdvojis taj novac, jer sa doplatom od 150/160 dobijas telefon koji je trenutno najbolji na trzistu. S3 mu nije ni do kolena, a S4 se muci da ga stigne. Note 2, zbog velicine i s pena ti ide na ruku, pa ti sada vidi. Xperia Z je isto masina, i najbolja je trenutno iz Sonijeve kuhinje kod nas. Ali One je jebac jebaca.
Jusqu'ici tout va bien…
Корисников грб
Andrej
SFM Hall Of Fame

Порука од Andrej »

Tik'al пише:andrej2311 pisao/la:
HTC ONE SILVER - ali je on jedno 550e najniza cena na koju sam naleteo
Pogresno napisah cenu, 650e je najniza cena. Zato i ne bih da dam te pare. Jos razmisljam dal mozda Note 2 da uzmem, al prvo cu da vidim kako radi ovaj obicni pa cu tek onda da kupim za sebe.
Пошаљи Одговор

Повратак на “Virtuelni svet / Virtual World”