FK Partizan [2013/14]

Da li ste zadovoljni pojacanjima do sad ?

Da
18
69%
Ne
8
31%

Укупно гласова: 26

Корисников грб
fanst[E]
Manager
Поруке: 1365
Придружен: 08 Нов 2010, 15:59
Место: svud' po malo
Status: Није на вези

Порука од fanst[E] »

Nadam se da Stankovic igra samo zato sto imamo ovoliku prednost i hoce da mu nabiju broj utakmica,da bi mogli da ga prodaju negde na Kipar ili u Bugarsku.Covek ima 1.9 i igra na poziciji beka :argh: .Ako ga vec forsirate ubacite ga stopera jer ce se tu manje osetite njegova igra,a i protiv pola kluba u ligi i ja bih mogao da igram.Ovako u napadu imamo 1 igraca manje jer sa tom visinom nikako ne moze da probija po boku i da pravi razliku.Eliomar do sada bukvalno neprimetan na terenu ili mu nije pozicija ili je ocajan,treceg nema.A sta reci o "ti trener?"?Vec je uspeo da ostvari jedan neslavan rekord,a kako vidim na dobrom je putu i drugi da napravi,a izjave su mu blago retardirane.Ako izgubimo od Vose bicemo u velikim go*nima..
Корисников грб
markohn22
World Class Manager
Поруке: 7580
Придружен: 30 Окт 2010, 12:09
Место: Herceg Novi-Beograd
Контакт:

Порука од markohn22 »

i zašto Volkova nikako nema ni na klupi a kamoli u sastavu, sramota... Dečko je bio među najboljima za CG protiv Engleza a nama nije dovoljno dobar nego igra Stanković panj :nasty:
И душа и тело, све је црно бело...
Корисников грб
Olja
World Class Manager
Поруке: 3197
Придружен: 28 Окт 2010, 23:21
Место: Obrenovac

Порука од Olja »

nisam gledao mnogo utakmica ove sezone, ali ono što sam gledao nije me ubedilo da je Partizan zaslužio ovoliku prednost a ni titulu i što neko gore napisa, ako izgubimo od vojvodine, a ovakvom igrom hoćemo, u velikim smo govnima
I used to go missing a lot... Miss Canada, Miss United Kingdom, Miss World...
Корисников грб
laza95
Manager
Поруке: 1875
Придружен: 11 Јул 2011, 10:55
Место: Kladovo

Порука од laza95 »

samo marko zna koliki sam pesimista bio i na -11. stizu nas gani.
Корисников грб
Keyser Söze
World Class Manager
Поруке: 3053
Придружен: 29 Апр 2011, 18:46
Место: Bogatic

Порука од Keyser Söze »

lazo oces ja tebi usi da pocupam. odigramo 2 neresene i odma halabuka,eejjjj srbiii,klasika.
Последње учитавање од Keyser Söze дана 04 Апр 2013, 23:06, учитано 1 пут укупно.
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame
Поруке: 14189
Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
Место: Лазарево

Порука од zele »

ma nema sanse da vas stignemo, ali Vermez mi je najjaci, dve utakmice samo jedan gol, malo pravih sansi, napadaci u timu sebicni, nece da dodaju loptu i on ladnjaka kaze da nije zabrinut. Pa, brate, sta jos treba da se desi!? :xD:
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."

Bajka o Barnetu
Корисников грб
markohn22
World Class Manager
Контакт:

Порука од markohn22 »

Jedino dobro je sto sam sve vise siguran da ce mali Mitar biti igracina, centarfor kakvog Srbija nije imala jos od Milosevica...

a Lazo tebe cu da prebijem ako nas stignu, J***m te sa tim tvojim pesimizmom, tako si plakao prije neki dan da ce da nas razbiju u basketu i obrukaju pa vidi kako je zavrsilo ;)
Sloba
Global Moderator
Поруке: 11325
Придружен: 26 Окт 2010, 02:43
Место: Београд
Has thanked: 215 times
Been thanked: 58 times

Порука од Sloba »

Pa svi oni i mogu da budu jedino poznati po tome što su odigrali tu jednu utakmicu protiv Partizana.. :)

Ljudi opušteno.. :shy:
Корисников грб
Tokelara
World Class Manager
Поруке: 7828
Придружен: 19 Мар 2012, 18:29
Место: SU/NS

Порука од Tokelara »

Volkov, Ninković, Kojić?
Dok pošten narod nema za hranu i komunalije, zvezda u dugovima ima za bahanalije.

Слика
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame

Порука од zele »

Ma Šćepović je igrač poteza, tako reče Vermez.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."

Bajka o Barnetu
Корисников грб
Olja
World Class Manager
Поруке: 3197
Придружен: 28 Окт 2010, 23:21
Место: Obrenovac

Порука од Olja »

mali mitar neće biti igračina, tuga je to jer ima potencijal. ali eto, živeće od fudbala, barem da ne razbija glavu školom :xD:
I used to go missing a lot... Miss Canada, Miss United Kingdom, Miss World...
Корисников грб
markohn22
World Class Manager
Контакт:

Порука од markohn22 »

u derbi ulazimo sa minusom...

zvezda u naredna 3 kola čeka spartak, pa gostuje bsku i dočekuje donji srem, to je 9 bodova...

a mi gostujemo javoru, pa cekamo rad i gostujemo u NP, dobro ce biti ako uzmemo 5 bodova...

J***m mater ovom Vermezu picki raspaloj, gdje mu je Volkov, gure ove invalide :nasty:
Корисников грб
fanst[E]
Manager
Поруке: 1365
Придружен: 08 Нов 2010, 15:59
Место: svud' po malo

Порука од fanst[E] »

Da vidim sta ce retard samo da izjavi,verovatno lopta nije htela u gol ili nismo imali srece.Nije im valjao Medo,ima ko ce da kvari igru protivniku,domirali su citavu utakmicu iz bas tog razloga.Kod prvog gola nigde sredine,Jojic onako se setka oko Abua,i celu utakmicu je tako leznorno trckarao po terenu.Odustao sam na 0-2 tako da nisam video kako je dao gol.Miljkovica svi pljuju,a uopste nije losiji od ovoga cak mozda i bolji.Svaki iole pametniji igrac bi onu loptu stopovao,golmanu ili igracu pored njega ali on je morao da je izbije na 16m po zemlji.Sledece kolo Javor,duzni su nam sto su nam uvalili ovog Eliorama kojeg u igri samo vidim kada se neki prekid treba da izvede.Dovesti stranca iz nase lige,dovoljno govori o njegovom kvalitetu(mislim da sam to vec jedno prilikom napisao)...
Корисников грб
Lola
Youth Team Coach
Поруке: 164
Придружен: 06 Нов 2012, 10:49
Место: Subotica

Порука од Lola »

od +11 na +4, veremezovic se izgleda dao u humanitarne svrhe... tesko nama sa njim...
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame

Порука од zele »

prvo poluvreme partizan očajan, gol smešan, lik prolazi, niko ga ne dira, kao da je mesi, a ne abubakar.
Drugo poluvremne partizan sjajno počeo, imao inicijativu, Šćepović dokazao da nije ni za K-ligu. Paunović kiksnup kao kreten i to vas je preseklo, da se to nije desilo napravili ste bolji rezultat.

Bajka o Barnetu
Trle
Manager
Поруке: 2729
Придружен: 19 Феб 2011, 23:54
Место: Bojnik

Порука од Trle »

Meni nje jasna odluka da ne igra Kojic? Drugo Volokva nema nigde igra retard Lazevski, Pauljevic ocajan kao i Scepovic, Jojic jos gori, on menja Brasanca koji je 2 puta bio bolji od Jojica. Mitar spor kao puz i nema tehniku da driblenje njemu treba dobar centarsut, ali dzabe kad nasi bekovi nisu nijednom centrirali tokom cele utakmice. Sad se tek vidi koliko nam znaci Sale.
Ali ja i dalje verujem da mozemo do titule mi cemo ove tekme da pregrmimo pa imamo lakse za gani tek treba da igraju sa Vosom i plus dolaze nama.
Корисников грб
Sinke
World Class Manager
Поруке: 4357
Придружен: 26 Феб 2011, 20:47
Место: Zemun

Порука од Sinke »

Gde je onaj Laza metnem ga na k***c? :nasty:
Корисников грб
hostile_bg
Manager
Поруке: 2335
Придружен: 20 Окт 2011, 21:46
Место: Beograd

Порука од hostile_bg »

Šćepović ukupno pretrčao 14 metara (+/- 2 metra)...
Trle
Manager
Поруке: 2729
Придружен: 19 Феб 2011, 23:54
Место: Bojnik

Порука од Trle »

A samo bih da dodam da se Luka izgubio posle Srema, ja sam mislio da ce da nastavi ali se izgubio nijedan prodor, centarsut, pas nistaa, jedino sto je pozitivno je sto trci i bori se za trojicu.
Sloba
Global Moderator
Поруке: 11325
Придружен: 26 Окт 2010, 02:43
Место: Београд
Has thanked: 215 times
Been thanked: 58 times

Порука од Sloba »

Bio sam sinoć na utakmici.. jbg. izgubili smo ali šta da se radi, fudbal je takva igra da nekada pobediš, a nekada izgubiš.. sinoć je se sa Juga čulo "Uprava napolje", ali i "E, Ćao Vermeze"... prvo i nisam pevao, ali ovo drugo svakako. Igračima niko ništa nije zamerio, ni ja ni trunku ni ti sam ljut na pojedinca, izgubili smo pa šta? Igračima je šta više data podrška i pevali smo po završetku utakmice sa igračima više nego što su navijači Vojvodine sa svojima slavili pobedu.. to mi je svidelo i tu se odmah vidi razlika između nas i nebitnih večito malenih klubova.. igrači nisu ništa krivi i mislim da su dali maksimum, jednostavno je naišao loš period i to je to.. sada smo izgubili vratiće nam se kad tad za sve loše u ovih nedelju dana.. recimo onda kada bude najbitnije.. u 13. kolu..

Слика

..a zabranjenim retardima sa partizan.net je*em sve mrtvo i živo, sve su oni samo "Grobari" nisu.. pevao sam i ja protiv Vermeza, ali on neće dati ostavku niti će Đurić otići.. svima sada treba podrška i niko ne navija za Đurića ili Ramadanija već zbog Partizana.. ja na utakmicu dolazim zbog Partizana a ne da bih gledao razne njuške..

Sve rade ta đubrad da bi sabotirala klub za koji oni kao navijaju.. Đurić im nabija komplekse, svinje ružne i retardirane..

VOLIM TE PARTIZANE ! <3
Закључано

Повратак на “Arhiva sporta”