Tebe niko ne spominje ti si marinacsalel пише:strasno mi je koliko nas komsije spominju u suprotnoj temi....niza raza sramota
FK Crvena zvezda [2013/14]
- Dule93
- World Class Manager
- Поруке: 7064
- Придружен: 04 Нов 2010, 02:03
- Место: Jabucki Rit
- Klub koji vodite: Frankfurt
- Formacija: 3-5-2
- Mood:
- Has thanked: 1 time
- Status: Није на вези
Crvena zvezda smatra da i pored smene Vermezovića bitka za titulu nije izgubljena
BEOGRAD, 29. april 2013, (Njuz) – Smena Vladimira Vermezovića sa mesta šefa stručnog štaba Partizana ne znači da je bitka za titulu izgubljena, saopštio je Upravni odbor FK Crvena zvezda.
Čelni ljudi kluba iz Ljutice Bogdana smatraju da šanse za prvo mesto još uvek postoje i ističu da će se fudbaleri boriti sve dok postoji i teoretska mogućnost za osvajanje trofeja.
Sportski direktor crveno–belih Zoran Stojadinović, tvrdi da je odluka o Vermezovićevoj smeni direktno uperena protiv Zvezde.
- Partizan se služi niskim udarcima kako bi nas sprečio da osvojimo prvenstvo. Dok su imali prednost od 11 bodova nisu razmišljali o smeni trenera, a sada kada im dišemo za vrat, oni nas sabotiraju i ostavljaju bez jednog od naših najvećih aduta – izjavio je Stojadinović za Njuz.
- Pretpostavio sam da nešto nije u redu kada je iz tima sklonjen Šćepović, a vraćen mali Lazar Marković, ali iskren da budem nisam verovao da će ići ovako daleko samo da bi nas sprečili da postanemo prvaci – rekao je sportski direktor kluba sa Marakane.
Dragan Đurić, predsednik FK Partizan, odbacio je navode Zvezde kao potpuno neozbiljne i smešne, i poručio je da bi crno–beli umesto Vermezovića angažovali nekog ozbiljnog trenera da su zaista želeli da komšijama pokvare planove za osvajanje titule.
BEOGRAD, 29. april 2013, (Njuz) – Smena Vladimira Vermezovića sa mesta šefa stručnog štaba Partizana ne znači da je bitka za titulu izgubljena, saopštio je Upravni odbor FK Crvena zvezda.
Čelni ljudi kluba iz Ljutice Bogdana smatraju da šanse za prvo mesto još uvek postoje i ističu da će se fudbaleri boriti sve dok postoji i teoretska mogućnost za osvajanje trofeja.
Sportski direktor crveno–belih Zoran Stojadinović, tvrdi da je odluka o Vermezovićevoj smeni direktno uperena protiv Zvezde.
- Partizan se služi niskim udarcima kako bi nas sprečio da osvojimo prvenstvo. Dok su imali prednost od 11 bodova nisu razmišljali o smeni trenera, a sada kada im dišemo za vrat, oni nas sabotiraju i ostavljaju bez jednog od naših najvećih aduta – izjavio je Stojadinović za Njuz.
- Pretpostavio sam da nešto nije u redu kada je iz tima sklonjen Šćepović, a vraćen mali Lazar Marković, ali iskren da budem nisam verovao da će ići ovako daleko samo da bi nas sprečili da postanemo prvaci – rekao je sportski direktor kluba sa Marakane.
Dragan Đurić, predsednik FK Partizan, odbacio je navode Zvezde kao potpuno neozbiljne i smešne, i poručio je da bi crno–beli umesto Vermezovića angažovali nekog ozbiljnog trenera da su zaista želeli da komšijama pokvare planove za osvajanje titule.
-
kiba
- World Class Manager
- Поруке: 3915
- Придружен: 29 Мар 2012, 18:00
- Место: Pirot
Al taj Bajko je Bufon za Stojkovica! Pogledaj kako je branio sve ostale utakmice, juce nije imao dan.
Odbranice vam penal na derbiju, penal koji budete kupili zbog titule
Odbranice vam penal na derbiju, penal koji budete kupili zbog titule
Последње учитавање од kiba дана 03 Мај 2013, 11:57, учитано 1 пут укупно.
-
Sloba
- Global Moderator
- Поруке: 11325
- Придружен: 26 Окт 2010, 02:43
- Место: Београд
- Has thanked: 215 times
- Been thanked: 58 times
Taj Stojković je najbolji golman u našoj ligi. Juče kao i svaki prethodni put spasao je Partizan nekoliko puta i bio jedan od najboljih na terenu. U kupovinu neću da ulazim, to je ipak vaša specijalnost. 
No baš vas briga.. sada će svi zbog Bajkovića čuti za vas (mislim na mlađe ljubitelje fudbala širom Evrope i sveta).. jbt. neka korist od njega i njegovog kur*enja. xD Dati mu doživotan ugovor zbog mukotrpnog rada na marketingu. xD
p.s. Ne nadajte se ničemu, derbi nećete dobiti, mogu životom da potpišem to.
EDIT: I vidim taj sa pintu se žali na sudije juče.. koji kompleksaš, vidim naučili su ga kako i šta mora da bude ovde.. što se nije žalio kada protiv zvezde nisu svirana tri penala?
No baš vas briga.. sada će svi zbog Bajkovića čuti za vas (mislim na mlađe ljubitelje fudbala širom Evrope i sveta).. jbt. neka korist od njega i njegovog kur*enja. xD Dati mu doživotan ugovor zbog mukotrpnog rada na marketingu. xD
p.s. Ne nadajte se ničemu, derbi nećete dobiti, mogu životom da potpišem to.
EDIT: I vidim taj sa pintu se žali na sudije juče.. koji kompleksaš, vidim naučili su ga kako i šta mora da bude ovde.. što se nije žalio kada protiv zvezde nisu svirana tri penala?
Последње учитавање од Sloba дана 03 Мај 2013, 12:26, учитано 1 пут укупно.
- Velja93
- Manager
- Поруке: 2692
- Придружен: 08 Нов 2010, 14:30
- Место: Beograd
- Been thanked: 2 times
SlobaGrobar, Jer Stojkovic onaj sto se kunuo u Zvezdu i rekao da nece preci u Partizan ni za 100 miliona?Meni nije jasno kako mozes takvim jadnikom da se ponosis?Znam da ga nijedan klub u evropi nije hteo osim Partizana.On ne bi imao leba da jede da ga Partizan nije uzeo i naravno da treba da bude zahvalan,ali on nikada nije bio navijac Partizana niti ce biti,nego samo oseca zahvalnost prema onima koji ga hrane.I tebe da hrani Zvezda ti bi je bar kolko tolko cenio.
Um caruje, snaga dobro dodje.
-
Sloba
- Global Moderator
- Поруке: 11325
- Придружен: 26 Окт 2010, 02:43
- Место: Београд
- Has thanked: 215 times
- Been thanked: 58 times
Naravno da bi.
I Volkov je sličan Stojkoviću samo se nikada nije busao.. ali je u majci "četnici sever" proslavio pobedu Šerifa nad Dinamom pre par godina u Zg.. i ako je veliki zvezdaš to ga neometa da bude jedan od naših najboljih igrača.. malo njih zna da sam ja bio jedan od retkih Grobara koji je Stojkovića gotivio i dok nije došao u PFC.. branio sam ga od Grobara kada je branio za nacionalni tim.. meni je on omiljeni golman i pre dolaska u PFC.. eto za vas koji niste znali. Trenutno nema igrača u czv kojeg poštujem jer su mi svi gadljivi, ali recimo Pantelića i Žigića sam poštovao.. 
Stojkovića volim jer uvek daje maksimum, kao i Volkov i iskreno je sramota da se oni više bore, a ne navijaju za PFC od recimo nekih drugih igrača..
Stojkovića volim jer uvek daje maksimum, kao i Volkov i iskreno je sramota da se oni više bore, a ne navijaju za PFC od recimo nekih drugih igrača..