FK Crvena zvezda [2013/14]
- Keyser Söze
- World Class Manager
- Поруке: 3053
- Придружен: 29 Апр 2011, 18:46
- Место: Bogatic
- Status: Није на вези
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
Evo zore, evo zore...Djurdjevdan je....
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Поруке: 5167
- Придружен: 24 Окт 2010, 15:53
- Место: Leskovac
- Klub koji vodite: FK Partizan
- Formacija: 4-2-3-1 Wide
- Has thanked: 25 times
- Been thanked: 7 times
- Контакт:
- Vladar
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 5943
- Придружен: 30 Јун 2011, 18:27
- Место: Arandjelovac
- Has thanked: 2 times
Od meca sa Radnickim iz Nisa na Marakani Zvezda nije uzela bodove uz ovako slabu igru. Preblag sam: ocajnu igru, tragicno losu. Ja sam pizdeo citavo prvo poluvreme, bio sam ubedjen da gubimo mec, sve sto sam video veceras je ukazivalo na to. I u drugom nismo bili nista bolji, sramota me je zbog onih igraca, ne znam da li je njih. Na kraju zbog neiskustva onog nesrecnika sto je skrivio penal OFK prosu bodove. Ukrali su pobedu momcima koji su ih posteno nadigrali veceras.
- stvidencauskas
- Youth Team Coach
- Поруке: 92
- Придружен: 12 Сеп 2011, 15:58
- Место: Nis
- stvidencauskas
- Youth Team Coach
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Поруке: 5167
- Придружен: 24 Окт 2010, 15:53
- Место: Leskovac
- Klub koji vodite: FK Partizan
- Formacija: 4-2-3-1 Wide
- Has thanked: 25 times
- Been thanked: 7 times
- Контакт:
-
salel
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 10649
- Придружен: 15 Нов 2010, 16:00
- Место: Subotica
Slobo komentarise u skladu sa pravilima nikoga ne vredja, samo ostavlja komentare dovoljne da svakoga uspe isprovocirati i to ne ostavlja neke ekstremne komentare tipa JEBI DELIJE NEKA UMRI PICKE CIGANKSE, vec umerene dovoljno da se neko primi na njih. Kada bi mu brisao sve komentare onda bi teme FK Partizan i FK Crvena zvezda bile prazne.
- arseNal-serbia
- Manager
- Поруке: 1063
- Придружен: 15 Мај 2012, 17:51
- Место: Smederevo
- stvidencauskas
- Youth Team Coach
-
salel
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 10649
- Придружен: 15 Нов 2010, 16:00
- Место: Subotica
Ako se neko nadje uvredjeno neka prijavi 99 posto foruma je opredeljeno na ova dva tima. Nema potrebe da pricas u prazno kada i sam znas da ne mozemo da banujemo za svaku sitnicu. I delije napisu posle pobede jebi "nesto" i grobari isto tako. Svako ko se nasao uvredjenim bilo kakvim komentarom, reseno je bilo. Ni delije ni grobari nisu cvecke gledamo da napravimo balans medju komentarima, ako se desi propust izvinjavamo se ljudi smo gresimo.
- Karna
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 1156
- Придружен: 13 Окт 2011, 22:13
- Место: Beograd
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 37 times
Zvezdina igra ocajna. Ne zna se dal gore igra Partizan ili mi. Mogu da kazem da je to ta cuvena utakmica pred derbi i da je to mozda razlog ali videcemo. Daj boze da je tako.
Kolko sam ja uspeo da vidim sa stadiona (nisam gledao na TVu) nije bio penal al jbg.
Drugo poluvreme za trunku bolje ali fali nam ocajnicki taj zavrsni pas. Kad god se prodre po strani lopte zavrsi u tri lepe.
Mali off:
@salel, moracu da se slozim sa postom iznad tvog.
Lepo vam pise u pravilniku pod stavkom zabranjeno je:
- Podsticanje na svađu drugih članova foruma, pozivanje na svađu i javno svađanje na forumu. (svađa ili tzv. flame)
- Nepristojno ponašanje, korišćenje vulgarnih reči i izraza, psovanje u bilo kom obliku.
Mislim da ne treba da gledas dal neko podstice na svadju direktno ili suptilno. Rezultat je isti.
Kolko sam ja uspeo da vidim sa stadiona (nisam gledao na TVu) nije bio penal al jbg.
Drugo poluvreme za trunku bolje ali fali nam ocajnicki taj zavrsni pas. Kad god se prodre po strani lopte zavrsi u tri lepe.
Mali off:
@salel, moracu da se slozim sa postom iznad tvog.
Lepo vam pise u pravilniku pod stavkom zabranjeno je:
- Podsticanje na svađu drugih članova foruma, pozivanje na svađu i javno svađanje na forumu. (svađa ili tzv. flame)
- Nepristojno ponašanje, korišćenje vulgarnih reči i izraza, psovanje u bilo kom obliku.
Mislim da ne treba da gledas dal neko podstice na svadju direktno ili suptilno. Rezultat je isti.
Последње учитавање од Karna дана 13 Мај 2013, 17:21, учитано 1 пут укупно.
-
Sloba
- Global Moderator
- Поруке: 11325
- Придружен: 26 Окт 2010, 02:43
- Место: Београд
- Has thanked: 215 times
- Been thanked: 58 times
Dobro, zamolio bih uvređene Kragujevčane da mi se jave na PM da im se izvinim. To ću kasnije da slikam i prosledim Salelu. Da ne širimo nešto što je već bilo pa prošlo.. to je bio trenutak posle datog gola i to je to. Živ sam čovek, događa se. Ponelo me jednostavno da smo uspeli da postignemo gol uz jako očajnu igru, bezidejnu najmanje itd. da ne pričam dalje jer je ovo pogrešna tema.