Serie A 15/16
Види, тачно је да се нису лепо понели према њему, али је исто тако чињеница да Дел Пјеро не може да игра у овом систему дуже од 15 минута по утакмици, што је, такође срамотно. Могао је да заврши каријеру на крају прошле сезоне, имао је савршену шансу да се опрости после онакве сезоне, на новом стадиону, титулом. Ако је један Зидан могао да заврши каријеру када је комотно имао још две сезоне у ногама, може свака величина да прекине док је време.Juvenino86 пише:Odrao bih te od batina samo zato što si spomenuo ime boga uzalud.
Želja je ostala na mestu gde i pripada, na terenu u dresu juvea broj 10.
Zločin je šta su uradili njemu i Raulu.
Да се разумемо, мени је јако жао што Каморанези, Трезеге и Дел Пјеро нису остали у клубу до краја каријере, али се, рецимо, дивим Недведу, због којег ми је највише жао што је радио с оним богаљима од тренера, јер је завршио каријеру у онаквој сезони, али и даље као велики бог, као неко ко није дозволио себи да игра 10 минута и као неко ко је у последњој сезони био апсолутни носилац игре и видео да је дошло време за то.
Дел Пјеро је легенда, тачно је да га Јуве није испоштовао до краја, али пошто је већ толико везан за клуб, треба и он да схвати да просто више не може толико да пружи са те позиције и да се помери у управу, рад с младима или где већ, сигурно да би клинци имали много да науче од њега. Не оправдавам управу (иако резултати кажу да би требало), али Дел Пјерово време је, реално, прошло и он то први треба да прихвати.
Последње учитавање од D. дана 06 Мај 2013, 10:42, учитано 1 пут укупно.
- Vladar
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 5943
- Придружен: 30 Јун 2011, 18:27
- Место: Arandjelovac
- Has thanked: 2 times
- Status: Није на вези
Istog sam misljenja. Ostanak Alesandra u Juveu bi bilo mucenje i za njega i za Juve. Sa ambicijama koje Juve gaji prethodnih sezona jednostavno ne mogu sebi priustiti obavezu da drze Del Pjera na terenu, a s druge strane, nije resenje ni u tome da legenda presedi na klupi sezonu i da na kraju proslavi titulu sa timom. On smatra da ima jos sta da ponudi fudbalu, ali sigurno ne na tom nivou na kom je Juventus sada.
Drugacija je situacija u Romi na primer, gde Toti i dalje igra znacajnu ulogu u timu, i gde ce isto verovatno moci da radi jos sezonu dve, do kraja karijere. Ali, treba imati u vidu da Roma nema sampionske ambicije za razliku od Juventusa.
Drugacija je situacija u Romi na primer, gde Toti i dalje igra znacajnu ulogu u timu, i gde ce isto verovatno moci da radi jos sezonu dve, do kraja karijere. Ali, treba imati u vidu da Roma nema sampionske ambicije za razliku od Juventusa.
- Gagi
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 12107
- Придружен: 12 Апр 2011, 10:09
- Место: Heimaey
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 29 times
Hvala, šmekeru. :ljupko:Berserk пише:Честитке на 29 титули, ова сезона је била Јувеова!
Manolo u Sasuolu?
Sassuolo made Gabbiadini call
By Football Italia staff
Sassuolo are interested in taking Manolo Gabbiadini once his loan spell at Bologna comes to an end.
The Italian Under-21 international, co-owned by Juventus and Atalanta, is wanted by the Serie B club who could be playing in the top flight next season.
“Sassuolo have called me,” agent Silvio Pagliari told Ita Sport Press. “But I told them that Manolo already has offers from important Italian and foreign clubs.
“Let us not forget that the player is co-owned by Juventus and Atalanta. At the end of the season I’ll meet with both teams and we’ll come to a mutual agreement.”
The 21-year-old has scored six goals in 29 League games this term.
Последње учитавање од Gagi дана 06 Мај 2013, 13:01, учитано 1 пут укупно.
- neme93
- World Class Manager
- Поруке: 11002
- Придружен: 10 Нов 2010, 18:15
- Место: Valjevo/Beograd
Markizio ce u Junajted, garantujem
Vidal i Pirlo moraju da igraju, Pogba je zver koja silovito napreduje iz dana u dan, preuzece Markizijevo mesto. Nani se pominjao u par navrata kao pojacanje, pa bi moglo cak i do trampe da dodje, obzirom da Nani sigurno napusta Junajted na leto, nema mesta za njega kad nam se prikljuci i Zaha za koji mesec.
Vidal i Pirlo moraju da igraju, Pogba je zver koja silovito napreduje iz dana u dan, preuzece Markizijevo mesto. Nani se pominjao u par navrata kao pojacanje, pa bi moglo cak i do trampe da dodje, obzirom da Nani sigurno napusta Junajted na leto, nema mesta za njega kad nam se prikljuci i Zaha za koji mesec.
Dragan Nikoljići, Vladar, Tik'al, Joca, Tokelara, zele, Olja, Ortodox, bubi.ue, dramit, mmladja.
Ja znam kako Simic izgleda.
- Keyser Söze
- World Class Manager
- Поруке: 3053
- Придружен: 29 Апр 2011, 18:46
- Место: Bogatic
- Keyser Söze
- World Class Manager
- Поруке: 3053
- Придружен: 29 Апр 2011, 18:46
- Место: Bogatic
- neme93
- World Class Manager
- Поруке: 11002
- Придружен: 10 Нов 2010, 18:15
- Место: Valjevo/Beograd
Zaboravih da napomenem da je mozda decko ambiciozan, da bi da predje u veci klub. Ne bih ja voleo da ga vidim u nasem dresu. Nego bih voleo da dodje jer bih imao materijala da te J***m narednih 20 godina.[/scroll]Gagi пише:Keep dreaming.
Dragan Nikoljići, Vladar, Tik'al, Joca, Tokelara, zele, Olja, Ortodox, bubi.ue, dramit, mmladja.
- Gagi
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 12107
- Придружен: 12 Апр 2011, 10:09
- Место: Heimaey
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 29 times
Dečko je izjavio pre par dana da neće iz Juventusa, da želi da potpiše novi ugovor i pored svih pisanja medija. Neće čovek sa konja na magarca.
Inače, trolls aside...
Voleo bih da Juve pokaže interesovanje za Manola, da mu kažu da računaju na njega, pa ako mora na loan sledeće godine, onda ok, ali pre toga da se otkupi druga polovina ugovora. Možda Juve planira neku saradnju sa Sasuolom, ipak Bepe juri Berardija već neko vreme. Prošle god. smo možda trebali tako da dilujemo sa Peskarom, sada bismo imali Veratija i Kvintera. Imamo previše MC-ova, čak je jebeni Marone prekomandovan u odbranu. Još ako Conte odustane od 352 i 3511, biće show.
Inače, trolls aside...
Voleo bih da Juve pokaže interesovanje za Manola, da mu kažu da računaju na njega, pa ako mora na loan sledeće godine, onda ok, ali pre toga da se otkupi druga polovina ugovora. Možda Juve planira neku saradnju sa Sasuolom, ipak Bepe juri Berardija već neko vreme. Prošle god. smo možda trebali tako da dilujemo sa Peskarom, sada bismo imali Veratija i Kvintera. Imamo previše MC-ova, čak je jebeni Marone prekomandovan u odbranu. Još ako Conte odustane od 352 i 3511, biće show.
Последње учитавање од Gagi дана 06 Мај 2013, 18:41, учитано 3 пута укупно.
- C.RONALDO7
- Manager
- Поруке: 2135
- Придружен: 31 Јан 2011, 23:43
- Место: SRB (SD) - ITA