FK Partizan [2013/14]

Da li ste zadovoljni pojacanjima do sad ?

Da
18
69%
Ne
8
31%

Укупно гласова: 26

Корисников грб
Gagi
SFM Hall Of Fame
Поруке: 12107
Придружен: 12 Апр 2011, 10:09
Место: Heimaey
Has thanked: 4 times
Been thanked: 29 times
Status: Није на вези

Порука од Gagi »

Vermeze :ave:
Корисников грб
markohn22
World Class Manager
Поруке: 7580
Придружен: 30 Окт 2010, 12:09
Место: Herceg Novi-Beograd
Контакт:

Порука од markohn22 »

koliko je ovo žalosno, stvarno nisu vrijedni mojih živaca, sreća pa imamo one momke koji su me sinoć toliko učinili ponosnim da ovi kreteni ne mogu toliko da me iznerviraju sad.

Cigani, čestitam vam na tituli.
И душа и тело, све је црно бело...
Корисников грб
Sinke
World Class Manager
Поруке: 4357
Придружен: 26 Феб 2011, 20:47
Место: Zemun

Порука од Sinke »

Odavno me za FK uhvatila kurcobolja,batalio sam odavno price,otupih sve zube o stvaranju ''Evropskog Partizana'',definitivno razumem sve sto se desava,od tribine preko igraca do uprave,i da smo u bilo kojoj ozbiljnoj drzavi,a ne ovoj banana drzavi Srbiji,ovaj olos do sad ne bi bio u zatvoru,nego bi visio kao Musolini u Italiji 45',po svim gradovima i trgovima,MAMICU MU :nasty:
Trle
Manager
Поруке: 2729
Придружен: 19 Феб 2011, 23:54
Место: Bojnik

Порука од Trle »

VERMEZE ODLAZI VERMEZE ODLAZI!!
Корисников грб
fanst[E]
Manager
Поруке: 1365
Придружен: 08 Нов 2010, 15:59
Место: svud' po malo

Порука од fanst[E] »

Lola пише:od +11 do +2... to treba znati izvesti...
Dobro je ako ostane u plusu.Vermeze,covece za tebe se lepe samo najsramotniji dogadjaji u istoriji FK Partizan.Pomisao na tvoje ime,podseca me na onu petardu od Tikve u sred Humske,pa evo sad ces i mucenog Jesica prestici.Stariji kazu da si napravio penal protiv Rome kada ste Italijanima prodali tu tekmu..
Корисников грб
Velja93
Manager
Поруке: 2692
Придружен: 08 Нов 2010, 14:30
Место: Beograd
Been thanked: 2 times

Порука од Velja93 »

Aj ne lozite se Partizan osvaja titulu.Ovo je samo namesteno da bi kao liga bila zanimljivija.Bice nereseno u derbiju 2:2 na primer.Ova godina je vasa ne znam zasto brinete.Sledece godine Zvezda ubedljivo osvaja nasu ligu.
Um caruje, snaga dobro dodje.
Sloba
Global Moderator
Поруке: 11325
Придружен: 26 Окт 2010, 02:43
Место: Београд
Has thanked: 215 times
Been thanked: 58 times

Порука од Sloba »

Mnogo sam se nervirao, skakao je pritisak, imam samo da kažem Vermeze odlazi !!! Ali.. siguran sam da osvajamo titulu.. dobijamo nižu rasu u Humskoj i to je to.
Корисников грб
Socivar
World Class Manager
Поруке: 4235
Придружен: 08 Јун 2012, 21:47

Порука од Socivar »

Ode Vermez u legendu... Trener svih trenera na poluvremenu zameni Ninkovica, koji se po meni jedini iole trudio da da gol, po svemu sudeci uspece i da ispusti 11 bodova prednosti. Pa dobro bre, da li se to ikada u istoriji desilo? Bruka, treba sve to govnjivom motkom poterati. Derbi ce jos malo, tu pobedjuje bolji od 2 losa i uzima titulu...
Trust me, i'm the Doctor
Корисников грб
Alexandar_81
World Class Manager
Поруке: 5167
Придружен: 24 Окт 2010, 15:53
Место: Leskovac
Klub koji vodite: FK Partizan
Formacija: 4-2-3-1 Wide
Has thanked: 25 times
Been thanked: 7 times
Контакт:

Порука од Alexandar_81 »

Sad nam dolazi Radnicki Nis sledece nedelje, pa idemo u Kragujevac na Radnicki koji se bori za opstanak, zatim cekamo cigane na JNA, idemo u Smedervo vec ispalom Smederevu i na kraju cekamo Spartak ZV! Cenim da ipak mozda mozemo da zadrzimo plus! Ali derbi ne sme da se brani!
Zvezda sad ide u Jagodinu, docekuju OFK-u, dolaze nama, pa cekaju Slobodu i na kraju idu Vosi u NS! Iskreno sad kad pogledam ovaj raspored mi smo pregrmeli najgore a i pobeda u derbiju njima ne donosi titulu jer mora da se pobedi u NS a to je malo mnogo tesko! :baloon:
▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒

Nikad ne prestaj, podigni glavu kao nekad, kreni hrabro sad za crno-belu slavu!
Корисников грб
Socivar
World Class Manager
Поруке: 4235
Придружен: 08 Јун 2012, 21:47

Порука од Socivar »

Ma pustice ih Vojvodina ako im zafali, boli ih kito, Evropu su obezbedili, ne mogu ni gore ni dole. A Vermez, covek koji se branio protiv vec grogirane Zvezde na Marakani, kada nisu imali ni igru, ni posten sut umesto da naredi juris i da ih napuni... Ne znam bre, ne znam vise sta da kazem vise o coveku a da ostanem u granicama pristojnosti. Jedno je sigurno, takav "trener" se jednom radja.
Trust me, i'm the Doctor
Корисников грб
Dure_ns
First Team Coach
Поруке: 216
Придружен: 09 Мар 2012, 20:38
Место: London

Порука од Dure_ns »

Vermeza sa kompletnom upravom isterati pa ce biti bolje,ovo je sramota sta rade od kluba...
Корисников грб
laza95
Manager
Поруке: 1875
Придружен: 11 Јул 2011, 10:55
Место: Kladovo

Порука од laza95 »

Okle bre oni invalidi da nam uzmu titulu. Izlaze iz misjih rupa u koje su se sinoc debelo zavukli i trtljaju o titulu. Jeste k***c moj ce oni sve do kraja da tuku. Derbi je nas 100%. Oni padavicari, duvaci i forenzicari da uzimaju titule bezi bre! OOO PARTIZANE VOLIMO TE SRCEM SVIM!
Корисников грб
TheBlues
Manager
Поруке: 2419
Придружен: 21 Сеп 2011, 12:07
Formacija: 4-3-3
Been thanked: 5 times

Порука од TheBlues »

Bitno da je Lazar naucio engleski na vreme, tako da i dalje ima nade za titulu
"Football is simple. But the hardest thing is to play football in a simple way." Johan Cruyff
kiba
World Class Manager
Поруке: 3915
Придружен: 29 Мар 2012, 18:00
Место: Pirot

Порука од kiba »

Vermezović već bivši trener Partizana?!

Слика

Rad trenera Vladimira Vermezovića na klupi Partizana, čini se, završen je remijem u Novom Pazaru (0:0). Crno-beli su u mesec i po dana uspeli da izgube devet bodova u šampionskoj trci i sada sa samo "plus dva" i velikom zebnjom dočekuju poslednjih pet kola prvenstva u Jelen Superligi Srbije. Istina, pričao je strateg kluba iz Humske i u trenucima kada se njegov tim "baškario" na velikih 11 bodova razlike da "ništa nije gotovo", ali navijače Partizana sada najviše zanima - da li je možda na ovo i mislio?

Svaka ekipa ima padove tokom sezone, ali ovaj Partizanov je strmoglav. Prosto je neverovatno da ovaj tim crno-belih nakon reprezentativne pauze uopšte ne liči na sebe, odnosno na onu ekipu koja je na startu prolećnog dela sezone rutinski izlazila na kraj sa rivalima. Igrači su ostali isti, ali očigledno da je nešto "puklo". Da li na relaciji trener-igrači, ili je u pitanju neki drugi problem, tek u Humskoj su upaljeni svi alarmi!

Vladimir Vermezović može da se "pohvali" još jednim statističkim podatkom. On je trener koji je ispustio najveću prednost u Partizanovoj istoriji. Svi se i dalje sećaju čuvene sezone 1999/2000. kada je Miodrag Ješić nakon pobede u "večitom derbiju" (2:0) imao ogromnih devet bodova razlike u odnosu na Zvezdu. Ipak, ljuti rival se na kraju radovao tituli. Vermezović je učinio da Miodrag Ješić padne u zaborav i da navijači Partizana sada o njemu pričaju kao nekome ko je "prosuo" devet poena. Istina, Partizan je i dalje prvi, ali to nikako ne može da mu bude odbrambeni argument pred armijom crno-belih pristalica koji iz meča u meč traže njegov odlazak sa klupe.

Još jedna važna stvar. Čelnici Partizana u nekoliko navrata tokom sezone bili su nadomak odluke da smene Vermezovića, ali tada mu je posao spašavao sportski direktor Ljubiša Tumbaković. Međutim, njega više nema. Nedavno je Tumbaković "digao sidro" i uputio se Kinu gde se vratio trenerskom poslu, ostavivši šefa stručnog štaba praktično na "vetrometini".

Kako SPORTAL.RS nezvanično saznaje, čelnici Upravnog odbora kluba razgovarali su odmah posle utakmice sa Pazarcima i jednoglasno odlučili da prekinu saradnju sa dosadašnjim šefom stručnog štaba. Konačna odluka biće poznata do kraja dana ili u ponedeljak.

Po svemu sudeći, utakmicu petostrukog uzastopnog šampiona Srbije sa niškim Radničkim u četvrtak u Humskoj vodiće novi trener!
kiba
World Class Manager
Поруке: 3915
Придружен: 29 Мар 2012, 18:00
Место: Pirot

Порука од kiba »

Smiljanic psovao Stojkovica jer je ovaj hteo da izvede slobodnjak

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=tNUs6ZIs0Z8[/youtube]
Корисников грб
Sinke
World Class Manager
Поруке: 4357
Придружен: 26 Феб 2011, 20:47
Место: Zemun

Порука од Sinke »

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Qnp7Sqv6MFs[/youtube]
I treba...
Sloba
Global Moderator
Поруке: 11325
Придружен: 26 Окт 2010, 02:43
Место: Београд
Has thanked: 215 times
Been thanked: 58 times

Порука од Sloba »

ne treba.. to rade samo cigani pa respekt za cigane u našim redovima.. sada treba jača podrška nego ikada ! U INAT SVIMA!
Корисников грб
Olja
World Class Manager
Поруке: 3197
Придружен: 28 Окт 2010, 23:21
Место: Obrenovac

Порука од Olja »

dobro, ne može se uvek biti šampion a ako već mora da puknemo bolje s ovim bolidom od koga smo navikli i na gore stvari :poz:
I used to go missing a lot... Miss Canada, Miss United Kingdom, Miss World...
Корисников грб
Lola
Youth Team Coach
Поруке: 164
Придружен: 06 Нов 2012, 10:49
Место: Subotica

Порука од Lola »

mondo.rs

Vuk Rašović novi trener Partizana?
Vladimir Vermezović, verovatno, već bivši trener Partizana, a najozbiljniji kandidat za novog trenera prvog tima je Vuk Rašović, sadašnji šef stručnog štaba Teleoptika.
Trle
Manager
Поруке: 2729
Придружен: 19 Феб 2011, 23:54
Место: Bojnik

Порука од Trle »

SlobaGrobar пише:ne treba.. to rade samo cigani pa respekt za cigane u našim redovima.. sada treba jača podrška nego ikada ! U INAT SVIMA!
Slobo moram da se slozim sa tobom, prvi put i ti da kazes nesto pametno. Nismo mi cigani da zaboravimo ovih 5 godina zbog jedne neresene, ako nekome treba okrenuti ledja to je Vermezovic i Djuric, igraci nisu nista krivi i igracima maksimalna podrska!
Закључано

Повратак на “Arhiva sporta”