Sa njom neće sigurno. Jeste dosta je mlađa, razlika je 7 godina (ona ima 14)...mmladja пише:Неће, не бриниwestlife92 пише:Drugarica drugarica pa drugo stanje.
Slike članova foruma
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
- Status: Није на вези
E, aj mi sad objasnite šta momak od 21 godine može da ima zajedničko sa devojčicom do 14? Kako uopšte da dođe u kontakt sa njom?
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
-
Sloba
- Global Moderator
- Поруке: 11325
- Придружен: 26 Окт 2010, 02:43
- Место: Београд
- Has thanked: 215 times
- Been thanked: 58 times
Ma drugarica..
kod nas uvek osnovna ide prepodne, a srednja popodne u školu sem kada imamo praksu. E sad.. imam običaj da pričam sa ovima iz osnovne tokom odmora sobzirom da su jako ok pa sam samim tim i sa njom u kontaktu..
Naravno prijateljskom. Kao sestra mi je, njen dečko (on je prva godina) mi je kao brat pa pošto smo ja i on dobri, onda sam i sa njom jako dobar. 
Последње учитавање од Sloba дана 06 Мај 2013, 14:12, учитано 2 пута укупно.
- zele
- SFM Hall Of Fame
SlobaGrobar пише:E sad.. imam običaj da pričam sa ovima iz srednje tokom odmora
sad meni nije jasno jesi ti u srednjoj ili osnovnoj?
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- hostile_bg
- Manager
- Поруке: 2335
- Придружен: 20 Окт 2011, 21:46
- Место: Beograd
- Keyser Söze
- World Class Manager
- Поруке: 3053
- Придружен: 29 Апр 2011, 18:46
- Место: Bogatic
- arseNal-serbia
- Manager
- Поруке: 1063
- Придружен: 15 Мај 2012, 17:51
- Место: Smederevo
- Keyser Söze
- World Class Manager
-
Sloba
- Global Moderator
- Поруке: 11325
- Придружен: 26 Окт 2010, 02:43
- Место: Београд
- Has thanked: 215 times
- Been thanked: 58 times
Nemam problem sa sluhom, idem u školu za gluve. 
Lomio sam nogu (udario me auto 2000 godine), 30+ operacija, operisao između ostalog kuk nekoliko puta, butnu kost, imam problema sa kolenom da ga ne savijam, četiri puta stavljao ilizarov aparat (ko ne zna šta je ima na guglu) i nosio više meseci, operisao ahilovu tetivu i operisao prste. Isto uskoro moram da radim veštački kuk, zbog ranijeg hoda na štakama imam malo problema i sa kičmom.. ukratko toliko. U školu nisam mogao da idem (redovno do 4 razreda , posle sam imao problem sa operacijama da ih je bilo baš dosta, primer 2005 na 2006 11 meseci ležao na kliničkom centru itd. Imam i veliki stepen osteoporozu. Sve to na levoj nozi.
Sem toga dobro funkcionišem (ako se uzme u obzir da ne savijam koleno), većinom sve radim, npr. ne mogu fudbal ali košarku recimo igram, normalan život imam i tako dalje..
Lomio sam nogu (udario me auto 2000 godine), 30+ operacija, operisao između ostalog kuk nekoliko puta, butnu kost, imam problema sa kolenom da ga ne savijam, četiri puta stavljao ilizarov aparat (ko ne zna šta je ima na guglu) i nosio više meseci, operisao ahilovu tetivu i operisao prste. Isto uskoro moram da radim veštački kuk, zbog ranijeg hoda na štakama imam malo problema i sa kičmom.. ukratko toliko. U školu nisam mogao da idem (redovno do 4 razreda , posle sam imao problem sa operacijama da ih je bilo baš dosta, primer 2005 na 2006 11 meseci ležao na kliničkom centru itd. Imam i veliki stepen osteoporozu. Sve to na levoj nozi.
Sem toga dobro funkcionišem (ako se uzme u obzir da ne savijam koleno), većinom sve radim, npr. ne mogu fudbal ali košarku recimo igram, normalan život imam i tako dalje..
Последње учитавање од Sloba дана 06 Мај 2013, 15:10, учитано 1 пут укупно.
- Keyser Söze
- World Class Manager
- zele
- SFM Hall Of Fame
Nekada je deci koja su imala problema sa sluho ili su samo nagluva lakse da idu u posebnu školu, zbog lakšeg praćenja nastavnog procesa i metoda rada koje nastavnici u tim školama primenjuju, ovo drugo naravno ako su adekvatno občeni.
Последње учитавање од zele дана 06 Мај 2013, 15:30, учитано 1 пут укупно.
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- arseNal-serbia
- Manager
- Поруке: 1063
- Придружен: 15 Мај 2012, 17:51
- Место: Smederevo
- Keyser Söze
- World Class Manager