Vodeni sportovi
Ja moram ovo da kazem.
Msm svaka cast Zvezdi na osvojenom trofeju, zasluzeno i sve to, ali nije mi jasna jedna stvar. Dok je Partizan dominirao u vaterpolu i kad se u diskusiji pomene veterpolo svi ste vi bili u fazonu: Ma ajdee ko to gledaa, ja bih se stideo da to pominjem fudbal je bitan, a sada se slavi kao da je u fudbalu, ista prica je i za basket bila.
Msm svaka cast Zvezdi na osvojenom trofeju, zasluzeno i sve to, ali nije mi jasna jedna stvar. Dok je Partizan dominirao u vaterpolu i kad se u diskusiji pomene veterpolo svi ste vi bili u fazonu: Ma ajdee ko to gledaa, ja bih se stideo da to pominjem fudbal je bitan, a sada se slavi kao da je u fudbalu, ista prica je i za basket bila.
- Keyser Söze
- World Class Manager
- Поруке: 3053
- Придружен: 29 Апр 2011, 18:46
- Место: Bogatic
- Status: Није на вези
- mmladja
- World Class Manager
- Поруке: 6483
- Придружен: 26 Окт 2010, 00:36
- Место: Ваљево
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 11 times
Па нормално да нико није гледао кад ми нисмо ни имали тим.
И досадно је кад је један тим први 100 година, кад је уништена сва конкуренција и кад се зна ко ће бити првак већ на почетку првенства. И онда се неко курчи да је најбољи, а противници му аматери. Ко кад би неко победио једног нашег истакнутог форумаша у трци на 2 километра и курчио се... Сад је занимљиво, вратило се доста играча у наш ватерполо, клубови су добри и у Европи, па се људи мало ложе. Мени је ово свеједно, погледам те мање спортове кад сам залудан, зајебавам гробоше кад их добијемо и то је то. И све те титуле и сво то радовање бих мењао за фудбал.
- mmladja
- World Class Manager
- Поруке: 6483
- Придружен: 26 Окт 2010, 00:36
- Место: Ваљево
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 11 times
За те у Европи не знам јер нисам ни пратио, знам да сте били зајебани. Али овим домаћим је смешно хвалити се у онаквој конкуренцији. А ни међународне нису ништа посебно јер се ватерполо готово и не игра у већини земаља света. Ко сад да се Индијци курче титулама у хокеју на трави и крикету, а ми то видели само у Боливуд филмовима једном случајно 
- Dure_ns
- First Team Coach
- Поруке: 216
- Придружен: 09 Мар 2012, 20:38
- Место: London
I meni je jako zao sto nece biti derbi u finalu,sad kao navijac Partizana svim srcem navijam za Zvezdu da osvoji kad mi vec ne mozemo.Srecno komsije.
Ovo je pravi primer kakav odnos treba da vlada izmedju Partizana i Zvezde u svim sportovima.
Код: Изаберите све
http://sportal.rs/news.php?news=102241-
Rossobianco
- World Class Manager
- Поруке: 3468
- Придружен: 24 Окт 2010, 14:08
- Место: Jagodina
- TheBigOneFCB
- Manager
- Поруке: 2159
- Придружен: 02 Мар 2012, 20:16