Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Dobro poluvreme, odigrano sa velikom zeljom, steta sto nismo u vodjstvu. Sanja neshvatljivo reagovao, nije prvi put da gubi koncentraciju, vec neko vreme nije svoj. Mogli smo i do drugog gola, ali je mogao i Junajted do izjednacenja, Scezni odbrani junacki Persijev sut.
Nadam se da cemo u drugom nastaviti u ovom ritmu, pa cak i jace, potreban su nam ova tri boda.
Na kraju remi, nije lose, moglo je da ode i na jednu i na drugu stranu. Drugo poluvreme smo odigrali slabije, tek smo u finisu malo pritisli, uglavnom je do tada Junjted imao mec pod kontrolom. Plasile su me kontre, bilo je nekoliko veoma opasnih, nas pozicioni napad je totalno zakazao u drugom poluvremenu, nismo odigrali nista napred. Ostaje da se teramo sa Plavcima i Pevcima do kraja.
J***m ti kotlic nisam mogao odgledati ovo jenkinson po meni treba da igra decko se uvek bori za razliku od sanje kojeg kada gledam kao da uvek ladi jaja...jel smo mogli do pobede?
Mogli smo i do pobede ali smo isto tako mogli da ostanemo i bez ijednog boda. Bolje je usao Junajted u drugo poluvreme, imao par solidnih prilika, dok je Arsenal napao tek ne kraju. Ako je bilo sansi za pobedu, one su propustene u prvih 45 minuta.
Ne vređaj luzeru znamo mi dobro kako se piše, a ovaj što je pravio sliku malo se zajeb'o, sve u svemu između ostalog poenta je i to da je tvoj Luzerpul mogao da nam parira poslednji put pre 30-ak godina