FK Partizan [2013/14]

Da li ste zadovoljni pojacanjima do sad ?

Da
18
69%
Ne
8
31%

Укупно гласова: 26

Корисников грб
Alexandar_81
World Class Manager
Поруке: 5167
Придружен: 24 Окт 2010, 15:53
Место: Leskovac
Klub koji vodite: FK Partizan
Formacija: 4-2-3-1 Wide
Has thanked: 25 times
Been thanked: 7 times
Контакт:
Status: Није на вези

Порука од Alexandar_81 »

SlobaGrobar, smiri se i ne vredjaj ljude! Ja nisam zabranjeni ali momci sa Partizan.net imaju pravo! Radovao bih se 10 dana da nam se vrate zeka i bjeka e toliko smo nisko... a ti mozes da verujes u sranja koje cujes na tribini do sutra Partizanu nece biti bolje dok se MUTAVA SPODOBA i njegov SPS ne ociste iz FKP!
▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒

Nikad ne prestaj, podigni glavu kao nekad, kreni hrabro sad za crno-belu slavu!
kiba
World Class Manager
Поруке: 3915
Придружен: 29 Мар 2012, 18:00
Место: Pirot

Порука од kiba »

Dijara: Bez obzira sto smo izgubili večeras. Titula će biti naša. NAPRED PARTIZAN!

Слика
Корисников грб
Gagi
SFM Hall Of Fame
Поруке: 12107
Придружен: 12 Апр 2011, 10:09
Место: Heimaey
Has thanked: 4 times
Been thanked: 29 times

Порука од Gagi »

Код: Изаберите све

https://soundcloud.com/jovanm-1/vermezovic-o-zahtevu-navijaca
Корисников грб
markohn22
World Class Manager
Поруке: 7580
Придружен: 30 Окт 2010, 12:09
Место: Herceg Novi-Beograd
Контакт:

Порука од markohn22 »

Fino je to što se Kimi vratio, ali žalosno je što su mnogi došli zbog njega a ne zbog Partizana, od Intera jug nije bio ovako pun...

navijanje jeste pokidalo, ali valjda navijamo za Partizan a ne za Kimija, ovako je trebalo da bude i ranije bez njega

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=tGOW_Ej-b_Q[/youtube]
И душа и тело, све је црно бело...
Корисников грб
Sinke
World Class Manager
Поруке: 4357
Придружен: 26 Феб 2011, 20:47
Место: Zemun

Порука од Sinke »

Braco za PFK sam i prestao da se nerviram toliko,sta kad nam u upravi lopovi,na tribini narko dileri,na terenu manekeni,jel to nas PARTIZAN?
Корисников грб
Tokelara
World Class Manager
Поруке: 7828
Придружен: 19 Мар 2012, 18:29
Место: SU/NS

Порука од Tokelara »

Jeste.
Dok pošten narod nema za hranu i komunalije, zvezda u dugovima ima za bahanalije.

Слика
Корисников грб
markohn22
World Class Manager
Контакт:

Порука од markohn22 »

Naravno da jeste, Partizan je uvijek bio i biće moj klub, pa ko god bio u njemu i oko njega... rekao sam i ja hiljadu puta da necu vise da se nerviram, i to onda potraje do prve iduce tekme, dok ne cujem huk sa juga, i odmah je cao zdravo svemu tome sto sam rekao. Ljubav prema klubu ne može da prestane...
Корисников грб
Tik'al
World Class Manager
Поруке: 13282
Придружен: 20 Нов 2010, 16:36
Место: Petén
Been thanked: 5 times

Порука од Tik'al »

Abubakar pozdravlja brata Marka Miskovica, a Djura pozdravlja jaja u fioci sto mu drze brat Covke i Vucke, J***m ti Srbiju.
Jusqu'ici tout va bien…
kiba
World Class Manager

Порука од kiba »

Шћеповић: Морамо да се чупамо

Слика

Кад не иде, не иде… Можете да „промешате” и комплетну одбрану противника, шутнете као из топа, ставите голмана на муке, али да лопта не заврши у мрежи. То је на својој кожи у недељу осетио и Марко Шћеповић, центарфор Парног ваљка.

- Сами смо ово направили. Просули смо седам бодова предности и сада морамо да се чупамо – рекао је млади нападач после пораза од Новосађана.

Фудбалеру коме је у генетском коду записано да постане голгетер, упркос губитку опипљивије предности у односу на вечитог ривала, не мањка оптимизам:

- Све је, ипак, у нашим рукама. Убеђен сам да ће титула остати у Хумској.

Стрелац четири поготка за Партизан у овој сезони има и рецепт за наставак пловидбе на шампионском курсу:

- Уколико до вечитог дербија останемо на истој дистанци, све ће бити лакше.

Шћеповић се против Лала суочио и са звиждуцима навијача, али је, баш као и тренер Вермезовић навикао да се са њима носи. Без обзира што су често и незаслужени и почињу већ од његовог првог контакта с лоптом.
Корисников грб
Lola
Youth Team Coach
Поруке: 164
Придружен: 06 Нов 2012, 10:49
Место: Subotica

Порука од Lola »

Код: Изаберите све

http://www.sportske.net/vest/domaci-fudbal/jojic-ako-ne-padne-javor-nemamo-o-cemu-da-pricamo-123470.html

Jojić: "Ako ne padne Javor, nemamo o čemu da pričamo"
Корисников грб
markohn22
World Class Manager
Контакт:

Порука од markohn22 »

Ugasio sam stream, nemam živaca da gledam ovaj kraj, sramotno je koliko iz meča u meč sve lošije igramo! Možda pregrmimo ovo do kraja, ali u idućem kolu protiv Rada smo najebali...
Корисников грб
Tik'al
World Class Manager
Поруке: 13282
Придружен: 20 Нов 2010, 16:36
Место: Petén
Been thanked: 5 times

Порука од Tik'al »

Kakav crni Rad, jel si ti krsten? :zelenko:
Jusqu'ici tout va bien…
Корисников грб
Alexandar_81
World Class Manager
Контакт:

Порука од Alexandar_81 »

I posle ce neko da mi kaze Vermezovic on bre nije Vermezovic on je Budalezovic covek veze s vezom nema, ne zna koji mu je igrac u formi, ko moze sta da igra, ko je napadac a ko odbranbeni igrac, izmene pravi jedne te iste, menja igrace po sablonu, u prva 5 kola gura Stankovica na levog beka onda u 1 tekmi promeni i lAzevskog i Volkova :slap: U sredini slabasnog Brasanca gura na krilo a sredina nam zjaji prazna sa Ilicem koji je u godinama i ne moze da pokrije sve kikseve sto Jojica sto Markovica sto Ninkovica, Luke, Eliomara. Napad slab bez Mitrovica nema tu zestine Kojic nije los ali sam ne moze!

Ova ekipa treba 3-4 vrlo dobra igraca i JEDNOG KASVETNOG trenera tipa Marko Nikolic ili ne znam (ma bilo ko samo da nije BILMEZ) da bi imala sta da trazi u Evropi.
DOSTA mi je vise domacica pa onda primimo 5 od Nefcija ili Petah tikve i takvih bangavaca!

Vidim osnivaci Zabranjenih se vratili na jug! Young Bojs izgleda popustio a ostali jos uvek prave gluposti, skidanje Mutavog govanceta mora da krene sa JUGA to svi znaju! Nadam se da ce Savo ovaj put da bude pametan, vec ima veliku podrsku sad mu treba samo skupstina! Da proteramo ove dacicevce iz kluba, mozemo da dovedemo nekog ko hoce da pomogne ali molim vas da vise ne bude neko ko ce da placa svoje kampanje za izbore iz kase FK-a! Hvala i izvinite na dugom postu, ali mi je preko glave :gunman:
Последње учитавање од Alexandar_81 дана 13 Апр 2013, 16:32, учитано 2 пута укупно.

Корисников грб
markohn22
World Class Manager
Контакт:

Порука од markohn22 »

Tik'al пише:Kakav crni Rad, jel si ti krsten?
znam da se raspadaju ali sa ovakvom igrom ni njih necemo moci da dobijemo... :slap: da nije onaj lik skrivio penal mogli smo danas da igramo jos 3 sata i ne bi im dali gol.
Sloba
Global Moderator
Поруке: 11325
Придружен: 26 Окт 2010, 02:43
Место: Београд
Has thanked: 215 times
Been thanked: 58 times

Порука од Sloba »

Pobedili smo i to je najvažnije. Siguran sam i dalje u titulu, 100 posto. Kakav rad, kakva crna zvezda ili šta znam već.. nemaju oni taj kvalitet da nam se suprostave.. dobijamo rad laganice i titulu isto tako osvajamo..

TI SI JEDINI OD SVIH.. klubova na svetu celom.. <3
kiba
World Class Manager

Порука од kiba »

Šćepović spasio Partizan protiv četvrtoligaša

Слика

Fudbaleri Trepče iz Kosovske Mitrovice jutros u četiri sata krenuli su ka Beogradu i praktično iz autobusa izašli na teren Sportskog centra "Teleoptik". Partizan je samo zahvaljujući individualnom kvalitetu Marka Šćepovića (dvostrukog strelca) pobedio u prijateljskoj utakmici sa 3:2. Osim Šćepovića pogodak za crno-bele postigao je i Dejan Babić.

Osim Nikole Ninkovića, Babića i Šćepovića nijedan od igrača prvaka Srbije nije na terenu dokazao da je iznad bilo kog fudbalera četvrtoligaša sa Kosmeta.

Koliko god da je meč bio revijalnog karaktera, toliku neagilnost, nepožrtvovanje i bezvoljnost većina fudbalera nije smela da pokaže. Gosti, koji nažalost nemaju ni travnati teren, jer su im ga oteli kosovski Albanci, pokazali su fudbal, kakav veliki broj ekipa u Jelen Superligi Srbije ne pokaže za celu sezonu. Otresito su ušli na megdan Partizanu, a utisak je da su imalo malo sigurnijeg golmana (promenili trojicu na meču) mogli su i da izvuku povoljniji rezultat.

Prvu priliku na meču imao je Dejan Babić koji je pogodio stativu. Isti igrač je u 37. minutu i doveo domaćina u vođstvo. Izveo je vezista slobodan udarac sa leve strane, golman Vakić je loše postavio živi zid i lopta je na kraju lagano završila u njegovoj mreži.

Odgovor simpatične ekipe sa Kosova i Metohije stigao je ubrzo. Igor Uljarević, 32-godišnji fudbaler, pokazao je da iako ima nekoliko kilograma viška, barata loptom poput pravog majstora. Korpulentni napadač je dodao loptu ka Perici Iliću koji je lagano ugurao u gol Petrovića, prethodno izdržavši duel sa Tomislavom Pajovićem.

Trener Zvonko Varga, koji je vodio meč, dok je šef stručnog štaba Vladimir Vermezović posmatrao duel sa balkona upravne zgrade Teleoptika, nije mogao da veruje kako njegov tim igra neangažovano, pa je očitao lekciju igračima u poluvremenu.

Umesto da se odmah trgnu, jer je bilo jasno da se pojedinci ozbiljno igraju sa ugledom kluba, crno-beli su dozvolili da im duo Uljarević-Ilić još jednom prevari odbranu i donese zasluženo vođstvo gostima. Aplauzom je Ivan Ivanov, koji je u trenerci posmatrao meč sa klupe nagradio Trepču, a ubrzo se uhvatio i za glavu, jer nije mogao da veruje kako njegov tim stoji na terenu.

Tek u 67. minutu Šćepović lepim pogotkom donosi izjednačenje, da bi isti fudbaler u 76. minutu postavio konačan rezultat utakmice.

Gosti su se pokazali u lepom svetlu, dok šampionu i njegovom treneru ostaju velike brige da uštima raštimovane i pronađe 11 igrača koji mogu da odgovore pritisku i izazovu. Za vikend Partizan očekuje duel sa Radom, a imperativ pobede je i više nego naglašen.

PARTIZAN: Petrović (od 46. Živković), M. Živković, Pajović (od 46. Tomašević), V. Stanković, Volkov (od 46. Aškovski), S. Marković (od 46. Lovre), Knežević, Ninković, Babić, Šćepović, Mitrović. Trener: Zvonko Varga

TREPČA: Vakić, Mašić, Milovanović, Popović, Vučković, Lazić, Trajković, Đurić, Uljarević, Ilić, Stanojkov. Igrali su još: Galjak, Radović, Veselinović, Božović, Radovanović, Milosavljević, Radunović, Marić. Trener: Srđan Nikolić
kiba
World Class Manager

Порука од kiba »

Ne znam da li ste znali da za vas igra Nesta :D

Слика

Proveriti wikipediju :D
Корисников грб
Alexandar_81
World Class Manager
Контакт:

Порука од Alexandar_81 »

То сам могао и ја да променим :xD:

Корисников грб
Sinke
World Class Manager
Поруке: 4357
Придружен: 26 Феб 2011, 20:47
Место: Zemun

Порука од Sinke »

Cudo je wikipedija,a najbolja stvar u vezi sa tim editovanjem,je kad sam ja pisao da Batajnica ima 100 000 stanovnika,a realno oko 60 000 ima sa okolnim selima,al nebitno,proslo bas dosta od toga,i samo bio neki cas iz geosa,dosla nama nova nastavnica,ja i zaboravio da sam kenajo po wikipediji,i pitamo mi nju,koliko Batajnica ima stanovnika,i ona odgovara u fazonu:''Pa ne znam tacno,ali na internetu sam nasla podatke da oma negde oko 100 000,mozda malo manje'' :zelenko:
Корисников грб
laza95
Manager
Поруке: 1875
Придружен: 11 Јул 2011, 10:55
Место: Kladovo

Порука од laza95 »

Tik'al пише:Kakav crni Rad, jel si ti krsten? :zelenko:
Sta bre crni Rad ?
Закључано

Повратак на “Arhiva sporta”