Kad igrač u svom opsiu omiljenih poteza ima neku od kombinacija koje su navedene ima sve predispozicije da pravi haosFilip991 пише:Imam samo jedan problem, ne mogu skapiram ovo poslednje, ove kombinacije, mozes malo to samo da pojasnis?
PREFERRED MOVES (omiljeni potezi igrača) - Tutorijal
- Orthodox
- Ćale s' Bagdale
- Поруке: 18983
- Придружен: 24 Окт 2010, 00:36
- Место: Kruševac
- Klub koji vodite: Napredak
- Formacija: 5-4-1 WB
- Steam: OrthodoxSFM
- Has thanked: 250 times
- Been thanked: 263 times
- Контакт:
- Status: Није на вези
- The Rock
- Assistant Manager
- Поруке: 565
- Придружен: 16 Јун 2011, 18:42
- Место: Despotovac
Mene me zanima jedna stvar... Ovde pise da je za Shoots with power potrebna dobra tehnika, a Perihel je ranije u nekoj temi pisao da se to treba trenirati igracima sa losijom tehnikom (za razliku od onih sa dobrom, kojima treba trenirati Places shots)... Ko je u pravu? I sta da radim sa onima koji imaju losiju tehniku (tipa 10-11), a da to nije Individual training?
- Vladar
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 5943
- Придружен: 30 Јун 2011, 18:27
- Место: Arandjelovac
- Has thanked: 2 times
Za shoots with power je potrebna dobra tehnika, kao i finishing. Za places shots ti trebaju i odlican finishing i tehnika, ali i composure sto je i jedina razlika izmedju ova dva poteza kada je rec o atributima.
Nije mi najjasnije sta znaci ovo sta da radis ovima sa slabijim atributom za tehniku, mislis sta da im treniras u preffered moves?
Nije mi najjasnije sta znaci ovo sta da radis ovima sa slabijim atributom za tehniku, mislis sta da im treniras u preffered moves?
- Vladar
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 5943
- Придружен: 30 Јун 2011, 18:27
- Место: Arandjelovac
- Has thanked: 2 times
Kao sto ti rekoh, za shoots with power potez je potreban dobra tehnika i ne preporucuje se ukoliko igrac ne poseduje taj atrbitut. E sada, isto vazi i za places shoots i likes to round the keeper, tako da po pravilu takvima bolje ne stavljati nijedan preferini potez u treningu.
S druge strane, Perihel je malo zasao u istrazivanje kontradiktornosti i slabosti ME u FM pa je mozda u pravu covek. Uglavnom, ja takva iskustva nisam imao, ne mogu da ti pomognem vise od ovoga sto ti napisah.
S druge strane, Perihel je malo zasao u istrazivanje kontradiktornosti i slabosti ME u FM pa je mozda u pravu covek. Uglavnom, ja takva iskustva nisam imao, ne mogu da ti pomognem vise od ovoga sto ti napisah.