FK Crvena zvezda [2013/14]

Ko je najbolji igrač Zvezde?

Boban Bajković
1
4%
Boban Bajković
1
4%
Boban Bajković
1
4%
Darko Lazović
3
12%
Dragan Mrđa
6
23%
Miloš Ninković
2
8%
Nejc Pečnik
10
38%
Nikola Mijailović
0
Нема гласова
Nenad Milijaš
0
Нема гласова
Neko drugi
2
8%

Укупно гласова: 26

kiba
World Class Manager
Поруке: 3915
Придружен: 29 Мар 2012, 18:00
Место: Pirot
Status: Није на вези

Порука од kiba »

Ne može bez problema: Priveden Milan Jovanović!

Слика

Fudbaler Crvene zvezde Milan Jovanović nastavio je da popunjava novinske stupce ponašanjem van terena! Crnogorski internacionalac priveden je zbog fizičkog nastraja na policajca i određeno mu je zaržavanje do 48 sati, prenosi Alo!

Prema navodima očevidaca, policija je rano jutros svratila u kafe bar "Tako je suđeno" zbog redovnih aktivnosti, i tom prilikom zatražila je lična dokumenta od gostiju. Jovanović je odbio da pokaže isprave, udarivši potom pesnicom policajca i nanevši mu lakše telesne povrede.

Podsetimo, Milan Jovanović je u januaru tokom zimskih priprema Crvene zvezde izbačen iz tima iz vraćen u Beograd zbog konzumiranja alkohola, dok je u septembru prošle godine izazvao saobraćajni udes u Beogradu.
kiba
World Class Manager

Порука од kiba »

Dodatni motiv na "Marakani": Partizan premira Subotičane

Слика

"Večiti rivali" Crvena zvezda i Partizan, mimo očekivanja, ušli su u neizvesnu borbu za šampionsku titulu u Jelen Superligi Srbije. Partizan je u samo nedelju dana srozao svoju prednost od 11 bodova u odnosu na crveno-bele na samo "plus četiri", i to pred vrlo teško i tradicionalno neugodno gostovanje Javoru u Ivanjici (subota, 14.00). Iako igraju dva sata pre najbližeg pratioca, sve u taboru iz Humske sigurno će zanimati i šta se dešava u duelu Crvene zvezde i subotičkog Spartaka.

Dobro je poznato da je jesenas, baš kada je Zvezda preuzela prvo mesto od Partizana, usledilo gostovanje crveno-belih u Subotici i debakl od Spartaka (0:3), nakon čega Partizan ne ispušta prvo mesto na tabeli.

Kako bi dodatno motivisali fudbalere Spartaka, u Partizanu su se odlučili na korak veoma popularan za španske uslove. Naime, Subotičane očekuje premija od strane crno-belih ukoliko "otkinu" bod, ili sva tri u Ljutice Bogdana.

Utakmica Crvena zvezda - Spartak igra se od 18 sati.

Partizan je lider prvenstva sa 51 bodom, dok je Crvena zvezda na drugom mestu sa 47.
Корисников грб
Vladar
SFM Hall Of Fame
Поруке: 5943
Придружен: 30 Јун 2011, 18:27
Место: Arandjelovac
Has thanked: 2 times

Порука од Vladar »

Jeste, opet smo kupili sudije i nova tri boda.
Последње учитавање од Vladar дана 13 Апр 2013, 19:59, учитано 1 пут укупно.
Корисников грб
RASMC
Assistant Manager
Поруке: 698
Придружен: 09 Апр 2012, 14:57
Место: Niš
Been thanked: 1 time

Порука од RASMC »

Slobo, odjebi u krupnim koracima iz Zvezdine teme. :poz:
Корисников грб
TOMARA
Assistant Manager
Поруке: 667
Придружен: 26 Нов 2010, 00:26
Место: Stara Pazova

Порука од TOMARA »

Sloba je jedan deckic, koji ne moze da prikrije svoje komplekse... Jer su kompleksi neizlecivi... Zao mi je Slobo, Zvezda je drzavni projekat i institucija u ovoj zemlji i placamo sudije i Toleta smo okrenuli protiv vas i radimo sve sto se desava u tvojoj bolesnoj glavi... I jos mnogo gore... A sad lepo mars u picku materinu gorbarsku iz koje si ispao, pa lepo tamo postuj...
:zvezda: FOOTBALL MANAGER MANIAC :zvezda:
Слика
Корисников грб
mmladja
World Class Manager
Поруке: 6483
Придружен: 26 Окт 2010, 00:36
Место: Ваљево
Has thanked: 1 time
Been thanked: 11 times

Порука од mmladja »

Лепо ја написах, направили га недовршеног :)
Корисников грб
Orthodox
Ćale s' Bagdale
Поруке: 18983
Придружен: 24 Окт 2010, 00:36
Место: Kruševac
Klub koji vodite: Napredak
Formacija: 5-4-1 WB
Steam: OrthodoxSFM
Has thanked: 250 times
Been thanked: 263 times
Контакт:

Порука од Orthodox »

Čitam malopre da ovaj mali Mihajlovic napustio trening. Šta li se tom decom svasta...

Inače , Lazović opet malo kao da je u formi zadnjih par kola, samo da ne bude kratkog daha ko prosli put. Milijas igra rutinski, Dauda najvece pojacanje u zadnjih 10 godina...da je stvarno pojacanje...alal mu kita!
Корисников грб
TOMARA
Assistant Manager
Поруке: 667
Придружен: 26 Нов 2010, 00:26
Место: Stara Pazova

Порука од TOMARA »

Mene je Dauda totalno odusevio... Mislim da ce biti sve bolji i bolji, samo da neko ne izvrsi pritisak na Sa Pinta, pa da gura umesto njega neke polovine od igraca... Odusevio me je lik :yesko:
:zvezda: FOOTBALL MANAGER MANIAC :zvezda:
Слика
Корисников грб
mmladja
World Class Manager

Порука од mmladja »

Јесте одличан, свиђа ми се што зна да одигра и пас, трчи ко луд, само данас није имао среће да да гол, имао је неколико шанси. Данас ме је највише забринуо Бајковић, имао је неке глупаве потезе, очајне пасове.
Корисников грб
RASMC
Assistant Manager
Поруке: 698
Придружен: 09 Апр 2012, 14:57
Место: Niš
Been thanked: 1 time

Порука од RASMC »

Stvarno odaaaavno nismo imali kompletnog napadača kao što je Dauda. Nadam se da će Mudrinski pokupiti par stvari od njega i unaprediti svoju igru.
Корисников грб
Gagi
SFM Hall Of Fame
Поруке: 12107
Придружен: 12 Апр 2011, 10:09
Место: Heimaey
Has thanked: 4 times
Been thanked: 29 times

Порука од Gagi »

Obrisao sam gomilu postova.

U FK CZ temi pričajte o Zvezdi.

U FK Partizan temi o Partizanu.

Ako imate neke zamerke na suđenje itd, imate Jelen Superliga temu i tamo diskutujte, ali bez provokacija.
Корисников грб
Karna
SFM Hall Of Fame
Поруке: 1156
Придружен: 13 Окт 2011, 22:13
Место: Beograd
Been thanked: 37 times

Порука од Karna »

TOMARA пише:Mene je Dauda totalno odusevio... Mislim da ce biti sve bolji i bolji, samo da neko ne izvrsi pritisak na Sa Pinta, pa da gura umesto njega neke polovine od igraca... Odusevio me je lik :yesko:
Nema ko da vrsi pritisak na Sa Pinta posto je Dauda Stojadinovicev igrac. Svi znamo pod kojim uslovima 101 radi u Zvezdi pa tako da ne verujem da ce neko izgurati Daudu.
Jedino sto moze da bude problem je da Dauda ispadne totalno iz forme a da ga Sa Pinto i dalje forsira. (Ovo pricam za duze staze).
kiba
World Class Manager

Порука од kiba »

Jovanović traži raskid ugovora sa Zvezdom!

Mrva više ne može da trpi pritisak. Nije negirao krivicu, ali smatra se u medijima vodi hajka protiv njega – istakao je sportski direktor kluba sa Marakane Zoran Stojadinović
Корисников грб
mmladja
World Class Manager

Порука од mmladja »

Ћути, добро је, ово је ваљда на његову штету па нећемо морати ништа да му плаћамо. Каква црна хајка, човек више пута био пијан него што има тренинга
Корисников грб
DS_RS
World Class Manager
Поруке: 5579
Придружен: 20 Јан 2011, 11:34
Место: BL
Контакт:

Порука од DS_RS »

Majmuncina glupa, nadam se da ce Stojadin na ljeto znacajno izmjeniti ekipu i ako Bog da da zaradimo neku paru od prodaje. Opet kazem kad se sjetim onih Obrica, Blazevica itd. po 20 igraca dolazi za jedan prelazni rok, pa u prethodni sportski direktori kad bi uboli jednog igraca od 5 to bi bio uspjeh, imam puno povjerenje u Stojadinovica da ce na ljeto naci jos nekog kvalitetnog igraca (u zavisnosti koliko to finansije dozvole)
kiba
World Class Manager

Порука од kiba »

takodje i ja isto to mislim, zoran ce dovesti prave igrace :winner:
Корисников грб
Karna
SFM Hall Of Fame
Поруке: 1156
Придружен: 13 Окт 2011, 22:13
Место: Beograd
Been thanked: 37 times

Порука од Karna »

Naravno da hoce kad mu oni donose zaradu :D
kiba
World Class Manager

Порука од kiba »

Каду: „Моја жеља је да останем, али…“
Слика
Мендеш Каду, ће у мечу против БСК-а постати први странац који је сакупио 100 одиграних утакмица за Црвену звезду. Протеклих дана говорило се пуно о томе хоће ли омаленом везњаку бити понуђен нов уговор или не.

У разговору за „Мондо“ Каду је изјавио да је поносан на то шта је постигао у Звезди, и да би волео да достигне бројку од 200, 300 утакмица, као и да нема проблема са коленом због којег је одсуствовао са терена у првом делу сезоне:

Kadu 2

„Овде је много тешко играти и надам се да сам добро радио посао до сада. Некада није било добро, некада јесте, али увек сам се трудио да одиграм квалитетно, па и лепо. Радује ме што ће ускоро 100. утакмица за Звезду, а волео бих да буде и 200 и 300, што да не? То је сјајно за моју каријеру, да могу да кажем да сам био играч овде. Ја сам поносан на то што сам постигао. Колено је супер, сваког дана је боље и боље, радим на томе да ојачам ногу. Полако се враћам у ритам, јер нисам играо дуго, сад смо одиграли три утакмице за недељу дана и било ми је баш тешко, јер нисам био у форми. Сада се много боље осећам. Тренер ми верује, рекао ми је одмах: ‘Каду, даћу ти шансу, а ти је искористи на терену’. Ја сам свестан да би ме он склонио ако бих почео лоше да играм и то је нормално, ту нема љутње. За сада је све у реду, играм добро и срећан сам нарочито због тога што сам имао тешку повреду. “ – рекао је Каду и додао да тренутно не може одговорити на питање да ли ће отићи или остати, да жели да остане али да се морају променити доста ствари о којима тренутно не жели да прича:

„Ја не могу ништа да кажем тренутно да ли ћу остати или отићи. Ја ништа не знам. Имам менаџера, постоји и Управа клуба и они би морали да виде шта ће бити. Моје је да играм и да на терену дам све од себе, а они горе нека виде шта ће бити. Желим да останем, али… Морало би много ствари да се промени. Имам много приватних проблема… Моја жеља је да останем, али постоје неки проблеми које не могу да кажем сада. Нека прво они (менаџер и Управа) разговарају, па ћемо видети…“

Каду се осврнуо и на игру тима изјавивши да из утакмице у утакмицу екипа игра све боље и боље и додао да гледају утакмице највећег ривала и надају се киксу:

„И нама се чини да играмо много боље. Када дође нови тренер, све се промени у једном дану, ођедном сваки играч се труди да пружи максимум и наметне се, јер види своју шансу. Чини ми се да сви полако стичемо самопоуздање, знаш и сам да кад побеђујеш, почнеш да се осећаш сигурно. Нама су сада потребне победе, а онда ће доћи и лепа игра. Нисмо још на врхунцу форме, али битно је да из утакмице у утакмицу игра боље. Гледамо мало Партизан… Нормално. Па, сви играчи гледају, како да не гледају? Увек те занима шта су урадили, да ли су кикснули, јер си одмах ближи… Али, не смемо да заборавимо на себе, јер ако ми наставимо да побеђујемо доћи ће дерби и онда ће то да одлучи. До тада има још много да се игра и ако не побеђујемо дерби може да буде неважан. Ако бисмо гледали само на њих и заборавили на нас, сигурно бисмо негде изгубили бодове, а то не сме да се догоди.“
Корисников грб
Ivan 96
Assistant Manager
Поруке: 757
Придружен: 27 Окт 2010, 08:44
Место: Begaljica

Порука од Ivan 96 »

Jel moze link za ''spektakl u Borci'' ?
Корисников грб
Vladar
SFM Hall Of Fame
Поруке: 5943
Придружен: 30 Јун 2011, 18:27
Место: Arandjelovac
Has thanked: 2 times

Порука од Vladar »

Код: Изаберите све

http://tv.utakmica.rs/arena-sport-1
Ocajan je jebi ga, cenim da i nema puno boljih.
Закључано

Повратак на “Arhiva sporta”