Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Gagi, morao sam da ti banujem post zbog spama. Vidis da smo poceli da pricamo o pivu, a ti mi tu uleces sa Djanluidjijem Djidjijem.
Elem, najbolje pivo koje sam ikada pio, ima dosta drugaciji ukus od svih ostalih:
Manite se najboljih piva, dajte najgora. Pošto nisam spamer kao ovaj Janković, odoh da sastavim listu najgorih piva koje sam ikad pio, ali u temi anarhija.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Cestitam Juventinima pobedu, nikako i Vas da dobijemo da kompletiramo kolekciju skalpova velikih. Pratio sam derbi pa ne bacih pogled na mec, videh samo gol Matrija, prelep pas mu uputio Pirlo. Cenim da smo posle dominirali i da smo pokradeni ali opusteno, ne zapinje nam.
Могао је лагано да свира пенал за Аталанту. Мароне је приглуп момак, рекло би се. Бонавентура ми се све више допада, као и могућност да он дође у Јуве. И Ђорђи ми се исто чини приглуп.