Slike članova foruma
- neme93
- World Class Manager
- Поруке: 11002
- Придружен: 10 Нов 2010, 18:15
- Место: Valjevo/Beograd
- Status: Није на вези
Aj da se aktiviram i ja malo.
Neka zurkica, nisam mogao da gledam na oci.

Pozajmili smo sa nekog gradilista u sred noci kamion, pa sam se ja popeo na kabinu dok je ortak vozio, kul frizuricu mi napravio vetar xD

Sa najboljim ortacima:
Sa najboljim ortacima iz srednje:

I post je kul i fensi da se postavljaju slike sa drugaricama na ovom forumu, evo mi najbolje ortakinje, znamo se nekih 10ak godina:

Jel dosta?
Neka zurkica, nisam mogao da gledam na oci.

Pozajmili smo sa nekog gradilista u sred noci kamion, pa sam se ja popeo na kabinu dok je ortak vozio, kul frizuricu mi napravio vetar xD

Sa najboljim ortacima:
Sa najboljim ortacima iz srednje:

I post je kul i fensi da se postavljaju slike sa drugaricama na ovom forumu, evo mi najbolje ortakinje, znamo se nekih 10ak godina:

Jel dosta?
Dragan Nikoljići, Vladar, Tik'al, Joca, Tokelara, zele, Olja, Ortodox, bubi.ue, dramit, mmladja.
Ja znam kako Simic izgleda.
Ja znam kako Simic izgleda.
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
pazi ovaj mladja veruje da neme ima drugaricu, pa pogledaj ga molim te, stoji pored nje, a u mislim je taslači samo tako. Nego mu sporo ide plan, planirao je da će ranije da uleti u "akciju". Jao Jankoviću, providan si kao flaša od loze i to domaće proizvodnje i bez etikete. 
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- shirajzl
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 1605
- Придружен: 29 Авг 2011, 23:57
- Место: Hrvatska
Eh, vidim ovi mladi dečki naivni. Ostavite se vi "drugarica" koje su vam kao "sestre". Ona će tebi trčati za svaki problem, plakat će ti na ramenu, stalno ćeš slušati njezine nevolje, a za to vrijeme njezin dečko će je dobro izjebat bez da mora slušat sranja. Kad je loše, plače tebi, kad je dobro, naguzi se njemu.
Nema tu vajde, bolje si nađite curu.
Nema tu vajde, bolje si nađite curu.