FK Partizan [2013/14]
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Поруке: 5167
- Придружен: 24 Окт 2010, 15:53
- Место: Leskovac
- Klub koji vodite: FK Partizan
- Formacija: 4-2-3-1 Wide
- Has thanked: 25 times
- Been thanked: 7 times
- Контакт:
- Status: Није на вези
- TheBlues
- Manager
- Поруке: 2419
- Придружен: 21 Сеп 2011, 12:07
- Formacija: 4-3-3
- Been thanked: 5 times
Pa i sa boljom igrom od ove tesko da bi nesto uradili protiv iole ozbiljnijeg protivnika sa Kipra ili Azerbejdzana. Prodace, tj vec su prodali Markovica, oticice jos neko verovatno, sa Miljkovicem i Stankovicem u odbrani mi u Evropi nema sta da trazimo. Pa kad Sale koji jedva trci treba da nas vadi onda je sve jasno...
Htedoh reci, bitno je barem biti najbolji u zemlji kad smo vec za kontinentalna takmicenja prejadni.
Htedoh reci, bitno je barem biti najbolji u zemlji kad smo vec za kontinentalna takmicenja prejadni.
Последње учитавање од TheBlues дана 11 Мај 2013, 16:38, учитано 1 пут укупно.
"Football is simple. But the hardest thing is to play football in a simple way." Johan Cruyff
- TheBlues
- Manager
- Поруке: 2419
- Придружен: 21 Сеп 2011, 12:07
- Formacija: 4-3-3
- Been thanked: 5 times
Pa de sad kad treba da se izjednacimo po broju titula sa komsinicom
kakav debil ovaj Vojislav
kakav debil ovaj Vojislav
Последње учитавање од TheBlues дана 11 Мај 2013, 16:53, учитано 1 пут укупно.
"Football is simple. But the hardest thing is to play football in a simple way." Johan Cruyff
-
Sloba
- Global Moderator
- Поруке: 11325
- Придружен: 26 Окт 2010, 02:43
- Место: Београд
- Has thanked: 215 times
- Been thanked: 58 times
Eto vam vi jadnici što pričate da smo namestili samo da bi neki tamo smrdo mudo Radnički opstao u ligi. Ma u onu stvar smo namestili. Trudili su se igrači. Pritisak je vezao noge i to je to. Festival žutih/crvenih. Zadovoljan sa time. Gazi majmune bre! Stalo srce u 94 minutu ali dobro je na kraju. Bravo bre crno-beli!
Sale legenda! Toliko! :*
Sale legenda! Toliko! :*
- Clint Eastwood
- Manager
- Поруке: 1183
- Придружен: 13 Нов 2010, 21:38
- Место: Kragujevac
- Klub koji vodite: Brighton
- Mood:
- Sinke
- World Class Manager
- Поруке: 4357
- Придружен: 26 Феб 2011, 20:47
- Место: Zemun
ch? :argh:SlobaGrobar пише:Taj tvoj post je od muke.![]()
NEDAMO TITULU !![]()
p.s. ovo nevreme u najavi može biti samo iz jednog razloga (pišem u drugoj temi posle 21ch)..
Inace,nisam gledao,a kao sto vidim i bolje sto nisam,jebes ti i ovaj Partizan i sve,kad Sale sa svojih 35 i kusur goidna mora da sam igra,u Evropi nam ne gine bruka ako ovako ostane u timu
- Clint Eastwood
- Manager
- Поруке: 1183
- Придружен: 13 Нов 2010, 21:38
- Место: Kragujevac
- Klub koji vodite: Brighton
- Mood:
-
Sloba
- Global Moderator
- Поруке: 11325
- Придружен: 26 Окт 2010, 02:43
- Место: Београд
- Has thanked: 215 times
- Been thanked: 58 times
Ne koristim nikada u svom pisanju ch, sh, dj (dj samo kada mi je tastatura na engleskom, uvek koristim skoro srpsku). Kada se pišu časovi logično je da se stavi ch kao skraćenica, a ne č. 
I bar ti nemoj ništa da mi govoriš. Bar ti koliko vidim nemaš to pravo, ne znam za ovog Istvuda, ali vidim da ti ne koristiš č,ć,š,đ,ž, već c,s,z kao zamene za ova slova. Nemaš kvačice.
I bar ti nemoj ništa da mi govoriš. Bar ti koliko vidim nemaš to pravo, ne znam za ovog Istvuda, ali vidim da ti ne koristiš č,ć,š,đ,ž, već c,s,z kao zamene za ova slova. Nemaš kvačice.
Последње учитавање од Sloba дана 11 Мај 2013, 19:54, учитано 2 пута укупно.
- Keyser Söze
- World Class Manager
- Поруке: 3053
- Придружен: 29 Апр 2011, 18:46
- Место: Bogatic
- Sinke
- World Class Manager
- Поруке: 4357
- Придружен: 26 Феб 2011, 20:47
- Место: Zemun
Jedno su kvacice,drugo je pravopis,CH je jedino oznaka za Svajcarsku,a inace kad hoces da kazes koliko ima casova,pravilno je da napises hSlobaGrobar пише:Ne koristim nikada u svom pisanju ch, sh, dj (dj samo kada mi je tastatura na engleskom, uvek koristim skoro srpsku). Kada se pišu časovi logično je da se stavi ch kao skraćenica, a ne č.
Al dobro ne vredi sa budalom da se svadjam zabadava,da ne idemo u off ovo je tema o Partizanu,i neka tako i ostane
- Keyser Söze
- World Class Manager
- Keyser Söze
- World Class Manager