[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Dd3x9W3nL98[/youtube]
KK Partizan [2013/14]
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Поруке: 5167
- Придружен: 24 Окт 2010, 15:53
- Место: Leskovac
- Klub koji vodite: FK Partizan
- Formacija: 4-2-3-1 Wide
- Has thanked: 25 times
- Been thanked: 7 times
- Контакт:
- Status: Није на вези
- markohn22
- World Class Manager
- Поруке: 7580
- Придружен: 30 Окт 2010, 12:09
- Место: Herceg Novi-Beograd
- Контакт:
Onaj osjećaj kad znaš neku pjesmu čitav život, a masa se odjednom oduševljava kao da je juče objavljena, i čuje je prvi put u životu... hahaha
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=r6oy1zu-_Qk[/youtube]
Tikale, mislis na vaterpolo? nismo tamo ostali bez evrope, idu 3 nasa u EL valjda...
EDIT: Lazo, jesam ja rekao da dobijamo, što se onda cimaš, vazda kukaš, ja kad ti kažem da dobijamo onda dobijamo
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=r6oy1zu-_Qk[/youtube]
Tikale, mislis na vaterpolo? nismo tamo ostali bez evrope, idu 3 nasa u EL valjda...
EDIT: Lazo, jesam ja rekao da dobijamo, što se onda cimaš, vazda kukaš, ja kad ti kažem da dobijamo onda dobijamo
Последње учитавање од markohn22 дана 26 Апр 2013, 00:24, учитано 1 пут укупно.
И душа и тело, све је црно бело...
- Sinke
- World Class Manager
- Поруке: 4357
- Придружен: 26 Феб 2011, 20:47
- Место: Zemun
Laza se osecam na onih +13 na koliko,2 minuta do kraja uprpio da ce da nas stignu magare
Odgledah kraj 3 i 4 do kraja,ovo ostalo nisam bio u prilici,u subotu uzimamo trofej,i Tikale,nije valjda da u vaterpolu ne igramo Evroligu zbog drzavnih projekata?Valjda ce da bide neki Wild card za sedmostruke sampione Evrope,iz najjace lige na svetu trenutno?
Odgledah kraj 3 i 4 do kraja,ovo ostalo nisam bio u prilici,u subotu uzimamo trofej,i Tikale,nije valjda da u vaterpolu ne igramo Evroligu zbog drzavnih projekata?Valjda ce da bide neki Wild card za sedmostruke sampione Evrope,iz najjace lige na svetu trenutno?
- markohn22
- World Class Manager
- Контакт:
koja provala, mnogo drzava u evropi razbija inace u vaterpolu pa je mnogo da igraju 3 ekipe iz iste zemlje...
kako ce taj sport da se ugasi, sve je smijesno.
Bio sam prije neki dan ovdje na bazenu da gledam Jadran - Primorac, polufinale lige, do prije par godina su bili među par najjačih ekipa u evropi, a sad igraju moji drugovi iz srednje. I to oni kojima se nije dalo da upisuju fakultete pa sad igraju za 300e. Tuga kakva je to igra, bolje igramo mi ljeti na plazi kad se skupimo pa napravimo 2 ekipe.
kako ce taj sport da se ugasi, sve je smijesno.
Bio sam prije neki dan ovdje na bazenu da gledam Jadran - Primorac, polufinale lige, do prije par godina su bili među par najjačih ekipa u evropi, a sad igraju moji drugovi iz srednje. I to oni kojima se nije dalo da upisuju fakultete pa sad igraju za 300e. Tuga kakva je to igra, bolje igramo mi ljeti na plazi kad se skupimo pa napravimo 2 ekipe.
- markohn22
- World Class Manager
- Контакт:
okle cemo jos 2 pa da se jebemo ko radnicki u domacim takmicenjima... kad od ovih sada vjrv niko nece otici sem mozda Gordic...
mada to bi bilo idealno, da ode npr Gordic i Musli/Gagic a dodju stranci na pozicije 1 i 5
mada to bi bilo idealno, da ode npr Gordic i Musli/Gagic a dodju stranci na pozicije 1 i 5
Последње учитавање од markohn22 дана 26 Апр 2013, 10:53, учитано 1 пут укупно.
- markohn22
- World Class Manager
- Контакт:
Žofri ostaje sigurno, Dule je veoma zadovoljan sa njim a i ja sam siguran da će tek napredovati dok odradi pripreme preko ljeta. Bertans takođe, Westermann nije oduševio ali sumnjam da će ga se tek tako odreći... Mada šta ima veze i da ih bude 5 dok ne počne domaća liga, bilo ih je čak i ove godine tako.
Zadnjih godina jedini dobar Amerikanac je bio Gist, ali pitanje je i finansija, a ne samo zelje da se dovede neko dobar...
Zadnjih godina jedini dobar Amerikanac je bio Gist, ali pitanje je i finansija, a ne samo zelje da se dovede neko dobar...
- Clint Eastwood
- Manager
- Поруке: 1183
- Придружен: 13 Нов 2010, 21:38
- Место: Kragujevac
- Klub koji vodite: Brighton
- Mood:
Mada i Mozzart mlati svasta...
Код: Изаберите све
http://www.mozzartsport.com/vesti/da-li-je-moguce-veciti-ostaju-bez-drugog-mesta-u-evroligi- Alexandar_81
- World Class Manager
- Поруке: 5167
- Придружен: 24 Окт 2010, 15:53
- Место: Leskovac
- Klub koji vodite: FK Partizan
- Formacija: 4-2-3-1 Wide
- Has thanked: 25 times
- Been thanked: 7 times
- Контакт:
Za tako nesto treba da se desi blagoreceno smak sveta pa da Fener, Cska i Real, Barca ili Kaha ne osvoje trofeje isto kao i Lijetvos tako da vezi maci o rep! Inace za ovo ce da se brinu komsije jer ce oni biti porazeni u finalu!
Otisli smo u Laktase, po ono sto je NASE!!!
Otisli smo u Laktase, po ono sto je NASE!!!
▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Nikad ne prestaj, podigni glavu kao nekad, kreni hrabro sad za crno-belu slavu!
Nikad ne prestaj, podigni glavu kao nekad, kreni hrabro sad za crno-belu slavu!
- Keyser Söze
- World Class Manager
- Поруке: 3053
- Придружен: 29 Апр 2011, 18:46
- Место: Bogatic
-
Sloba
- Global Moderator
- Поруке: 11325
- Придружен: 26 Окт 2010, 02:43
- Место: Београд
- Has thanked: 215 times
- Been thanked: 58 times
Jok, daleko mi.. 
Evo ti pivo za trud da ispadnes pametan, al inače ići ću u super ligi, na revanš regularnog dela i na plej of utakmice (pod uslovom da vi obezbedite 2,3,4 poziciju)..
Evo ti pivo za trud da ispadnes pametan, al inače ići ću u super ligi, na revanš regularnog dela i na plej of utakmice (pod uslovom da vi obezbedite 2,3,4 poziciju)..
Последње учитавање од Sloba дана 26 Апр 2013, 21:45, учитано 1 пут укупно.
- TheBigOneFCB
- Manager
- Поруке: 2159
- Придружен: 02 Мар 2012, 20:16
- Место: Београд
- Keyser Söze
- World Class Manager
- Поруке: 3053
- Придружен: 29 Апр 2011, 18:46
- Место: Bogatic
tnx Captain Obvious
edit: uh koliko sam piva dobio ... meni su 4-5 dovoljna da budem taman
od ovoga cu poceti malo da se zanosim 
edit: uh koliko sam piva dobio ... meni su 4-5 dovoljna da budem taman
Последње учитавање од Keyser Söze дана 26 Апр 2013, 23:21, учитано 1 пут укупно.

Sacekaj samo samo da Efes zavrsi EL pa ces videti kako ce igrati u PO.U Italiji isto mislim da je vreme da se Siena uozbilji.A sto se tice Litvanije valjda nam odgovara da Zalgiris osvoji??