FK Crvena zvezda [2013/14]
- Vladar
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 5943
- Придружен: 30 Јун 2011, 18:27
- Место: Arandjelovac
- Has thanked: 2 times
- Status: Није на вези
[youtube]http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... mqGms-twqU[/youtube]
A ja dosao oko trojke da uzmem kartu. Zlo.
Do zatvaranja blagajni se cekalo na sever, neko pustio buvu da ce pustiti jos nesto malo karata, dovoljno da nas stotinak budala bleji u prazno. Neki lik je tvrdio kako je od 6 ujutro cekao i nije dosao do karte, ja sam mislio da nas lozi a sad vidim da je sasvim moguce da je govorio istinu.
A ja dosao oko trojke da uzmem kartu. Zlo.
Do zatvaranja blagajni se cekalo na sever, neko pustio buvu da ce pustiti jos nesto malo karata, dovoljno da nas stotinak budala bleji u prazno. Neki lik je tvrdio kako je od 6 ujutro cekao i nije dosao do karte, ja sam mislio da nas lozi a sad vidim da je sasvim moguce da je govorio istinu.
Последње учитавање од Vladar дана 15 Мај 2013, 21:39, учитано 1 пут укупно.
- JasminPetkovic
- Assistant Manager
- Поруке: 655
- Придружен: 19 Јун 2012, 20:00
- Место: Surdulica
- Has thanked: 1 time
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=hFKCirSJCXQ[/youtube]mmladja пише:За сутра!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=oAf2COP9RC4[/youtube]

- Vladar
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 5943
- Придружен: 30 Јун 2011, 18:27
- Место: Arandjelovac
- Has thanked: 2 times
Tanka nam je Zvezdana bila veceras, ne dobija se derbi ovakvim pristupom. Samo prica a nigde energije, samo smo na neko muljanje mogli do pobede.
Steta za ovu sezonu, delovala ja kao izgubljena a ipak smo imali priliku da preko derbija dodjemo nadomak titule. Utisak je da je moglo da se pruzi vise veceras, ali izgleda da nam igraci nisu bili potpuno spremni za ovakav mec.
Steta za ovu sezonu, delovala ja kao izgubljena a ipak smo imali priliku da preko derbija dodjemo nadomak titule. Utisak je da je moglo da se pruzi vise veceras, ali izgleda da nam igraci nisu bili potpuno spremni za ovakav mec.
-
kiba
- World Class Manager
- Поруке: 3915
- Придружен: 29 Мар 2012, 18:00
- Место: Pirot
nije nam ni drugo mesto sigurno, +4 u odnosu na Vosu, oni imaju mec u KG pa nas cekaju u NS, a mi u BG sa Slobodom
ako dobijemo Slobodu sigurno smo drugi i krecemo od 2. kola EL, gde smo nosioci, a u 3. i 4. kolu nismo povlasceni, 3. kolo mozda dobijemo nekog normalnog protivnika ali u 4. sigurno dobijamo neki tim iz lige 5
ako dobijemo Slobodu sigurno smo drugi i krecemo od 2. kola EL, gde smo nosioci, a u 3. i 4. kolu nismo povlasceni, 3. kolo mozda dobijemo nekog normalnog protivnika ali u 4. sigurno dobijamo neki tim iz lige 5
-
kiba
- World Class Manager
Evo kako su usli oni koji nisu kupili kartu
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=GrMqn78MXLc[/youtube]
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=GrMqn78MXLc[/youtube]
Последње учитавање од kiba дана 18 Мај 2013, 22:23, учитано 5 пута укупно.
- JasminPetkovic
- Assistant Manager
- Поруке: 655
- Придружен: 19 Јун 2012, 20:00
- Место: Surdulica
- Has thanked: 1 time
- Orthodox
- Ćale s' Bagdale
- Поруке: 18983
- Придружен: 24 Окт 2010, 00:36
- Место: Kruševac
- Klub koji vodite: Napredak
- Formacija: 5-4-1 WB
- Steam: OrthodoxSFM
- Has thanked: 250 times
- Been thanked: 263 times
- Контакт:
Evo,prodje dan da se malo smirim pa da napišem koju. Nisam mi mislio da pišem ali moram . Malopre sam gledao Zvezda Bajern 91 i poludeo sam. Prvo,J***m svakog trenerajkoji pomisli da Zvezda treba da igra sa jednim špic igračem. Pa od kad postojimo to nikad niko nije dopustio do pre nekoliko godina. Niko da dodje da promeni sistem i da kaže,alo ovo ne valja. Hoćemo tradicionalno napadački fudbal sa dva napadaca i kraj. Isto nek jure dva krila sa bokova,ne smeta. Nek primimo 10 ali da napadamo bre,šta je ovo? Za ovu taktiku treba nam Ronaldo po krilu,a mi to nemamo-tačka.
Drugo,nemamo 10ku,a to smo uvek imali. Gledam Deju malopre...plače mi se kakav igrač. Mi smo uvek imali jednog koji zna,danas nemamo ni jednog. Kakav Milijas 10ka,pusti tog malog Vukana da vidimo kako stasava,bar je of. Vezni,a ne defanzivac.
I pored toga,ostatak tima sem Bajka i Kasalice,kao da nije igrao za titulu..sramota. Bolje da gledam decu kako ne znaju nego ove budale. Sve napolje i biti 10 sa klincima dok ne nauče znaju,nije sramota. Ovo je sramota,da se svake godine priča o tituli i biju nas oni koji su nikad gori,pa to je vam pameti. Biti pošten na početku sezone i reci -nemamo tim za titulu,pratimo generaciju za budućnost,budite strpljivi i kraj. Sigurno navijači neće okrenuti ledja!
Toliko sam razočaran da je to užas.
Drugo,nemamo 10ku,a to smo uvek imali. Gledam Deju malopre...plače mi se kakav igrač. Mi smo uvek imali jednog koji zna,danas nemamo ni jednog. Kakav Milijas 10ka,pusti tog malog Vukana da vidimo kako stasava,bar je of. Vezni,a ne defanzivac.
I pored toga,ostatak tima sem Bajka i Kasalice,kao da nije igrao za titulu..sramota. Bolje da gledam decu kako ne znaju nego ove budale. Sve napolje i biti 10 sa klincima dok ne nauče znaju,nije sramota. Ovo je sramota,da se svake godine priča o tituli i biju nas oni koji su nikad gori,pa to je vam pameti. Biti pošten na početku sezone i reci -nemamo tim za titulu,pratimo generaciju za budućnost,budite strpljivi i kraj. Sigurno navijači neće okrenuti ledja!
Toliko sam razočaran da je to užas.
-
kiba
- World Class Manager
Garido odlazi na kraju sezone posle poured e lose je igrao a 400k za njega je mnogo.
Tuluz poslao 1m za Spajica, Stojadinovic odbio jer misli da je to malo, ako ponude 3m pustice ga.
IZ Zvezde mogu da odu svi tj svi su na transfer listi ali se verovatno nece mnogo igraca prodati.
Petkovic ide sigurno !
Tuluz poslao 1m za Spajica, Stojadinovic odbio jer misli da je to malo, ako ponude 3m pustice ga.
IZ Zvezde mogu da odu svi tj svi su na transfer listi ali se verovatno nece mnogo igraca prodati.
Petkovic ide sigurno !
Последње учитавање од kiba дана 20 Мај 2013, 23:15, учитано 1 пут укупно.
- Keyser Söze
- World Class Manager
- Поруке: 3053
- Придружен: 29 Апр 2011, 18:46
- Место: Bogatic