Jebi ga, kasno snimljen film. Mislim da je prica napisana davno, da je ranije adaptirana na ekran verovatno bi ga gledao pre nekih koji su se bavili slicnom temom.neme93 пише:Secret Window mi se nije bas svideo, predvidljiv.
Filmovi
- Vladar
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 5943
- Придружен: 30 Јун 2011, 18:27
- Место: Arandjelovac
- Has thanked: 2 times
- Status: Није на вези
Последње учитавање од Vladar дана 11 Апр 2013, 20:04, учитано 1 пут укупно.
- Androsito
- World Class Manager
- Поруке: 3025
- Придружен: 11 Јун 2011, 20:06
- Место: Krusevac
Pazi pristup gangsterskoj priči je u potpunosti drugačiji nego kod ostalih filmova... Nije nešto vrhunsko ali je dobar film... BTW onaj Hardy je opasan glumac, mislim bio mi je ok ali što više filmova njegovih gledam sve više ga gotivim...Vladar пише:Kul, planirao sam to da pogledam.
Ja ispratih skoro Ganster Squad - solidan film. Dobra glumacka ekpia, Son Pen dosta dobar, stoje mu ovakve uloge sada.
Ogledao sam i Haunting in Connecticut - sranje.
- TheBigOneFCB
- Manager
- Поруке: 2159
- Придружен: 02 Мар 2012, 20:16
- Место: Београд
- Socivar
- World Class Manager
- Поруке: 4235
- Придружен: 08 Јун 2012, 21:47
- Место: Beograd
Slažem se za Immortals, obično volim filmove sa tematikom grčke mitologije, ali ovaj je loš, iako ima kul glumačku ekipu. Neki dan uhvatih na nekom kanalu Džejsona i Argonaute iz 63., i uhvatih sebe da sam do jaja uživao u filmu. Jeste da su efekti smešni, ali film ima neki šmek, nije loš.
Pogledah i Avendžerse po stoti put, film je dobar, meni odličan, zato što volim stripove i gledao sam pun k***c animiranih filmova sa tom tematikom.
Код: Изаберите све
http://www.imdb.com/title/tt0057197/?ref_=sr_1Код: Изаберите све
http://www.imdb.com/title/tt0848228/?ref_=sr_1Trust me, i'm the Doctor
- neme93
- World Class Manager
- Поруке: 11002
- Придружен: 10 Нов 2010, 18:15
- Место: Valjevo/Beograd
Odgledah Lawless. Odlican film! Hardy i Labeouf su jebeno pokidali! Mnogo dobra gluma u filmu, sto nikako nije bilo lako, pogotovo Hardiju, jer je bio u centru paznje, tj glumio je jednog od dva glavna lika, a njegovi dijalozi nisu bili nimalo opsirni, ali je sve mnogo dobro izneo i jos jednom me naterao da jako zgotivim lika kog glumi. Izgleda da sam ja jedini koji gotivi Labeouf-a, i naravno, coek jos jednom na vrhuncu zadatka. Prica je zanimljiva, neobicna, drzi paznju, tu je i prelepa Mia, i sve u svemu, preporuka. Osmica od mene.
Dragan Nikoljići, Vladar, Tik'al, Joca, Tokelara, zele, Olja, Ortodox, bubi.ue, dramit, mmladja.
Ja znam kako Simic izgleda.
Ja znam kako Simic izgleda.
- Dule93
- World Class Manager
- Поруке: 7064
- Придружен: 04 Нов 2010, 02:03
- Место: Jabucki Rit
- Klub koji vodite: Frankfurt
- Formacija: 3-5-2
- Mood:
- Has thanked: 1 time
Odgledao sam Drive sinoc, jos uvek mi pomesani utisci, nisam uopste ocekivao onakav rasplet. Po meni, malo iznad prosecan film, vredi pogledati.
Последње учитавање од Dule93 дана 22 Апр 2013, 08:10, учитано 1 пут укупно.