Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Auh, kakvo finale Spartaka... J***m ti život... Fantastičan kraj za fenomenalnu seriju. Ko nije pogledao još, nek se lati daunlouda, serija ubija kako je dobra.
Završio sa Frindžom... Serija je zaista vrh, Noble je neviđeni dominator i kraj je sjajan. Ono, gledao bih ponovo, 'beš mi sve. Sad da završim Supernatural, pa onda Walking Dead...
Ja sinoc udario finis na American Horror Story. Nisam zadovoljan. Otvorili su toliko pitanja, pokrenuli nekoliko prica, i bez potrebe duzili odredjene epizode da bi na kraju stvarili sve bez adekvatnog odgovora. Na uvodu sezonu je bilo nekih potpuno nepotrebnih epizoda, a sve je to islo na stetu zavrsnih koje su mogle i morale da budu opsirnije. Ovako, cini se kao da su preko kurca zavrsili sve.
Nema diskusije, najupecatljivija figura. Secas se da sam bio impresioniran njime kada si me tek navukao na seriju, u onim epizodama na pocetku? Stojim iza toga da je u svakoj sezoni bivao sve bolji, prava retkost je da neko toliko pogodi ulogu, ono, za mene ce on od sada nadalje biti samo Walter Bishop, niko drugi.
A ova 9-ka je dovoljna za Fringe, mozda ce se i samnjiti, i to je drustvo odabranih, seriju nekako ne mogu da svrstam u istu grupu sa filmovima. Ipak, kod mene Only fools and horses i Friend imaju 10 najopustenije. I South Park.
Последње учитавање од Vladar дана 13 Апр 2013, 14:27, учитано 1 пут укупно.
Sta hoces bre, serije dobijaju max 9 ocenu
Osim gore pomenutih prijatelja, koji imaju 10.
Sto se tice Bisopa, baaaas je otkinuo, ali ga stavljam u rang sa Hugh Laurie-em, nikako iznad.